Cartman_ Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 U ovoj godini ja cu da vlada ubistvima i kriminalom... Imam spisak i kada uzmem caletov pishtolj idem redom i ubijam sve koji su me smarali ili maltretirali ... u protekloj godini, objavicu samo 2 imena koja su na vrhu... 1)Tormentor koji je u ubedljivom prednosti na ostale kandidate 2)a za ovo mesto se kolju Sa1nt , i grim ... spisak ce biti uskoro objavljen... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Objavio si 3 imena reto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 To be happy - Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 PUSHI K * * * cartmane ajde ako smes stavi mene na spisak , nase prashke lokalno nab*j*m ti ga analno itd;))) Srecna ti nova godina :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 pokushati da dochekam zhiv 2006 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 da upisem fax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 cak i po cenu bana : hatred toward Anastacia ! sad sta mi bog da... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 haha ma sta ja znam, da idem dalje u treniranju sebe da me boli kurac i u treniranju sebe da se angazujem, posto sam u zajebanoj kolotecini i to seze i dalje u proslost, a ne samo u 2004:( ali ajde sad, kao skonto sam se, to je bitno:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 - Da prestanem da planiram! :) *off Depeche Mode-Enjoy The Silence? Svakoj devojci sam pustao ovu pesmu, ali kao da je nisu kapirale. Sada sam sa devojkom koja ne da je skapirala, nego se zalepila za nju. Za NG od mene je, izmedju ostalog, dobila disk sa originalnom verzijom pesme i 7 remixa+text. Rasplakala se. A ja sam se zaljubio. :) *off Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 cak i po cenu bana : hatred toward Anastacia ! sad sta mi bog da... There are worse fates than getting banned... Kao glavnokomandujutji specijalnih odreda za shamaranje svih koji kazhu ishta remotely loshe na konto Anastejzhe mogu da ti kazhm da krenesh da se molish da ti bog da anonimnost jerbo ako saznamo gde se nalazish bitjesh posjetjet, Jay&Silent Bob-style ;o> samim tim: -posetitju chizru da popricham o muzichkim ukusima, bwAHAHAHHAaaaaAAaa =o)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 anastazija!?!?? i posle mene ljudi pitaju kako mogu da se palim na bijonsi kada ima dupe kao spoljnji ekonomski dug zemalja treceg sveta Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 jaooooo mojne igz da dolazim(o) i u bataya city... (btw anastejzha em sto ima manje dupe, em ima vetje sise, em sto ima lepshe lice i najbitnije shto peva na 58mi stepen bolje od dotichne chamuge 8o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 da peva bolje, to je istina, mada je pistanje bolji izraz...da ima bolje dupe, sise i ostalo ?!?!? ma daj, anastazija ne bi prezivela ni dva dana medju gladnom decom somalije... ajde neka ovo ostane pod onom cuvenom floskulom da se o ukusima ne raspravlja, ali mislim da je porediti anastaziju i bijonsi kao porediti vw faeton i rr fantom... egzotika je egzotika...i o kakvom to mi licu pricamo kada se skoro uvek nista ne vidi ispod onih naocara... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 kako sam expertski navukao igza (na tanak led ;o)), a sad cu da se povuchem u fotelju u debelu ladovinu i posmatram sta ce laki da mu radi za ovu izjavu bWAHAhahahahaha..ha...ha...hi...;o> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 aha haha ha haa, hi hi hi....docicesh mi ti Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 - Idem na koncert Anastazije (da, ajde, hejtujte sada pa da vas sve banujem ;)) [crnjak]Q: Shta skandira publika na Anastacijinom koncertu? A: Baci sisu da se igramooo, igramooo, igramooo![/crnjak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Dobar lekshe, dobar ... josh ako si ga ti smislio, pa da dobijes +5 na originalnost. A ove ostale drugare ceka iznenadjenje :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 - Da upishem fax , i to neki normalan, posto ne znam jos koji cu :D - Da vrtim na sto vise zurki - Da usavrshim tehniku mixanja na 3 gramofona - Da odem negde na more konacno i da se super provedem - Da puno treniram ove godine, i da odem sto vise puta na skijanje, tj. na pripreme. - I da, DA KRENEM DA UCIM KAKO TREBA !!! Ima jos mozda par stvari ali ne mogu da se setim tacno, ali ono, ovo je od prilike najvaznije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 -natji stalnu, finu cicu -krenuti ozbiljnije sa produkcijom -krenuti ozbiljnije sa mixom -uchiti fino (sve se ovo mozhe ako batalim sigrice u velikoj meri) -prestati da smaram -smanjiti internet -ne biti toliko neuredan -smanjiti sokove od jabuke (mamuran sam posle svako jutro:[) i tako.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Da se smorim manje nego u 2004. Zashto imam osecaj da se necesh smoriti ove godine? Shto se tiche ove godine samo rad i rad...valja se raditi..., da bi se sledece otishlo i valjalo po razno raznim svetskim zabitima. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 posto sam proslogodisnji cilj skoro u potpunosti ispunio, to mi je omogucilo detaljnije planiranje za ovu god.: - da definitivno popravim kola i zavrsim praksu (januar) - da zavrsim faks i zaposlim se definitivno (feb.-maj) - vojska (...) - da uradim ono sto je trebalo da uradim u novogodisnjoj noci sa izvesnom Damom (ASAP) - da nastavim da uzivam u zivotu i da se vise posvetim sebi... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 ove godine planiram da izgubim 'cednost'. samo nesto decaKi ne vole seH. & da smuvam nekog vilenjaka, ili samog djeda bozicnjaka. Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 U ovoj godini ja cu da vlada ubistvima i kriminalom... Imam spisak i kada uzmem caletov pishtolj idem redom i ubijam sve koji su me smarali ili maltretirali ... u protekloj godini, objavicu samo 2 imena koja su na vrhu... 1)Tormentor koji je u ubedljivom prednosti na ostale kandidate 2)a za ovo mesto se kolju Sa1nt , i grim ... spisak ce biti uskoro objavljen... yh dobro je nisam na tom spisku.... hehehehhe..koji sam srecnik.... inache ja u 2005 planiram da zavrshim || god. skole :)))) ali da ne padnem na popravni i tako te gluposti..... i sta jos planiram je to da ukradem nekome skuter... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 1/ zavrsiti faks (BBA) 2/ manje smarati ljude in RL i na internetu 3/ ici na plivanje i u teretanu ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 e da, prestacu da lazem:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts