Guest Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 da nemaš ikom u zgradi? stator je kod njih i zadovoljan je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Kod mojih na gajbi - Radijus Vektor je kablovski operater Opcija je i Beogrid jer instalaciju imam a i mogu na prepaidu da ostanem i kad potpišem korisnički ugovor ali stvarno ne znam kakav je reliability neta preko beogrida, jer ako otkaže ikad zvaće mene da cimaju a ne korisnički servis, adsl su bar doživeli kao nešto što nije do mene pa me ne zovu Ako iskoristim promociju da za 2godišnji ugovor dobiješ cenu nižeg paketa - ne znam ni da li to važi još - mogu da im uzmem kod telekoma 4mbit za ~1500 dingera (ja bez ugovora plaćam 2100+, ja mislim da je samo EUnet skuplji ) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 A sta nije u redu sa radijus vektorom ?:) imas 10/1 za 1600dinara ?!:) + od septembra spremaju odgovor targo telekomu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 samo a ne ? Eto i ti si ih napljuvao Šalu na stranu ništa lepo o njima nisam čuo, a tu je opet "e ovo sranje na koje si nas prebacio nam ne radi" momenat Jebeš ga, baciću kockice na kraju, isto sranje je sve, a možda im ponude i Targo bwhahahahaha [:D] Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 haha :D ja sa njima nemam uopste problema....sta to lepo o njima nisi cuo ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 meni je radijus vektor bio prvi "broadband" provajder (posle dve godine jahanja besplatnog probnog gprs-a, :')) i u to vreme su bili neviđeni pilićari. davao sam oko 20 evra za 64 kilobita, morao sam da kupim modem (50e fazon) i gasili su mi net ako slučajno zakasnim 15 minuta sa uplatom. doduše, to je bilo 2003. godine :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 ovo ja slušam o njima otkad postoje, I da im je korisnička podrška nepostojeća i da je "šef" "gazda" ili koga god tražiš kad te napuši operater večito "na odmoru" itd... naplašen sam šta ću, nemam živaca za praziluk biznismene i njihove male feude Jebote 3mbit kod Oriona je sada redom 2399 1899 1599 uz ugovornu obavezu na 3 12 24 meseca respektivno... 1.5mbit paket više i ne postoji kao adsl samo 1 MBiz u šit tehnologijama koje su neobee i ko god ono beše valjali korisnicima pre stapanja u Orion... pa treba zemlja da ih proguta pička im materina lopovska. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 uzimanje migracionog koda Шта је ово? И јел има инфо где све Тарго телеком има изграђену инфраструктуру, и када то треба да почне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Migracioni kod se koristi kod adsl korisnika :) tj da ne izgubis port u slucaju prelaska kod drugog provajdera onda dobijes migracioni kod i imas 2 nedelje da nadjes provajdera inace mozes da izgubis port :D Targo samo u blokovima za sada :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 И јел има инфо где све Тарго телеком има изграђену инфраструктуру, и када то треба да почне? Od njih sam dobio info da im je "za početak" ideja da rade samo NBGD. Pretpostavljam da im je najisplativije zbog velike gustine naseljenosti (malo kabla ide na puno ljudi). Počeli su od savskih blokova pa će tu prvo i da puste, a verovatno vrlo brzo i u drugim delovima NBGD-a. A kad će da počne je odgovor "samo što nije" već par meseci :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Имају пошту, трафику, месару, паркинг а сада и добар нет, па тај Нови Београд је обећана општина : ( Супер то за миграциони код, помислио сам на то али ми било чудно да то нису пре спомињали када сам давно мењао провајдера, или је то нова пракса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 da nova od pre 5 godina :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 pojavio se targo i u delu između telekoma i arene (29. blok) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Jebote 3mbit kod Oriona je sada redom 2399 1899 1599 uz ugovornu obavezu na 3 12 24 meseca respektivno... 1.5mbit paket više i ne postoji kao adsl samo 1 MBiz u šit tehnologijama koje su neobee i ko god ono beše valjali korisnicima pre stapanja u Orion... pa treba zemlja da ih proguta pička im materina lopovska. danas bas kad sam isao da platim svoj racun, kao srecni mali dron. i pitam ih, da li cu moci da predjem na novi ugovor sada kada mi istekne ovaj kojim sam vezan, u kome placam 4mb 1850~ din, posto sam video da ce 5mb da bude 1300 dinara kad ono medjutim, zena za sankom mi kaze "pa znate, ipak ce 4mb da bude i dalje 1800 din a ponuda od 1300 nece ni da postoji, zao nam je kao da nije do nas nego je poskupeo internet u celoj zemlji" ja sam stvarno zadovoljan sto se tice kvaliteta njihovih usluga ali sto se cena tice. ne zelim vise jebeno da placam 2k dinara mesecno za usranih 4mb. gde su te bolje ponude koje ubijaju monopole.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 nemaš sbb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 ako mogu da dodju, "instaliraju" sve sami i da mi net radi duze od 15min bez diskonektova u tom slucaju bi mi se svidjalo da im placam 1490 din mesecno 10mb sam da se jebem i da nesto ne radi, pa da me jebu kao prosli put da dodju jednom u 6 meseci, ona mobilna sluzba, to ne vredi te ustede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 pređi na sbb, mnogo su bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 kakav je Ikom kablovski net ? ima super paket Flat 3 koji bi da uzmem ali preprezadovoljan sam sa ptt ADSLom koji furam od 2005tee...mada ovde dobijam digitalnu TV,12 mbita i neke pakete...dok mi je sada net 4bmita. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Ne znam da li da pitam ovde jer je vezano za adsl, ali opet je tehnicko pitanje... Jel postoji nacin da se sa glavnog iptv rutera podesi brzina protoka na razlicite kompjutere, tipa komp1 - 1mb ; komp2 - 3mb? Koristim neki tp linkov switcher i sa njim ne mogu da uradim nista, ako moze direktno preko ovog glavnog rutera, trebao bih da kupim jos jedan kabl od 20-ak metara, sto zapravo i ne bi bio problem ako je ovo izvodljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 ja imam hg520c ruter i on ima neki jadan QoS gde bi mogao da stavis highest priority na taj jedan komp a lowest na drugi.. Ako hoces bas tako striktno da podelis onda instaliraj neki program za to na jednom kompu i koristi ga kao gateway tom drugom kompu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Izgleda cu tako i morati, kopao sam ceo dan po netu kako bi moglo, i na kraju pozovem teh. podrsku i kazu mi ne mozete nikako, lol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 (edited) sto ne probas prvo sa QoS-om ? (moras da se ulogujes kao admin user na ruter da bi imao tu opciju) Edited September 4, 2012 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Sta je KDS koji kurac? I da li je moguce da INTERNET provajder ima ovakav INTERNET sajt http://www.kds.co.rs/usluge/Usluge-KablovskiInternet.asp ?? nagradna igra - ko nadje cenovnik i brzine interneta ima pivo od mene izgleda da mi ne gine ADSL :( jel ima neko alternativu da predlozi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Mozda kad bi rekao gde si se preselio :) Imas Beogrid na Nbg-u :) wirles provajdder :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Sta je KDS koji kurac? I da li je moguce da INTERNET provajder ima ovakav INTERNET sajt http://www.kds.co.rs...skiInternet.asp ?? nagradna igra - ko nadje cenovnik i brzine interneta ima pivo od mene izgleda da mi ne gine ADSL :( jel ima neko alternativu da predlozi? http://www3.ptt.rs/o_nama/cenovnik.php#kablovskicene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts