Lex Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 http://www.beotel.net/adsl.php Mini je 3 soma uvodjenje, 2 soma mesechno 256/64 flat... :) Naravno, nema garancije protoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 http://www.beotel.net/adsl.php Mini je 3 soma uvodjenje, 2 soma mesechno 256/64 flat... :) Naravno, nema garancije protoka. uuuuu jbt pa instalacija uopshte nije skupa ja mislio ima setup da bude jedno 100e btw jel najmanje 256k ? ili ima 128 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 najmanje 256k a do 31 januara setup je besplatan ... sto ce reci za 2k eto 256k ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Po nekoj teoriji - 16 ljudi deli 1mbit... Znachi u najgorem trenutku (shpic i sve to ;) ) bi trebalo da bude 64k, a u najboljem 256... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ja se razmisljam da uzmem adsl kod beotela ustvari vec sad dobio ugovor samo da odlucim dl da ga potpisem jer me mrzi vise da se bakcem sa wirelessom te antena te kabl te usmeravanje te dali pada kisa ili sbeg smucilo mi se vise ali moracu jos da razmislim Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ljudi jel zna neko odgovore na ova 2 pitanja 1: Kada ce sezampro najzad objaviti njihove cene? 2: Koliko kosta najbrzi adsl kod beotela? (Mislim da je to onaj sa brzinom 768/xxx? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Ljudi jel zna neko odgovore na ova 2 pitanja 1: Kada ce sezampro najzad objaviti njihove cene? 2: Koliko kosta najbrzi adsl kod beotela? (Mislim da je to onaj sa brzinom 768/xxx? 1 pitaj boga.... 2. 3000 ugradnja + 5500 mesecno najmanje 256k a do 31 januara setup je besplatan ... sto ce reci za 2k eto 256k ;-) des' ti to vid'o 'ebo ga 'lebac !? :0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 na beotel sajtu ;> mene zanima oce li to biti jedan isti ku*ac...beotel,sezam,ptt ?? nemoj da se ljudi "navuku" na beotel,a posle djubre... Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 sezam je izašao sa svojom ponudom, a ja ću da otvorim novi topik gde ćemo ubaciti zvanične provajderske ponude i gde će prvi korisnici moći da se jave sa utiscima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 da sezam izasao sa ponudama , i to jeftinim nego beotel ... medjutim ima neko ogranicenje od 700mb ... ja idem danas do beotela da potpisem taj ugovor ako je moguce ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ceo dil zvuchi kao neka gadna navlakusha, ali barem ne morash da se otvorish 100e za kablovski modem pa da se nervirash posle shto ne radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 da sezam izasao sa ponudama , i to jeftinim nego beotel ... medjutim ima neko ogranicenje od 700mb ... ja idem danas do beotela da potpisem taj ugovor ako je moguce ... pa kolko sam ja video nije jeftiniji sezam jeste ako uzmes 256/64 al sa ogranicenjem od 700mb sto je bezobrazno malo al ako uzmes flat onda je negde oko 2200 din a kod beotela je 2000 Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 u pravu si my mistake ... sve u svemu vredi se kockati :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 ja ću za 200 dinara razlike radije otići kod sezama, ako valja brzina i to.. nedostaju mi njihovi dodatni servisi, i onaj bbs sistem gde možeš da se flejmuješ direkt sa gazdama (i da dobiješ odgovor na pitanje bez hejta i napušavanja što nisi koristio search).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 mislim da je najbitnije ko ima jaci link jer cisto sumnjam da ce nijedan provajder upseti da odrzi brzinu 256/64 sa ovakvim interesovanjem Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 ja ću za 200 dinara razlike radije otići kod sezama, ako valja brzina i to.. nedostaju mi njihovi dodatni servisi, i onaj bbs sistem gde mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Ako ti neki provajder garantuje protok onda to pise ZLATNIM SLOVIMA sa velikim fontom... Ako ne nadjes u ugovoru zlatnim slovima najvecim fontom da to pise znaci da ti ne garantuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 btw na poslu sam dobio promotivni ADSL 768/192 (telekom) i dl radi fantasticno ali je ping shit (a to je najvaznije za gamere ) sa ptt-a je mnogo bolji tj. najbolji ping ka svetu koliki je ping na stranim i domacim serverima ??? Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted January 18, 2005 Author Report Share Posted January 18, 2005 linkovi PTT najveci (~150+~50), bits je komedija (~50), sezam nece da kaze koliko imaju ali je istina da stalno povecavaju, za beotel nemam pojma samo znam da su oduvek vukli preko telekoma.. neka neko okrene podrshku i pita preko koga idu i koliko imaju.. inache, najbolju vezu ima Verat, za razliku od ostalih nisu podprovajderi preko telekoma vec imaju svoju zakupljenu vezu do dojch telekoma od 155mbit.. jedva chekam da verat krene sa adsl ponudama, oni uvek imaju ok cene i rade super, takodje yubc ali sam siguran da ce da udari po ushima cene kada krene i da da punu brzinu kao na papiru.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 sezam ima optički link od 100 mbit do telekoma, koji nije stalno otvoren do maksimuma nego se povećava kako rastu potrebe.. jedino nisam skontao da li se to dešava automatski ili neko mora da dođe i da džara nešto po ruterima ili čemu već.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 da li se osim placanja pretplate provajderu, placa nesto posti ? posto sam nacuo da mora i njima da se placa, pa me interesuje jel zna neko sta/koliko. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 jok bre, sve shto se platja pttu je provajder vetj urachunao u cenu. (tako bar tvrde na sezamu) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 e raspitao sam se kod nekih prijatelja iz HR za adsl kazu da je adsl suuuper za igranje jer daje stabilan ping, ne varira u toku igre kolika god da je guzva na serveru.. takodje kazu da je apload najbitniji za igre i da uvek treba da idemo na ponudu koja ima bar 128kbit aploada ako zelimo da se igramo,.. npr. razlika izmedju 64kbit i 128kbit aploada je najveca, posle toga sve manja, i razlika je i do 10 pinga - obichno se ta razlika ne vidi u lokalu ali kada se igra napolju postoji.. (iz HR pinguju 8-10 u lokalu i preko dojch telekoma 35-40 u nemachkoj, 30-35 u austriji) *kod njih je sluchaj da kablovski pinguje neshto bolje od adsl, ali kazu da to napolju nije pravilo.. znachi jedno sigurno je ADSL je super za igre, dobar koliko i dobar kablovski, ako imate apload 128kbit - stoga ako vam ADSL radi krsh onda je to do vasheg provajdera ili nasheg telekoma a ne do tipa tehnologije.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 inache, najbolju vezu ima Verat, za razliku od ostalih nisu podprovajderi preko telekoma vec imaju svoju zakupljenu vezu do dojch telekoma od 155mbit.. jedva chekam da verat krene sa adsl ponudama, oni uvek imaju ok cene i rade super, takodje yubc ali sam siguran da ce da udari po ushima cene kada krene i da da punu brzinu kao na papiru.. si siguran .. ja sam chuo neke priche da je verat povezan wirlesom sa madjarima neshto bla bla mislim hevi mi je ova pricha da imaju su direktno povezani sa dojche i josh toliki link .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 tako mi je rekla Verat podrshka, a time se i hvale na sajtu, a Verat pinguje 20 u austriji i 30> u nemachkoj,.. wajerles ili ne radi super.. proveri sam ako hoces, mozda su me lagali, mada ne vidim shto bi.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts