Face. Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 da li moze neko da mi baci neko uputstvo za install mame...ovaj link na prvoj strani je za skidanje mame 092 neke verzije..ja kliknem na zip file on mi extrakt i to je to...nista ne radi...glup...mozda ali sam ranije imao neku verziju koju sam install bez problema ali ne mogu da je nadjem nigde... thx in advance.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Pa šta treba da radi? :) Raspakuješ, ubaciš igre u /roms folder i upališ mame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 pa nece :D....ozbiljno..imas neki link da nije zipvano?ili neku drugu verziju? Quote niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza45 Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 meni isto neradi : <barem kad skinem zip verziju roma raspakujem ubacim u rom folder al mame nemoze da ga detktuje ako neko zna da pomogne ili link da nije zapakovano pomozite pls!! hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Nemoj da raspakuješ nego ubaci zip direktno u /roms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza45 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 hvala voodoo :D sad mi radi ja sam svo vreme skidao unzip programe pokusavajuci da nesto uradim^^ hvala mnogo igre su stvarno super podsecaju me dok sam bio mali i davao pare na ove igre : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toponicar Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 http://www.rom-world.com/dl.php?name=Sega_...is&letter=A I batali Gens, mator je i zastareo. Koristi Kegu. http://www.eidolons-inn.net/tiki-index.php?page=kega Mozes li da mi posaljes ime igrica, znas kao ono fora ides ulicom, i bijes se. NEsto kao fora kao Streets of Rige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 hej evo brutalnog linka http://2dfighter.com/ online emulator (poseban build nFBA emulatora, znaci momci su razvili svoj sopstveni kod za redukciju laga) sve se igra online u sa dve osobe koje se povezuju po p2p sistemu. znachi ukratko mozete igrati omiljene tabachine online protiv drugih ljudi :) peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 ja povremeno opikam koju tu partiju sf 3rd strike, pa ako hoce neko da se bijemo malo nek se javi Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 (edited) Izasla je nova beta verzija pcsx2 Sony Playstation 2 emulatora, trenutno igram Resident Evil Veronica i radi savrseno bez kocenja. Evo ga mali video koji sam snimio kako igram Naruto Shippuden Ultimate Ninja 5, savrseno radi. Edited June 7, 2010 by Herr Flick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Ajde sad lepo objasni postupak korak po korak! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 (edited) Ajde sad lepo objasni postupak korak po korak! :) Nema sta da objasnim, koristio sam default podesavanja. Samo sam ga instalirao, podesio folder gde se nalazi bios i to je to. Odlicno radi, Resident Evil Veronika radi savrseno 60 fps bez ikakvog kocenja, moze i vise jer mi je max fps limitiran na 60 po defaultu za ovu igru samo treba podesavanja da promenim. Edited June 6, 2010 by Herr Flick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 (edited) Ako bi bio ljubazan da bacis link za download istog, unapred zahvalan. Found nvm. Edited June 6, 2010 by DaNte ? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Izasla je nova beta verzija pcsx2 Sony Playstation 2 emulatora, trenutno igram Resident Evil Veronica i radi savrseno bez kocenja. Evo ga mali video koji sam snimio kako igram Naruto Shippuden Ultimate Ninja 5, savrseno radi. koje su sanse da na tome sljaka Grand Turismo 3 ili 4? :S Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 koje su sanse da na tome sljaka Grand Turismo 3 ili 4? :S Stavio sam da se skida Gran Turismo 5 pa cu da probam. Nasao sam video na youtube, izgleda da radi savrseno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Pa na Intelu i7, 5850 overklokovanoj i 4 giga ddr3 rama i ne radio tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 skinuo sam emulator sa segu dreamcast i sad sam skinuo re code veronica i... dobio sam kalrecv1.001-031 fajlova ... ne znam kako sta da radim bih dobio image za d-tools :/ Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Otvoris Commander, dvaput kliknes na taj fajl i ako je arhivski, a jeste, otvorice ti se WinRaR ako ga imas instaliranog. Posle toga samo "Extract To..." ili sta vec. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 e tnx! pazi sad. sve me radi extra ali igrica mi vuce 100% procesora....video sam da svi govore da je dual core obavezan, ali jbga neam bolji komp. pitanje: hoce mi riknuti procesor ako konstantno tako vuce max ? Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Pojma nemam, nije moj resor :) iskreno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 opet nevolja...instalirao sam sp3 i ne mogu da pokrenem epsxe i onda sam googlao i video da ljudi iskljucuju DEP pa sam i to uradio ali opet nece...kad idem 'run iso' krene i samo izbaci dont send sranje :/ AppName: epsxe.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gpupetedx6d3d.dll ModVer: 1.77.0.0 Offset: 00004630 to mi izbaci. ima li neko neku ideju sta da radim ili moram da se vratim na sp2? Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Promeni plugin za grafiku, taj .dll sto ti prijavljuje je za grafiku. Ali posto si rekao da si instalirao SP3 a pod tim racunam da oces da kazes da si stavio Servis Pack3 onda si najverovatnije zaboravio da ponovo instaliras directx na najnoviju verziju, C++, .NET ili neki od ostalih programa koje treba da imas da bi ti radilo normalno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 HAHAha koji sam ja pajser...jos sve vreme gledam sta mi koji djavo secka ovoliko kad skrolujem na stranici =.= a nisam instalirao drajvere, skroz sam zaboravio XD GOD BLESS U PEKARMAN! Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Uspeo sam da pokrenem remake Resident Evil keca za gamecube na Dolphin emulatoru i radi odlicno. Pre nekoliko meseci nisam mogao da pokrenem igru jer bi mi emulator izbacio neku gresku odmah na pocetku, izgleda da je to ispravljeno u novoj verziji. Evo ga i video kako radi na mojoj masini. Bolje igrajte ovo nego Resident Evil 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Dolphin je odličan emulator, realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts