Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Otkrio blogger.com i po ko zna koji put shvatio da volim google.

Razmisljam o adsl-u, sitnim obavezama, sajtu, daljem lecenju i kako da u to ukomponujem skolu itd.

Nedostaje mi devojka. Sadasnja. A mozda malo i bivsa. Prva je u selu, druga na moru.

I volim ovaj topic, mnogo je dobar za praznjenje.

p.s. I ova saobracajka sto je skoro bila na Ibarskoj. Povratak iz Guce, cetvoro mrtvih. Jedna od tih cetvoro, Ziza, je bila drugarica iz detinjstva. Tek sam danas skapirao da je mrtva. Kao, nema je. Mnogo zajebano.

sanjao sam da smo igrali paintball u mom stanu.laki ej sve pobio shto mu nije bilo teshko jel se zabo na terasu.troje je skino dok su se borili za sopstveni zivot jel su visili sa 5 sprata(prvo ih je upucao pa je ponudio ruku spasa).ono shto em najvishe zabrinjava ej shto sam sanjao i kojota,chekala ga ej neka riba u drugoj sobi,izgledalo je kao da on nju ne poznaje a ona njega da.

idem da deshifrujem sve ovo u sanovniku;))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

konacno ustao pre 12. i to cak u 9:30. probudio me telefon, pa rek'o da se ne vracam u krevet. jos sam u pidzami.

sinoc se ubio od proklete pivdze, i to posto sam preksinoc jedva preziveo krkanje i cirku. ne lezi mi vise jebeno pivo, ali nekako je nezamanljivo leti.

nema sta da se radi...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

sanjao sam da smo igrali paintball u mom stanu.laki ej sve pobio shto mu nije bilo teshko jel se zabo na terasu.troje je skino dok su se borili za sopstveni zivot jel su visili sa 5 sprata(prvo ih je upucao pa je ponudio ruku spasa).ono shto em najvishe zabrinjava ej shto sam sanjao i kojota,chekala ga ej neka riba u drugoj sobi,izgledalo je kao da on nju ne poznaje a ona njega da.

idem da deshifrujem sve ovo u sanovniku;))

U al' sam kao pravi ... prvo pucam onda pitam :>

ubedljivo najbolja po meni je vladimir.

Crnogorske pice ->bilo koje u bg-u (mislim na jelo naravno [:)] )

Sad sam se vratio sa qpanja i sunchanja o_O a sutra se vracam u bg O_o i ostao mi je 1e za danas da trosim &_&

btw:

kakvo je vreme u bg-u jel pada kisha? i kakva je prognoza za naredne dane

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...