G!!! Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 kazu ljudi procurela shotka iz fo3 fo3 shotka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 haha mada sve mislim da ima istine u tome, nazalost :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 neko je prosuo glupu foru....to je slika iz elder scrolls 4 oblivion.... suckers:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 ^ Hehe, ali dosta dugo je kruzhila pricha da ce firma koja je radila Oblivion da radi FO3 u istom engine-u... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 kazu ljudi procurela shotka iz fo3 fo3 shotka ← da to je ta fotka koju sam video negde kad sam trazio info o fo3`u ... smorio sam se al kontam da ako su iole normalni netje da bude tako... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 (edited) neko je prosuo glupu foru....to je slika iz elder scrolls 4 oblivion.... suckers:) ← Mislis to je slika iz obliviona, fallouta 2 i painkillera edit: Edited May 16, 2006 by uveta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 nisam igrao pain killer, oblivion nekih 15ak minuta... fallout... pa znam da je samo dodji panel iz fo`a i bilo bi mi chudno da u "fo3" ubace stari, sho bi mi mozda i prijalo.... :) fo je ipak zakon... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 fo je ipak zakon... ( )... ← U ovome se svakako slazem sa tobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 U ovome se svakako slazem sa tobom. ← a u chemu se ne slazhesh? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 ^ Hehe, ali dosta dugo je kruzhila pricha da ce firma koja je radila Oblivion da radi FO3 u istom engine-u... ← pa zato shto to i radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 (edited) ^ A bash sam se nadao da nece biti tako... :( Edited May 17, 2006 by ozyGY Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 krenuli su da se aktiviraju medijski oko FO3, na E3 je bio pipboy :) ako nishta drugo, ovaj gest je pokazao da imaju smisla za humor, shto je esencijalni sastojak fallouta Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 pa nije bitno da bude samo humor.. nego da bude onaj cinicni, crni humor.... a pored njega zna se... nelinearnost, izometrija, turn based fight, retro future of '50. style ... bllalh blah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 mmmmmmmm :) ebote, kad pogldam da li je mogutje napraviti nshto slicno onome... pricam o fo`u... ? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Mene bi najvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 (edited) pa kad vec menjaju perspektivu bolje da stave prvo lice nego da eksperimentishu sa top-down. Edited May 18, 2006 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 mislim da bih sve podneo ali first person ne, necu je ni probati ako bude fps, jer sa njim sve pada u vodu sto se starog fo tice, bolje da ga ni ne razvijaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 mislim da bih sve podneo ali first person ne, necu je ni probati ako bude fps, jer sa njim sve pada u vodu sto se starog fo tice, bolje da ga ni ne razvijaju ← word! sto se mene tice, mogu i da ostave onaj engine iz prvog i drugog dela, nista mi ne bi smetalo samo da ja mogu opet kroz wasteland da se prosetam ko covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 mislim da bih sve podneo ali first person ne, necu je ni probati ako bude fps, jer sa njim sve pada u vodu sto se starog fo tice, bolje da ga ni ne razvijaju ← Tako je brate :) Bar neće moći ubaciti mačeve pa prodavati hack & slash igru kao RPG. Naravno, mislim na Oblivion :) Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Dir migsa znam da si ovo vec sigurno video, al ne mozes da zamislis moje odusevljenje kada sam konacno nasao filmice koje jurim vec trecu godinu. Vidaut frdr adu, fallout 1 za 9 i fallout2 za 19 min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 hehe sjajno totalno sam izgubio iz vide ove snimke... sjajno sjajno bravo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Mozda ne bi trebalo da osudjujete tako brzo novi fallout iako je u prvom licu. Pogledajte Deus Ex, igra jebe mame a totalno nije hack and slash. Ja mislim da je moguce docarati onu atmosferu iz prethodnih fallout-a samo je potrebno mnogo jebenog truda. Sad jedino pitanje je, da li oni zele da naprave dostojnog naslednika ili samo da uzmu lovu na staru slavu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 Dir migsa znam da si ovo vec sigurno video, al ne mozes da zamislis moje odusevljenje kada sam konacno nasao filmice koje jurim vec trecu godinu. Vidaut frdr adu, fallout 1 za 9 i fallout2 za 19 min. ← extra izgubio sam na starom lapu, thx:)) ma koji crni fps... ako su iole zdravi, napravitje kao sho je bilo mozda sa nekim izmenama... ni meni ne bi smetalo da koriste stari endzin... cela ta atmosfera... cela spika ... bre nemogutje je nabaciti na fps il koje dugor lice.... ebem ti kolko dina chekamo... oko 8-9? ja ga igrao 98 ja mislim... i ond asam tokom bombardovanja pichio beshe swat 2 i fo ... ebem ti, kad sma mogao da osetim fo u mom gradu... igra je realno nenadjebiva... i stojim iza toga da je jedna od najboljih igrica, hmmm ne nije to igra to je neshto vishe, upozorenje... :) igra pawna sve... uf, ako prave samo molim da ubace bozar u igru, neka ga ojade ako treba samo da ga ima... antika... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 PRIZNAJ BJEDNICE! neces igrati ako ne bude bozara :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 mmmm bozarrr, pa pazi ne znam dal tje biti bozara jedino igrom tju saznati a ak oga nema ispljuvatju igru ma kaka da je...! mislim bozar... mmm luche moje malo :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts