Jump to content

sumarco

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About sumarco

  1. ja bi, al se ne znamo, a ne bi da se nabacujem posto imam svoje drustvo sa kojim igram sveke nedelje uvece - PC, 2v2, najsladje je kad se kidas da drustvom iz detinjstva (ortaci iz osnovne) sa druge strane sam u kontaktu sa drusvom iz gishe ima njih nekoliko koji pikaju, pa cekamo da se nega gajba oslobodi da pravimo turnir... al to je na dalekom stapu, posto se sa tim likovima nisam video godinama, vec se dokucavamo preko neta tu i tamo.
  2. ja sam danas dobio telekomov racun za januar... odbijenih 5000 tj (5900 sa pdvom) za instalaciju, i usluga 1000inesto + pdv tj. oko 1200 sa popustovm... i nesto imbolicno za impulse... tj. oko 1500 sve skupa. sa druge strane... naplatili su mi pun mesec za period od 19 do 31 januara. sto se prijave i dobijanja tice bilo je sve redovno, nista tomi, poznanstava i sl... ali sam cekao puna 2 meseca!
  3. beograd, centar... kad sam pitao za zastoj potvrdili su mi i da posto sam podneo zahtev pre 1.12. ne placam tih 5000 (za ne znam sta - instalaciju uvodjenje - rentu modema???) bio sam na daj-lapu i strpljivo cekao... tako da je prelazak prosao srecno i bezbolno kad sam ga docekao ;)
  4. kod telekoma sam se prijvaio 9og novembra, preko sajta, a 12.12. sam se rapitao sta ih zadrzava... "Захтеви за АDSL услугу, упућени до 01.12.2006 биће реализовани динамиком којом су пристизали, почев од децембра 2006 до фебруара 2007 године. " rekose onda mi se na mob javila neka devojcica iz telekoma sredinom januara (pre sv. jovana) rekla ugovor i modem cekaju na vas, dodjite...
  5. koliko sam pratio diskusiju na www.evo-web.co.uk jos vrlo je bagovit... ima problema sa komentatorima, nekim stadionima, nekim igracima i td... 8.2. treba da izadje verzija u kojoj ce to valjda biti sve sredjeno... ali stvarno nema dela igre koji nisu preradili. meni bedak je jedino sto koriste neku OF sa izmenjenim ocenama da se kao unapredi gameplay... da se smanji efikasnost dribljanja, smanji prednost koju napadaci sticu u prvom koraku, olaksa sutiranje iz daljeine i poboljsaju golmani da ne odbijaju onoliko lopti... da bi vise licilo na PES 5?!
×
×
  • Create New...