SHMEKER Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Jel ima neko probleme sa sbb u poslednjih 2 dana pucanje neta,povecan ping ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Meni speedtest daje standardne rezultate (10/1, 15msa), dok kad udjem u neku igricu ide i do 5k msa, doduse samo danas, juce mi je bilo sve ok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 E to bas zbog toga pitam,na speed testu 5/10ms isti paket kao kod tebe u doti konkretno 300 sve ostale igrici normalno epic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 koliko caruju ovi carevi iz Oriona nije realno. Par dana manje od celog meseca od kako sam raskinuo ugovor (tj. ne produžio) i sve kod njih u poslovnici razrešio i platio, danas mi stiže poruka da mi je račun za prošli mesec 668 dinara. Ja kontam da ovo nisam u obavezi da platim? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Pa mislim nece te tuziti za manje od 1.000 dinara, ne isplati im se, ali ne znam kako si mogao ostati duzan, obicno ti ne daju da raskines ugovor i vratis opremu dok nisi izmirio sve obaveze? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 pa to sam i ja kontao, ako mi nisu tada ništa pomenuli i naplatili sem onoga što sam platio i raskrstio sa njima, šta sad hoće :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Hoće da im se posereš ispred najbliže poslovnice Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 to je u Ušću! Znači tako! Znao sam da imaju neki plan!!! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Inace ljudi imao sam ogromih problema sa SBBom od jednom, pokusavali su sve, merili signal, sredjivali signal sve zivo i evo sad su zamenili modem stavili su nov cisco modem http://www.cisco.com/web/consumer/support/modem_DPC3208.html Od kad je modem zamenjen radi savrseno, predlazem svima koji imaju problema sa SBBom da traze zamenu modema ukoliko je signal ok a net ne radi kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Da, i meni je taj novi modem resio neke probleme posto onaj stari podrzava brzine samo do 24mbit/s... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/premium_mreza.588.html do 15.10.2013 daju 30% popusta 24 Mbps / 1 Mbps 1533 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Da li će ovi jadnici iz Telekoma ikada više povećati brzine Box paketa? :( Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Drugari moze li neko da mi kaze sta je ovo na telekomovom sajtu " Promo NET" http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=1449 Ja ne gledam bas tv tako da ne znam sta je zapravo ovo, na sajtu nije bas objasnjeno nista. Jel su ovo u Megabajtima brzije ili Megabitima? Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 uvek je u megabitima, a ovo izgleda kao neki ADSL, bar tako deluje po upload brzini. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 to je ocigledno u tardbitovima. posto ove brzine, preko rupica u posti, niko nece da ima u ovoj usranoj zemlji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 to i mene zanima, ako ovo jeste adsl standardni, kako će neki car koji se odluči za ovaj najskuplji paket uspeti da ostvari onih 100Mb kada znam gomilu ljudi kojima već na 12-16Mb adsla sve trokira i redovno prsnjava konekcija. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Пише ДО 100 мб/с :) Иначе чуо сам причу да Телеком купује Тарго Нет....и то од момака из телекома :) Нешто се сигурно дешава јер је Тарго престао да се рекламира одавно :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Ja se iskreno nadam da ta informacija nije tacna, dosad je sve radilo kako treba :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Нигер би био добар извор информација :) Нека се јави :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Тарго је пукао скроз, ја сам потписао уговор са њима пре два месеца, све је спроведено до зграде, кажу да немају рутера уопште, а момци који раде тамо кажу да нису примили плате 10 месеци и да само чекају да их неко купи. Тако да и даље користим шугави АДСЛ. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 pa jao, tek sam prešao na njih, nemoj sad da odu u kurac :/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 i ja čuo dosta primedba na targo, a baš sam mislio da su ozbiljna firma :/ jebem ti drzavu srbiju, sve propada Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 ja nemam nikakve primedbe, sve radi prevrh, zato i ne bih voleo da odu u kurac. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 (edited) Тарго је пукао скроз, ја сам потписао уговор са њима пре два месеца, све је спроведено до зграде, кажу да немају рутера уопште, а момци који раде тамо кажу да нису примили плате 10 месеци и да само чекају да их неко купи. Тако да и даље користим шугави АДСЛ. tamo ljudi mesecima nisu dobijali plate ni pre godinu dana kada su bili najvecem jeku typo! Edited September 14, 2013 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 i ja čuo dosta primedba na targo, a baš sam mislio da su ozbiljna firma :/ jebem ti drzavu srbiju, sve propada Нису они пропали :) Него је план и био такав :) Да они поставе каблове и после то продају Телекому :) Не видим зашто се плашите ? Неће телеком купити и почупати каблове :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts