Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

danas opet neka zurka, dokle vise...

kako je krenulo sledeci korak je pajdo (Cile, imaj me u vidu [:)])

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

drogoshi :P

bili ortak i ja do drugarice... smarali se, igrali karte (inace to u poslednje vreme cesto radimo.. ko jebeni penzioneri :P), stigao pre nekih pola sata... i sad klasika :

- IRC

- skidam jos neke pesme koje mi fale

- dawim po forumima

- ... [:p]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

odlučio sam da danas ne igram gta, ono juče je bilo strašno.. tako da ću pozavršavati par stvari koje imam i spakovati stvari jer u sredu palim na zlatibor a između neću imati vremena to da uradim..

Ja sam se za pocetak dana najeo babine gibanice i neceg sto podseca delom na proju delom na gibanicu, tako da sam oran i cio krenuo put grada ponesto da zavrsavam. Tu sam naravno primetio u vise navrata kako zene vozaci (ne generalizujem) nemaju pojma da voze a kako nema nista gore nego baja u najnovijem bmwu u majici na bratele, sa ogromnim stomakom i onim suskavim shorcem za kupanje ... Kasirku u C marketu lokalnom su opljackali pa je morala u Dom Zdravlja da se povrati a umesto nje je krenuo da kuca neki menadzer prodaje ili slicno, trebalo mi je 10 minuta da kupim bonzhitu i vodu, a napolju je trenutno toliko vrutje da bolje ne izlazite ako ne morate.

Idem sad na bazen, nadam se, ako matori ne bude neshto kenjao... btw. legao sam u pola 4, tj. naterali su me da legnem, spavao sam do 11, tj. naterali su me da ustanem, sad cu da pitam za bazen, ako nece lezhem malo da odmorim a stavljam da mi se downloaduju torrenti ;P

I ja sam se juche smorio igrajuci GTA - preshao sam teshku misiju i zaboravio da uradim save i naravno poginuo tako shto mi je eksplodirao avion kada sam hteo da ga spustim na zgradu...

To ona misija kada juriš dosije za one pandure?

At topic:

Užasno me bole oči,jedna gledam od jebenog hlora.Nisam nosio naočare kada sam plivao.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...