GOd Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 sad se spremam idem na ambis da pravim havariju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 danas opet neka zurka, dokle vise... kako je krenulo sledeci korak je pajdo (Cile, imaj me u vidu ) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 drogoshi :P bili ortak i ja do drugarice... smarali se, igrali karte (inace to u poslednje vreme cesto radimo.. ko jebeni penzioneri :P), stigao pre nekih pola sata... i sad klasika : - IRC - skidam jos neke pesme koje mi fale - dawim po forumima - ... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 e odo sada kupim zvake... josh malo blejim po forumu! pogledam sta ima na forumwars-u mozda igram ut2k4... nije mi dobro al nikako...... Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 sad sam se probudio odoh na bazen sa ortacima, vratili se iz Bugarske pa da vidimo kako je bilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Srecan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Pao sam ispit. Dosao u vojsku da se iskuliram. Valjda ce da padne neki stoni tenis ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Ivan> Ma taj topik bi trebalo poslati u stampu. Ono, prirucnik modernog foruma ...ehem ... muskarca :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 odlučio sam da danas ne igram gta, ono juče je bilo strašno.. tako da ću pozavršavati par stvari koje imam i spakovati stvari jer u sredu palim na zlatibor a između neću imati vremena to da uradim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 I ja sam se juche smorio igrajuci GTA - preshao sam teshku misiju i zaboravio da uradim save i naravno poginuo tako shto mi je eksplodirao avion kada sam hteo da ga spustim na zgradu... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ja sam u subotu sleteo sa puta.. jebote al sam skenjo nov auto.. posle se posvadjao sa ribom, pa se opet pomirili i taako.. chale me je do sad smarao za auto.. evo sad se popravlja pa sam ukljucio komp posle 2 dana........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Ja ubacivo novo kola(audio,bmw,honda..) pa cu sad da probam kako funkcionise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Ja sam se za pocetak dana najeo babine gibanice i neceg sto podseca delom na proju delom na gibanicu, tako da sam oran i cio krenuo put grada ponesto da zavrsavam. Tu sam naravno primetio u vise navrata kako zene vozaci (ne generalizujem) nemaju pojma da voze a kako nema nista gore nego baja u najnovijem bmwu u majici na bratele, sa ogromnim stomakom i onim suskavim shorcem za kupanje ... Kasirku u C marketu lokalnom su opljackali pa je morala u Dom Zdravlja da se povrati a umesto nje je krenuo da kuca neki menadzer prodaje ili slicno, trebalo mi je 10 minuta da kupim bonzhitu i vodu, a napolju je trenutno toliko vrutje da bolje ne izlazite ako ne morate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Idem sad na bazen, nadam se, ako matori ne bude neshto kenjao... btw. legao sam u pola 4, tj. naterali su me da legnem, spavao sam do 11, tj. naterali su me da ustanem, sad cu da pitam za bazen, ako nece lezhem malo da odmorim a stavljam da mi se downloaduju torrenti ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ustao, naprawio kafu, pa pravac net da se checkiraju mailovi i 4umi... i tako.. 'ladovina... kasnije treba da sredim neki ventilator i tako :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Napolju ima trilion stepeni..uopshte nije prijatno. Hteo sam na adu da odem..mada teshko podnosim vrucinu. Otici cu kuci ipak..ladovina je tamo, klima radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 I ja sam se juche smorio igrajuci GTA - preshao sam teshku misiju i zaboravio da uradim save i naravno poginuo tako shto mi je eksplodirao avion kada sam hteo da ga spustim na zgradu... ← To ona misija kada juriš dosije za one pandure? At topic: Užasno me bole oči,jedna gledam od jebenog hlora.Nisam nosio naočare kada sam plivao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Shta ce ti naochare, chitash u vodi? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 spremam se za neki basket predvece, ali me ova vrucina obeshrabruje...btw vec 3 dana lezem posle 3, a ustajem pre 8, sam od sebe, ne znam koji mi je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 opet sam upao u rutinu u zoru vracanje kuci i budjenje u 14-15 ... i tako mi odgovara • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Pa dobro jutro ondak ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 taj rad • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Boli me glava ceo dan...mnogo toplo ubija ovo vreme....ocu prolece :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 mogu da se kladim da mogu da uradim izmedju 3 i 5k sklekova ?! :) krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Juche me bolelo levo uvo,a danas desno.Istina je nije da vas zezam,ali evo polako prolazi i zna li ko sta bi to moglo da bude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts