dzontra.volta Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Pinging www.l.google.com [216.239.59.147] with 32 bytes of data sjajno, apstiniram od cs-a i online igara uopshte to je lose!?!?! i frikom http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=327909 PWNT! @vlada_ AHEHAEHAHEHAEAHEAHEAEHEH :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lag puste zelje tupavog EPS-a... Sve ce se to reshiti u nekom ministarskom kabinetu as ussual... usual meni nisu duplirali, vec povecali za ~50% seljaci Edited November 9, 2008 by daki_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 procitao sam to pre nego sto je urgh ovde postovao, nego sam bezveze napisao Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 do 2011 cemo da pocrkamo svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Necemo 2012. je apokalipsa, tako rekli indijanci Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ma ne slusaj jagodince :P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Maje kiddie, imaj malo poštovanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Maje kiddie, imaj malo poštovanja. No shit Sherlock? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Sram te bilo Sawowsky što ih ne poštuješ! Do 2011. ima da se oženim. ;D A tad će mi već sevati paja za internet jer ću imati druge probleme. :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Mene nesto zajebava ADSL poslednja 2-3 dana, nije do sad. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) I mene isto mora da nesto cackaju mamicu im ! Desava mi se da net prestane jednostavno da radi i onda moram da resetujem modem i kada to uradim sve radi ok. Ima neko slican problem ? Edited November 10, 2008 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ma nije loshe uopshte, sada imam vremena da jedem, ako nishta od cele te stvari imacu vishka kila i zivaca a ovo za eps...chisto sumnjam, imaju oni rokove i za manje stvari koje naravno nece ispuniti na vreme pa ni ovo. Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 mmmmm, novi rekord u ofisu mmmmmm..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 znas li oce biti neko povecanje od 01.01.09 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 koja si sisa, imaš zomgbbq link a nisi otvorio port da podeliš sa komjunitijem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) jel vučeš to sa nekog privatnog trekera, prevelika brzina za javne torrente ? Edited December 17, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 I update-uj mikro torrent... =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 treba im se najebati mame svima u telekomu raspalom, od sekretarice do direktora ... picka im materina ... [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ok Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 treba im se najebati mame svima u telekomu raspalom, od sekretarice do direktora ... picka im materina ... [:(!] Ja cu ove sekretarice, ti uzmi direktora pichka im materina! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bata Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Jel ima neko slicni problema kao ja????! Imam telekom adsl 2mb/192 inace ok radi download i ostale gluposti...al problem je dok igram cs, da na svakih recimo 20-30 sec zakoci slika,kao neki lag,al pri tome ping mi je konstantno od 20-30...i sve sam pokusao da reinstaliram windows,cs,restartovao modem 100puta,,gasio anti-viruse dole u task baru ..sve i opet isto to se desava... pa se nerviram.. ako neko nesto zna..bas sam se smorio :(:( Quote bata Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Ja imam slican problem, samo sto pre mislim da je neki hardverski problem nego net... Npr posle formata mi jedno 10 dana radi bolje, a posle opet krene da smara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 ja sam bas zbog toga prestao da igram cs igrao sam nekoliko meseci aktivno na netu i samo od jednom je poceo da mi zabada tako ne znam ni zasto ni kako mi se popravilo samo posle nekog vremena :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Jel ima neko slicni problema kao ja????! Imam telekom adsl 2mb/192 inace ok radi download i ostale gluposti...al problem je dok igram cs, da na svakih recimo 20-30 sec zakoci slika,kao neki lag,al pri tome ping mi je konstantno od 20-30...i sve sam pokusao da reinstaliram windows,cs,restartovao modem 100puta,,gasio anti-viruse dole u task baru ..sve i opet isto to se desava... pa se nerviram.. ako neko nesto zna..bas sam se smorio :(:( apsolutno isti problem je i kod mene, znachi DL je do jaja kada skidam filmove/muziku ali kada pocnem da igram wc3/cs na netu .. sere sem tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 ako imate amd procesore c2 onda vam treba amd optimajzer :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bata Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 ma opet isto sranje,kakav procesor... ja imam amd athlon 64 dual core procesor 5000+ 2gb rama bar sam siguran da moze da se igra counter a da ne koci..jebem li ga Quote bata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts