togFU Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 uzas, kolko god covek hteo da ne bude strog prema telekomu, ne vredi Stalno dzaram modem, produvavam mu dizne, podesavam ali ne vredi jebeno, skapaj telekomu Diskonektuj se s neta Odjavi se sa četa ! aha, znači to je rešenje! HWALA ! @nigger: moguće, u pitanju je onaj matori huawei modem ciklama boje, na koji je btw priljučen i wireless ruter. e sad, pošto se taj modem greje ko nenormalan, ja ga držim pored bočnog ventilatora kućišta, tako da to nije problem sigurno... jedino ako je problem to što je suviše hladan? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 na koji je btw priljučen i wireless ruter. da ti se nije razdesio router? jel radio kao switch ? uporedi ip adrese izmedju routera i modema a i na kompu pre i posle prestanka rada neta mozda nekom sine ideja :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 najsigurnije je da bocnes direkt lan kabl u modem, iskljuci wifi ruter iz cele price pa onda ISPROBAVAJ... Mozes i da resetujes modem na factory default setovanja, iskljucis ga pa ukljucis, ako i tada ne radi tj radi ali gubi konekciju posle par minuta onda ILi imas neispravan modem ILI ti je veza do telekoma sjebana, a u oba slucaja PRIJAVI SMETNJU STO PRE... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Kakav bre modem kakav ruter? Nikola valjda ima ADSL telekomov, a oni isporucuju adsl modem/gateway u jednom uredjaju? Ako ima ADSL telekom uredjaj pa njega kaci na wireles ruter, prvo ne vidim poentu, posto telekom daje wirelees uredjaje (zar ne?) Daj bre u stvari sta imas od uredjaja? Ondak da ti reknemo sta mozda da probas Ili se vec resilo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Kakav bre modem kakav ruter? Nikola valjda ima ADSL telekomov, a oni isporucuju adsl modem/gateway u jednom uredjaju? Ako ima ADSL telekom uredjaj pa njega kaci na wireles ruter, prvo ne vidim poentu, posto telekom daje wirelees uredjaje (zar ne?) Daj bre u stvari sta imas od uredjaja? Ondak da ti reknemo sta mozda da probas Ili se vec resilo Rešilo se samo od sebe za sada, izgleda da čitaju rur! :D Da, imam ADSL modem telekomov, pa sam na njega nakačio wireless ruter koji sam sam kupio, ne znam odakle ti informacija da daju wireless uređaje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Daju wireless, ali ako imas ono roze sranje, nema. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 u moje vreme uvek je isao hw sa wirelessom Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 ja kad sam se prijavio bilo je 'nestalo nam je wireless editiona, poz' al sam vec imao svoj linksys 8) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 u moje vreme uvek je isao hw sa wirelessom Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Samo bih hteo da izjavim da može Telekom da mi se napase tarzančića sa ovim random disconnectima i zaglupljivanjima konekcije. toliko o mom "utisku korisnika". Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 i oni se baš potresoše :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Mora da je barem neko štucnuo! :) Ventovao sam 3 sec posle pomenutog disconnecta a rur bijo otvoren, pa ko rekoh da ne psujem glasno u ponoć kad ima relevantan topic na ruru Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Evo meni vec par dana na Orionu latency katastrofa...pizdim,a ne znam dal moze nekako da se podesi.Standardno su mi rekli da ne znaju u cemu je problem bla bla.Jebena linija jebeni ruter...dok sam bio na modemu sve bilo ok Tako da imas moju podrsku Shekk ;) Edited June 25, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ja ne mogu da skapiram šta je sa tim Orionom ... koliko čujem od ljudi, svi se žale, stalno imaju neke sulude priče kao "e ne može više niža cena, sad je viša", ne radi ljudima ništa ... ja sam bio ubeđen da su oni kao neka "ozbiljna firma". Baš me zanima neki inside info kako im ide što se tiče broja korisnika itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 umire mi internet pomagajte drugovi :D prokleti telekom,nista ne valja,ne moze vise ni wow normalno da se igra razmisljam da uzmem sbb,ali reko aj da vidim sta srpska inteligencija ima da kaze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 U tom sam i ja nekom fazonu da se prebacim na kabl,al niko mi ne garantuje da ce tamo biti bolje. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Meni se sbb pokazao ekstra. Za ~20 meseci mozda imam 4-5 sati da mi nije radio net, dva puta po par sati. Plus, mnogo su jeftiniji. Nego, jel mogu nekako sa sbb-a da pristupum eunetovom webmailu na koji moze da se pristupi samo sa eunetove ip adrese? Ili mi je jedino resenje da jurim nekoga ko ima eunet pa od njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 dok cekam da mi se ljudi iz sbba jave,stavio sam stari wireless prikljucak na komp i opet problemi. latency je konstantno visok,i stalno mi stoji limited access uz slab signal.skenirao sam komp,nema trojane,viruse itd. da li je onda problem u provajderu ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 SBB car Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Da napishem i ovde, kome treba popust za telekom adsl, nek shibne PM... =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 4mb-a 1050dinara :) telekom :) ojsaaa :) Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 A to samo mozhe ako si novi korisnik, tj ako sad prvi put sklapash ugovor sa telekomom ili ? :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ako ti je ugovor istekao samo odes i potpises novi :) Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Kita onda, to sam vec uradio kad je bila ona promocija sto dobijes 3 prva meseca besplatno :D :v Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Sad dobiješ valjda go'nu dana, ja im plaćam krvavo tih 4mb, oko 2200 sada a koji će mi moj nemam pojma :( Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts