Sa1Nt Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 shto bi bilo ko chitao 30 strana naklapanja nezadovoljnih ljudi koji nisu dobili adsl ? Evo ovako (da skratim pricu ) podneo ja zahtev telekomu i to za vreme AKCIJE u kojoj se ne placa 5900 din setup ,potpisao ugovor dobio ADSL kuci ali dobio sam na kraju meseca i racun u kome nema nikakvih popusta i moram da platim punu cenu ADSL.Mogu vam reci da sam poludeo.Na kraju balade posle zvanja nekoliko brojeva korisnickih centara shvatio sam da ADSL iz te njihove akcije niko ne dobija tj posle nove godine a mozda ni tad ali da sada svi koji potpisu ugovor moraju da plate punu cenu.I tako evo upravo se spremam da idem da platim,a ta njihova akcija kao i sve u ovoj drzavi je obicna navlakusaaaaa. Morao sam ovo da podelim sa Vama mogao bi da prochitash prvo :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 w/e, imam vezu, smuvacu za to Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumarco Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 ja sam danas dobio telekomov racun za januar... odbijenih 5000 tj (5900 sa pdvom) za instalaciju, i usluga 1000inesto + pdv tj. oko 1200 sa popustovm... i nesto imbolicno za impulse... tj. oko 1500 sve skupa. sa druge strane... naplatili su mi pun mesec za period od 19 do 31 januara. sto se prijave i dobijanja tice bilo je sve redovno, nista tomi, poznanstava i sl... ali sam cekao puna 2 meseca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 btw sainte, stig'o mi je rachun, pishe 5.9k din za setup, i 400 din poreza, i onda ispod toga -5900 din, oslobodjen placanja usluge, tako da treba samo tih 400 din poreza da platim, n00b Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 A jel moze neko meni da kaze kako telekom odgovara na prijave. Mislim dali salju email, zovu telefonom , ili sta rade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 zovu na kontakt telefon koji si ostavio u prijavi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Hvala na odgovoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 btw sainte, stig'o mi je rachun, pishe 5.9k din za setup, i 400 din poreza, i onda ispod toga -5900 din, oslobodjen placanja usluge, tako da treba samo tih 400 din poreza da platim, n00b pa ja nisam rekao da tebi nece naplatiti :) you're teh pr0 ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Ololol ja sam nub al' isto sam proshao sa free ugradnjom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 svi prijavljeni pre 31. decembra ne placaju tij 5800 ili koliko vetj...i meni je na rachunu minus ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 ja se prijavio u novembru i dalje niko ne zove :| Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ako si prijavio na taj telefon na kome imash vec postojecu adsl konekciju, onda nije ni chudo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Jbt ovde kod nas u SM josh nishta... Ali vidim ovih dana ugradjuju ptt-ove centrale u ulici, i bash ispred moje kuce stavishe.. Kazhu da ima veze sa internetom, ali to su mi rekli neki nubovi osnovnoskolci koji kopaju za tu malo centralu ;) Meni su u telekomu josh u novembru rekli da ce poslati pismo kad bude doshlo vreme. Nadam se da ce brzo, znachi poludecu sa ovim wirelessom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) domi nemoj da se cimas brate krajem februara stize ADSL i u SM i ovde u pazovu tj cela mrezna grupa 022 juce mene zvali ovi iz euneta. Edited February 8, 2007 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 su rekli koje godine?:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 su rekli koje godine?:) pa nadam se ove :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Jao brate ulepshao si mi dan. A ja debil rekao ovom provajderu da cu mu platiti ova 2 meseca shto nisam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 nemoj da mu placas ko ga sisa:D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Inache, danas sam konachno namestio Linksys WAG200G ruter, i probao i torrente, i bez bushenja ikakvih protova, sa ukljucenim hw fw-om na uredjaju, torrenti lete, na priv trackeru 78 KB/s, tako da onima koji ne rade, ne znam shta da kazem :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Ovde kod mene kao trebalo da krene 15. decembra... Medjutim nishta. Elem, drug mi reko (cale mu radi u Telekomu) da treba otrprilike sredinom marta da krene. Sad kolko je to istina, ne znam... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 EUnetov ADSL pochinje sa radom u Chachq pa me interesuje da li cu morati da doplacujem za prelazanje ne veci tj. manji protok i koliko ce to koshtati??? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 pa vecina provajdera ima praksu da naplacuje prelazak sa veceg na manji protok, obrnuto je za dz. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 telekom nema, raspitah se kad sam potpisivao ugovor p.s.brate u ovim zadnjim postovima zvuchim ko telekom PR.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Pa jel' zna neko konkretno za EUnetov ADSL? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 pa okreni njihovu tehnichku, il posalji mail, nemoj da te mrzi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts