voodoo_ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Shvatam ja nivo gađenja, al kad mi neko kaže "nikad nećeš razumeti FO1 i 2", ospem se. Nisu te igre bile ni prve ni poslednje sa hardkor bazom fanova i jakim emocijama koje su izazivale kod njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 pa dobro, ali ti od pochetka govorish kako su te igre ni prismrdeti nekim koje nemaju dushu a imaju grafiku, jer nemaju grafiku (uprkos imanju dushe) mislim, ti na tome zasnivash svo vreme neke argumente samim tim dobijash i ovakav komentar koji sasvim pashe Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ne sećam se da sam pričao da FO 1 i 2 ne mogu da prismrde nekim koje imaju grafiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Shvatam ja nivo gađenja, al kad mi neko kaže "nikad nećeš razumeti FO1 i 2", ospem se. Nisu te igre bile ni prve ni poslednje sa hardkor bazom fanova i jakim emocijama koje su izazivale kod njih. verovatno je to ovo poslednja grupa hc fanova starijih igara koja ce se teshko odrzati pod naletom ovakvog komercijalnog sranja kao fo3 koje neumitno dolaze i buducnost su gejminga osipaj se ti od cega hocesh i gadi se na te svoje ospe, neguj ih miluj, ljubi i davaj im slatke nadimke, kaci slike osipa na fb etc... ali ako ne gotivish fo1 i fo2 nema razloga da prdish o tome na topiku sa fo temom.... kazesh sebi i drugima, ne razumem ih, ne svidjaju mi se, rispekt i cao ... i odesh veselo da se druzish sa osipom... a da ti sad imas devojku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 A sta mislis odakle mu osip ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 pa da g, ali ti isto onda moras reci tako i za njega, znaci ni ti njega ne razumes, ti volis te i te igre i smatras da su bolje od nekih drugih koje mozda on gotivi vise itd itd itd. a ne 'neces ti shvatiti', ko da je dusevno ostecen, a ne jednostavno drugih afiniteta. ja o odnosu stare igre/nove igre imam identicno misljenje kao i ti, pa ne mogu da igram FO serijal jer toliko ne podnosim postapokalipsu da je to medicinski fenomen otprilike. meni je licno zbog toga zao jer ne mogu da se unesem u mozda najbolji rpg ikad, ali eto, ta jedna stvar me odbija do jaja. u nekom paralelnom univerzumu gde je umesto FO izaslo nesto gde skakucu carobnjaci i zmajevi verovatno bih ja vec umro za kompjuterom od premora i gladi. abohac: novije, uh, nemam pojma, cek, x3 je do jaja, space rangers 2 je dobro, heroji nisu losi, stalker, flatout. galciv, pes, menadzeri, fear, painkiller, fantasy wars, total war serijal ceo, two worlds (otvoreno, pa zato), gtr, dragonshard itd itd, nije da ih nema koje mi se svidjaju... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ne znam sta se vatate za to sto nece shvatiti. to nije nista pogrdno, (njegov je problem sto je ponekad uvredljiv kao seoska shiparica) jer nije ostvario konekciju sa prethodnim delovima, sto je normalno, mislim ne svidja se to svakom nit je neko negde to tvrdio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 okej, onda moja greska, ja sam skontao po nekom filingu da to ima drugu konotaciju, ako nije tako, izvinjajem se:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 otkud znate da NIKADA nece shvatiti? Mozhda ce se jednog dana posle prvog seksa pridici u krevetu, uhvatiti za glavu i prepun uzburkanih emocija reci: "znachi ovakav je osecaj kada predjesh fallout 1!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Seks je inferiorniji u svakom pogledu od FO. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 what he said. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Nađite bolje žene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Au, čitao sam svoje postove iz 2007, boli me mozak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 А онда кад си био Бедездин и Обливионов супер фан, а, а, ааааааа? Мрачног ли времена... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Samo na gore od tada, di cemo biti za jos 10 dina, moraces da placas sam ceo razvoj ako hoces normalnu igru Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Smir' se, ba, opust' se. :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Hoću da je bacim opet,interesuju me modovi. Skinuo sam Fellout mod,Street Lights i The Road Warrior Weather Cycle. Interesuje me ENB mod,ono malo je kompliokvana instalacija,da li ga vredi instalirat? Preporučite još. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Preporučujem da igraš New Vegas umesto trojke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 (edited) Njega sam zadnjeg igrao,a igra mi se trojka nešto,nzm. edit:bode mi igra ne mogu da verujem xD,zakuca na 30,isto kao 2008 ,maaxe. edit2:do rama bilo,igra koristila samo 2gb... Edited September 16, 2013 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragorian Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 nexus mods op :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubivam Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 genijalno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 kolko me ova slika sa protesta u ukrajini asocira na fallout :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Nađite bolje žene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 whaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts