Jump to content

Da li vam je vazno ime?


Recommended Posts

Nesto citam ove topice sa Cecom i nagnalo me je prosto na razmisljanje, a i zaista me interesuje vas stav oko takve stvari. Daklem, odaberite svoju omiljenu muziku (u glavi ;) a sa druge strane odaberite nekog teskog narodnjaka, evo recimo - Shako Polumenta. E sad, da li biste slushali album Shaka Polumente da je izdao taj neki elektro ili metal ili rok album?

Da skratim citavu pricu, da li vam je vazno ko nesto peva i kakva mu je bila "proslost" da biste mogli da nekoga slushate, iako je taj album prosto sjajan, istog kvaliteta kao i albumi omiljenih grupa u zanru i slicno? Tj. kako biste se oduprli kvalitetu i primamljivosti neke hit pesme Fejtlesa, Karl Koksa, Anastazije :>, Audioslavea ili koga vec ako biste znali da su to zapravo Funky G, 187, Natasha Bekvalac i 5. element?

Link to comment
Share on other sites

ime me mozda privuche na prvi pogled, vazna je muzika.

da slushao bih i shaku polumenta (ili kako vetj) da svira to shto se mene svidja.

dosta grupa koje slusham uopshte nemaju neko kul ime (to jes time koje se meni svidja u globalu) tipa Negura Bunget, Anorexia Nervosa, Corporation 187, Soilwork, Lacrimas Profundere, Dismal Euphony,.. itd.. ali ipak imaju odlichnu ziku (za mene, po meni) pa ih slusham i na kvalitet imena pomislim tek u ovakvim situacijama.

Link to comment
Share on other sites

bash bi bilo cool da pola granda/pinka odradi neke teshke remixe gde ce im se glas minimalno chuti (ovo je vrlo vazno) u odnosu na neku istripovanu mjuzu iz londona ... i onda odesh na neku svadbu/splav etc i shvatish da mozesh i ti da igrash uz narodnjake ... cool.. podrzavam :)

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

ime, brend, marka .. sluzi kao simbol kvaliteta .. daje ti neka ochekivanja bazirana na prethodnom iskustvu sa tim brendom

mislim da je ovim recheno sve gore suvislo =)

naravno da ime samo ne znachi nishta

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

Cecina proslost je sjajna, a buducnost jos sjajnija. [:)] prevalila je veliki put od "To Miki to" do danas. londonski remiks je novi pocetak. mislim da treba da je prodamo svetu.

tehno Ceca, turbo folk se vraca, umiven, sa jos 2.500 konja. [:p] elektricari, skakacete uz 39,2!!! [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

prezirem sve narodnjake...city zabavnjake...i uopste 90% danasnje muzike stvarno mi para ushi...ali da dodje Miki Mecava i da napravi strasan rock album[ili bilo koje druge muzike koju gotvim] prvi bih mu kupio i rekao u fazonu...svaka cast...to mi se na primer i desavalo sa nekim izvodjacima ali stranim...sa nasim jos nisam imao slicno iskustvo...

...hopes need smashing!_

Link to comment
Share on other sites

Slazem se sa tjiletom. Sto se tice mene, na prvu loptu bih se smorio kad bi me docekalo tako nesto, ali da je u pitanju neosporni kvalitet, bila to Ceca, Brena, kogod, ne bih se bunio ni najmanje, cak sta vise, bilo bi mi drago.

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

ne vodim rachuna o imenu kada chujem pesmu i svidi mi se, sho dokazuju pesme na mom kompu koje ne bih smeo da imam(evo namestih se wuletu na penal:J), ali veoma me je teshko naterati da probam da slusham nekoga koga ne volim(da se ne izrazim oshtrije) tj. da mu pruzim shansu. tih par "grshnih pesama koje imam sam uglavnom pokupio po zurkama gde ne mozesh da birash vetj slushash sha ti masa diktira

My koong-foo is the best

Link to comment
Share on other sites

Jedina bitna stvar mi je sama pesma, ne ni kom zanru ili shtajaznam koji je pevac nacionalnosti, vere, rase itd.

A shto se tice krosovera kod nas, oni su prilicno cesti.

Svi znamo Ivana krenuo od turbo-folka, a na kraju pevao starogradsku mjuzu [:D]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...