ch1zra Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ustao... noodle, ja sam radio 2 nedelje za 1 K dinara /dan. moleraj.. doyaya mi upala kombinacija.. a inace je koliko ja znam standardna dnevnica 10 yura... al kolko sam upoznat, iz tvojih postova, ti imas neq frq sa zdravljem, pa ti bas fizika i ne bi toliko lezala... inace, ovo za devojke, pa neam pojma... blizi se kraj leta.. svi polako ali sigurno postaju nadrkani sto prestaje lepo, i dolazi hladno i kise... bemliga... kontam da je to u pitanju... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Posto sada nije hladno i kise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Posao, M/R/B... Idem sada da pravim prezentaciju na aerodromu Domodedovo. Inache hochu da odem na MAKS 2005, tamo su sada najbolji avioni na svetu... Bem ti posao... ←Domodedovo? Hah secam se jos ranije kad sam bio na aerodromu u Amsterdamu pa neki ''jadnici'' cekali da udju u avion,da pale za to Domodedovo.Inace bio sam ubedjen da je to negde u Sibiru...Jel sam pogresio? :P Avion im je bio neki tezak raspad,sto posto Tupoljev il sta se vec vozi,nisam znao da ono moze da leti :) @topic:Ustao,jeo,seo za komp i ne znam sta dalje? Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 68 membera i 15 gusetova trenutno gleda forum :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 sad cu da pravim pomfrit. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 i biće nas sve vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Vreme nije loše ali je ok,planiram šta ću da radim danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 @c1zra: Ma kakva fizikalija, lepo sam napisao da bi da se zezam oko nekog sajta. Gotti me malo zeki. Sad imam preca posla. Ceprkanje fondacija po netu. Joj, smoricu se... ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Uhhhh kako je dosadno na poslu... cekam kraj radnog vremena i idem kuciiii da jedem rusku salatu !!!!! mmmmmmmmmmmmmm cvetje drvetje ograda bashta leptiritj ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Dogovaram se ortacima da`l da idemo na bir fest :) ili da blejimo kod nekog Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 smorio sam se od kompa i od njegovih X-zraka tako da sada planiram da odem na fucu , posle tekme srbija - ukrajna : ) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 i tako...konacno se i ja vratih sMORA:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 2-1 Ukraina vs Serbia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 i biće nas sve vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 gladan sam... a ne zelim da jedem... jeo sam pre 3 sata.... komshije peku neka peciva.... poludecu... blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 imam temperaturu 37-37.5 koju ne mogu da skinem 3-4 dana pored toga imam nenormalnu prolivcinu jel neko u istoj situaciji, posto sam cuo da je neki virus u pitanju? nisam isao kod lekara jos, moracu sutra, ne znam sta da radim, ne mogu ni da stojim ni da sedim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) imam temperaturu 37-37.5 koju ne mogu da skinem 3-4 dana pored toga imam nenormalnu prolivcinu jel neko u istoj situaciji, posto sam cuo da je neki virus u pitanju? nisam isao kod lekara jos, moracu sutra, ne znam sta da radim, ne mogu ni da stojim ni da sedim turni chep u bulju i nabi bulju uz zid!!! chuo sam da pomazhe aktivni ugalj, poshto je temp. verovatno vezana za stomachni virus koji pichi okolo. I ja sam srao vodu sa pulupom do pre 3 dana, tako da znam kako ti je Edited August 17, 2005 by The Violator lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Evo sad se 'pripremam' da krenem na beer fest,al kolko sam video vreme i nece poluziti bas... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 prica krece ovako, pa to su deca iz kraja buda, peca, sale, vlada imaju srce kao u zmaja :) krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) @skrimke ... ne ustaj iz kreveta i jedi samo supicu ... proshle godine na moru sam imao isto to .. samo uz povracanje ... plus sam takav ishao kolima od cg do bg .. ne zhelim da se secam ... Nikakvi lekovi ti nece pomoci Edited August 17, 2005 by Atomic Pulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 sejnte, sejnte.. a da sam te pitao ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 ...eto danas nije pala kisha ... a ako sutra padne a ja odem na birfest , bice extra jer.... imam zelene cizme za blato ,aha ! ... osecacu se ko kejt na glastonberiju ;)))) ... jao da i ringispil ..... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Pada kisha, al' je srecom kasno pochela pa nije smorila, sad je vreme za spavanjac :) Srecan sam sto sam odradio taj pos'o koji me je cekao citavog danasnjeg dana, sada polako krece odmaranje i onda lagane pripreme za WCG. Uvek ima problema sa tim, al' nije da nisam navikao ... ipak narednih dana opustanje uz standardne vesele obaveze tipa rhh, malo beer festa, pa onda taj paintball, svasta nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 pomirio se sa devojkom, pao jedan pomiriteljski sex, i puce govance... meni bi malo cudno pred kraj, al sam kreten isqlirao... tako ga nisam izvadio na vreme.. inace sam srecan, ako se izuzme ovaj moment od malopre... btw, posto su PCC pilulice ?? ae dajte neki reply asap, da ne cimam sa novim topikom... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 o meni nije mislila i ne zna sta mi je ucinila do dna me je spustala za mene nije marila al ja se jos ne predajem i borim se a znam da kasno je al ni ovaj put ne vredi mi jer znao nisam k(t)o si ti ! krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts