ch1zra Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 gde ste bili u zrenjaninu ??? Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Smorio se pa budzim postove, ovo je pravo mesto za tako neshto Btw, moglo bi neko opijanje i za 100. stranu ovog topica, daleko je cifra od 10000 chlanova foruma :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 malo tamo u nekoj smrdljivoj fensi diskoteci "zeleno zvono" i onom i jebem li ga kako se zove onaj kafic odma tu iza coska blizu mosta... (gde udaraju po usima sa cenama) gde bre izlaze metalheadsi??? mrzim jebene fenserska mesta..al' moramo tamo zbog riba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Otkrio blogger.com i po ko zna koji put shvatio da volim google. Razmisljam o adsl-u, sitnim obavezama, sajtu, daljem lecenju i kako da u to ukomponujem skolu itd. Nedostaje mi devojka. Sadasnja. A mozda malo i bivsa. Prva je u selu, druga na moru. I volim ovaj topic, mnogo je dobar za praznjenje. p.s. I ova saobracajka sto je skoro bila na Ibarskoj. Povratak iz Guce, cetvoro mrtvih. Jedna od tih cetvoro, Ziza, je bila drugarica iz detinjstva. Tek sam danas skapirao da je mrtva. Kao, nema je. Mnogo zajebano. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 http://www.krompir.co.yu/dostava/srp.htm tu imate sve restorane sa dostavom. sa reviewom. ← eh, koliko mi je puta ovaj sajt pomogao.. svaka im čas'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 sanjao sam da smo igrali paintball u mom stanu.laki ej sve pobio shto mu nije bilo teshko jel se zabo na terasu.troje je skino dok su se borili za sopstveni zivot jel su visili sa 5 sprata(prvo ih je upucao pa je ponudio ruku spasa).ono shto em najvishe zabrinjava ej shto sam sanjao i kojota,chekala ga ej neka riba u drugoj sobi,izgledalo je kao da on nju ne poznaje a ona njega da. idem da deshifrujem sve ovo u sanovniku;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ustao.Odma se smorio. JBG. Moram da smislim shta tju danas... ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ustao pa prvo zapalio na RUR,sad čekam ćaleta i kevu da dođu ćiku da im izvučem što više keša za paintball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Spavao 12 sati, kupio kornjachi novi filter za vodu poshto je stari bio previshe slab za njena sranja, sada gledam kako ga napada i chitam forum. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 konacno ustao pre 12. i to cak u 9:30. probudio me telefon, pa rek'o da se ne vracam u krevet. jos sam u pidzami. sinoc se ubio od proklete pivdze, i to posto sam preksinoc jedva preziveo krkanje i cirku. ne lezi mi vise jebeno pivo, ali nekako je nezamanljivo leti. nema sta da se radi... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Bio sam do Kandahara na caju, zavrsio knjigu, J.M. Kuci "Majstor iz Petrograda", preporuka. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 sanjao sam da smo igrali paintball u mom stanu.laki ej sve pobio shto mu nije bilo teshko jel se zabo na terasu.troje je skino dok su se borili za sopstveni zivot jel su visili sa 5 sprata(prvo ih je upucao pa je ponudio ruku spasa).ono shto em najvishe zabrinjava ej shto sam sanjao i kojota,chekala ga ej neka riba u drugoj sobi,izgledalo je kao da on nju ne poznaje a ona njega da. idem da deshifrujem sve ovo u sanovniku;)) U al' sam kao pravi ... prvo pucam onda pitam :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 to mora da je neki predznak za danas;) javi kako si proshao. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 igram se s patkom i drljam forum mislis igras se sforumom i drljas patku. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 5000. post :)) Ono ne znam u zadnjih 3 dana sam ukupno spavao 12 sati uvatila me neka nesanica teska moracu da vidim da korigujem to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ćale neće da mi da kintu za paintball pa mi je žao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 5000. post :)) Ono ne znam u zadnjih 3 dana sam ukupno spavao 12 sati uvatila me neka nesanica teska moracu da vidim da korigujem to.... ← Korigujte kolega vi to shto pre. Sto volim te cool rechi , korigovati , povelja , evaluacija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ubedljivo najbolja po meni je vladimir. ← Crnogorske pice ->bilo koje u bg-u (mislim na jelo naravno ) Sad sam se vratio sa qpanja i sunchanja o_O a sutra se vracam u bg O_o i ostao mi je 1e za danas da trosim &_& btw: kakvo je vreme u bg-u jel pada kisha? i kakva je prognoza za naredne dane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Popio dva BG piva od po 0.5,kao da ništa nisam pio...govno od piva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Popio dva BG piva od po 0.5,kao da ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ^^ Nikšićko rules :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Jedva chekam BeerFest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 to mora da je neki predznak za danas;) javi kako si proshao. Pa znas kako, nisu bas visili sa 5. sprata, ili je to mozhda cak i 5. sprat one garazhe, ko ce ga znati, al' da su bili "obojeni", jesu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Evo sredio se posle paintball-a,pa sad palim malo napolje da pricam kako sam sabijao! :P Inace BG ima ukus meda kolko sam ja provalio...Mozda tripujem al,onda tripuje jos 4 moja ortaka... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 1942 krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts