Jump to content

Ultimativni ADSL topik

Lex

Recommended Posts

uzas, kolko god covek hteo da ne bude strog prema telekomu, ne vredi

Stalno dzaram modem, produvavam mu dizne, podesavam ali ne vredi jebeno, skapaj telekomu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

meni samo jewtube zajebava, sajtovi i download generalno dobro rade

edit:

Zbog smetnji na IPTV-u palo je neko nasisavanje kurcem ovde u firmi nedavno,

IPTV sistem je (osim cuvjenih parica kod korisnika) imao i nekih problema sa

odredjenim modemima huawei-a itd... Mislim da su krenuli da peglaju ta sranja

i to je pocelo POLAKO da daje rezultate... Inace, problem je i taj sto su

neki korisnici dobijali zeleno svetlo za IPTV iako njihova parica nije dobijala

prolaznu ocenu za propusnu moc/kvalitet parice pa su i ti ljudi dobili pixelizaciju

kao deo osnovnog paketa.... a to opet nisu majstori na svoju ruku radili/odobravali...

...if ya know what I mean.... khm khm.. :tf:

Tehnicar: "Ali ne mozemo da odobrimo IPTV za ljude koji nemaju teh. mog."

Direktor IPTV sektora: "ALI TREBA NAM VISE PARA! ZNACI SVE KUL HEEEEE"

Tehnicar: "Ali..."

Direktor IPTV sektora: "MOAR BECAUSE MOAR"

Edited by Kaurin

Ah divni sbb, eno i na zgradi su okacili da se "javimo biljani" za uvodjenje sbb-a

jao jao jao brz dl, stabilan net juhu juhu juhu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@kaurin

512 mi upload, malo ali dovoljno

adsl mi se nikad nije svidjao kao opcija (radio sam u eunetu neko vreme)

znam koliko im puca k.. da li su preopteretili tel. centralu ili ne, samo sto vise korisnika

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Šta je bre ovo koji kurac?

TElekom ADSL, restatrujem ruter, radi 10 sekundi net (bukvalno) i onda opet prekid... i tako već evo danima... a od 2008. (čini mi se da od tad koristim telekom) nije bilo 2 prekida, a evo u poslednja 2 meseca se jebem sa netom jako...

Dajte neka rešenja, promenu onih dns-ova ili čega već, da probam pre nego što ih pozovem sutra i načestitam im se nove godine.

Šta je bre ovo koji kurac?

TElekom ADSL, restatrujem ruter, radi 10 sekundi net (bukvalno) i onda opet prekid... i tako već evo danima... a od 2008. (čini mi se da od tad koristim telekom) nije bilo 2 prekida, a evo u poslednja 2 meseca se jebem sa netom jako...

Dajte neka rešenja, promenu onih dns-ova ili čega već, da probam pre nego što ih pozovem sutra i načestitam im se nove godine.

Diskonektuj se s neta

Odjavi se sa četa !

Meni se sam od sebe resetovao ruter za ADSL EUnetov i to "od nule", nije zapamtio ništa od setovanja, izgubio je sva podešavanja, ime, sve.

Ja probao da sredim, uspem da osposobim sve lepo osim wireless-a, međutim opet prestane da radi. Zovem podršku da vidim jel to nešto "normalno" oni mi kažu da mi password nije taj password jer je pre 4 dana neko tražio promenu passworda (?). Nema veze, vratim ja stari password, podesim sve lepo, međutim wireless ne radi više kako treba - ako se konektuju dva uređaja u isto vreme, odmah ispadaju oba sa wireless-a, dok jedan može da opstane nešto duže, ali i on hoće da ispadne.

Samim tim, mislim da mi se ruter pokvario :)