Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Nesto citam ove topice sa Cecom i nagnalo me je prosto na razmisljanje, a i zaista me interesuje vas stav oko takve stvari. Daklem, odaberite svoju omiljenu muziku (u glavi ;) a sa druge strane odaberite nekog teskog narodnjaka, evo recimo - Shako Polumenta. E sad, da li biste slushali album Shaka Polumente da je izdao taj neki elektro ili metal ili rok album? Da skratim citavu pricu, da li vam je vazno ko nesto peva i kakva mu je bila "proslost" da biste mogli da nekoga slushate, iako je taj album prosto sjajan, istog kvaliteta kao i albumi omiljenih grupa u zanru i slicno? Tj. kako biste se oduprli kvalitetu i primamljivosti neke hit pesme Fejtlesa, Karl Koksa, Anastazije :>, Audioslavea ili koga vec ako biste znali da su to zapravo Funky G, 187, Natasha Bekvalac i 5. element? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Je l' ti to govoris u vezi sa cecinim novim albumom koji je u (quote iz novina):" U techno/hip-hop/rnb/psihodelija stilu"? Bas me zivo interesuje kakav je taj "ultra" album.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 nije bitno ime mada kada mi se neko svidi vishe pazhnje na njega obracam nego na narodnjak Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ime me mozda privuche na prvi pogled, vazna je muzika. da slushao bih i shaku polumenta (ili kako vetj) da svira to shto se mene svidja. dosta grupa koje slusham uopshte nemaju neko kul ime (to jes time koje se meni svidja u globalu) tipa Negura Bunget, Anorexia Nervosa, Corporation 187, Soilwork, Lacrimas Profundere, Dismal Euphony,.. itd.. ali ipak imaju odlichnu ziku (za mene, po meni) pa ih slusham i na kvalitet imena pomislim tek u ovakvim situacijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Nije mi vazno ime i to sto je narodnjak vec da li mi se muzika svidja ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldeR Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Niste shvatili poentu, ovo je topic za sirenje popularnosti Anastazije :D Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Uvek prvo slusam muziku pa ako mi se svidi tek onda obracam paznju na autora. Uopste nije bitno ko pravi. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 bash bi bilo cool da pola granda/pinka odradi neke teshke remixe gde ce im se glas minimalno chuti (ovo je vrlo vazno) u odnosu na neku istripovanu mjuzu iz londona ... i onda odesh na neku svadbu/splav etc i shvatish da mozesh i ti da igrash uz narodnjake ... cool.. podrzavam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ime, brend, marka .. sluzi kao simbol kvaliteta .. daje ti neka ochekivanja bazirana na prethodnom iskustvu sa tim brendom mislim da je ovim recheno sve gore suvislo =) naravno da ime samo ne znachi nishta Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Cecina proslost je sjajna, a buducnost jos sjajnija. prevalila je veliki put od "To Miki to" do danas. londonski remiks je novi pocetak. mislim da treba da je prodamo svetu. tehno Ceca, turbo folk se vraca, umiven, sa jos 2.500 konja. elektricari, skakacete uz 39,2!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 prezirem sve narodnjake...city zabavnjake...i uopste 90% danasnje muzike stvarno mi para ushi...ali da dodje Miki Mecava i da napravi strasan rock album[ili bilo koje druge muzike koju gotvim] prvi bih mu kupio i rekao u fazonu...svaka cast...to mi se na primer i desavalo sa nekim izvodjacima ali stranim...sa nasim jos nisam imao slicno iskustvo... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ne vodim rachuna o imenu kada chujem pesmu i svidi mi se, sho dokazuju pesme na mom kompu koje ne bih smeo da imam(evo namestih se wuletu na penal:J), ali veoma me je teshko naterati da probam da slusham nekoga koga ne volim(da se ne izrazim oshtrije) tj. da mu pruzim shansu. tih par "grshnih pesama koje imam sam uglavnom pokupio po zurkama gde ne mozesh da birash vetj slushash sha ti masa diktira Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Jedina bitna stvar mi je sama pesma, ne ni kom zanru ili shtajaznam koji je pevac nacionalnosti, vere, rase itd. A shto se tice krosovera kod nas, oni su prilicno cesti. Svi znamo Ivana krenuo od turbo-folka, a na kraju pevao starogradsku mjuzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Nije nebitno ali ni presudno. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Pa sad, da mi dodje neko ko je trovao ovu naciju godinama s nekim jadnim jaukanjem i meketanjem u mikrofon...kao ovo je moja nova ploča i cd...8 najvećih hitova od chilla preko techna do najvećeg pr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts