absolute Posted Wednesday at 07:53 AM Report Share Posted Wednesday at 07:53 AM 11 hours ago, dovlagsi said: Evo danas kroz Bugarsku, dizel im je 1,42 eur. Pretpostavljam da je do Grčke kroz Bugarsku? Jel ok put? Kako izgleda? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Wednesday at 02:41 PM Report Share Posted Wednesday at 02:41 PM 6 hours ago, absolute said: Pretpostavljam da je do Grčke kroz Bugarsku? Jel ok put? Kako izgleda? Super je, ne razmišljaj 👍 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 07:51 AM Report Share Posted yesterday at 07:51 AM 17 hours ago, dovlagsi said: Super je, ne razmišljaj 👍 ja već neko vreme razmišljam o tome da ako idem u grčku hvatam neki granični prelaz prema rumuniji pa da idem na dole ili onaj neki prvi prema bugarskoj koji nam je ovde najbliži itd da izbegnem tamo onaj dole gde idu svi turci, jer kontam da nema baš puno pritiska na vrškoj čuki :)) i onda samo dole "pravo", posebno ako čovek ide na tasos ili ajde da kažemo i halkidiki. Ili onaj što je blizu Negotina isto kako god da se zove. Malo je blesavo ako se ide dole na Volos ili Atina itd, ili Lefkada, tu ideš okolo ali za ovo mi deluje da nema bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted yesterday at 11:08 AM Report Share Posted yesterday at 11:08 AM (edited) Surak je otisao prosli vikend u Pefkohori. Krenuo u ponoc (dvoje male dece u kolima), isao preko Bugarske. Kaze da je cekao sat i po na granici, plus su bili radovi na putu na nekom delu kroz Bugarsku. Uglavnom stigli oko 13h u smestaj.. Edited yesterday at 11:08 AM by fuse.buca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted yesterday at 12:41 PM Report Share Posted yesterday at 12:41 PM Mi prekjuče došli u 7 ujutru na granicu sa bugarskom, bili 20 minuta ukupno. Nije bilo nikakvih radova na putevima. KOME VEROVATI 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 12:49 PM Report Share Posted yesterday at 12:49 PM Ne znamo koji je granični prelaz bio u pitanju sa Bugarskom, ima ih više komada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted yesterday at 03:35 PM Report Share Posted yesterday at 03:35 PM (edited) Do Halkidikija je duze preko Sofije, makar prema Guglu? Mozda zbog ovih oznacenih radova? NIje neka razlika, ali je ima. Btw, nIje mi ni ponudio bugarsku rutu, dok nisam stavio medjutacku na obilaznicu oko Sofije. Sad, argument jedne granice stoji, ali poenta je u zadrzavanju na istim. Prosle godine sam proveo oko 15-20 minuta ukupno na obe granice, i u odlasku i u povratku, a to je bilo na prelazu jula u avgust, dakle sami spic sezone. Ima mnooooogoo uticaja kojeg dana u nedelji se putuje. Btw, kolike su putarine u Bugarskoj? Nasao sam, vinjete https://web.bgtoll.bg/Evignette/ValidityPeriod?vignetteVehicleTypeID=1 Edited yesterday at 03:42 PM by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Vinjete, cena 4,5 eur dnevno Takođe kroz Grčku možeš sa ove rute da zaobiđeš Solun gde su vazda radovi, ide se preko planina. Malko duži ali lepši put, grčke putarine do Sitonije 4,5 eur ukupno bile. 👍 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago 18 hours ago, dovlagsi said: Mi prekjuče došli u 7 ujutru na granicu sa bugarskom, bili 20 minuta ukupno. Nije bilo nikakvih radova na putevima. KOME VEROVATI Verujem da ima ogromne razlike to sto si u utorak putovao u poredjenju sa putovanjem za vikend 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 9 hours ago Author Report Share Posted 9 hours ago Nikad vikendom 🙂 Mada, mi smo prošle godine u ponedeljak na Evozoniju sredinom avgusta čekali dobrih 3 sata :c. Mislim da smo negde oko 8-9 ujutru bili na granici Makedonija - Grčka, što se nije pokazalo kao najbolja opcija. Ove godine, opet idemo u ponedeljak, ali ćemo verovatno drugo vreme da tempiramo da budemo na granici. Da li ranije ili kasnije, ne znam još, a razmišljam i da idemo na Dojran ili preko Bugarske, pa te zato i pitam kako izgleda ta Bugarska varijanta. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago On 6/25/2026 at 9:51 AM, Lucky said: ja već neko vreme razmišljam o tome da ako idem u grčku hvatam neki granični prelaz prema rumuniji pa da idem na dole ili onaj neki prvi prema bugarskoj koji nam je ovde najbliži itd da izbegnem tamo onaj dole gde idu svi turci, jer kontam da nema baš puno pritiska na vrškoj čuki :)) i onda samo dole "pravo", posebno ako čovek ide na tasos ili ajde da kažemo i halkidiki. Ili onaj što je blizu Negotina isto kako god da se zove. Malo je blesavo ako se ide dole na Volos ili Atina itd, ili Lefkada, tu ideš okolo ali za ovo mi deluje da nema bolje. Čudan put od Sežane do Makarske... 1 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago (edited) U odlasku 20 minuta čekali na Đevđeliji, u povratku preko Evzoni kolona na 700m do granice, 3 sata je trebalo da prođemo. Posle na Makedonskoj granici 10 min. Povratak 21 jun, realno nije ni počela sezona. Edited 8 hours ago by Sting 2 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 20 hours ago, Dick Warlock said: Do Halkidikija je duze preko Sofije, makar prema Guglu? Mozda zbog ovih oznacenih radova? NIje neka razlika, ali je ima. pa duže je, ali ljudi hoće da izbegnu dve granice, otuda cela priča, plus je možda na ovoj nekoj našoj sa bugarskom manja gužva nego direkt dole na grčkoj. 3 hours ago, absolute said: Nikad vikendom 🙂 Mada, mi smo prošle godine u ponedeljak na Evozoniju sredinom avgusta čekali dobrih 3 sata :c. Mislim da smo negde oko 8-9 ujutru bili na granici Makedonija - Grčka, što se nije pokazalo kao najbolja opcija. Ove godine, opet idemo u ponedeljak, ali ćemo verovatno drugo vreme da tempiramo da budemo na granici. Da li ranije ili kasnije, ne znam još, a razmišljam i da idemo na Dojran ili preko Bugarske, pa te zato i pitam kako izgleda ta Bugarska varijanta. to je sve vrlo čudno, jedini koji me do sada nije "izdao" je prohor pčinjski, tu kad god sam išao stvarno nije bilo više od 3-4 automobila u oba smera a interesantan je i put plus ima sam manastir itd. a da kažemo nije toliki detour. ovo drugo sve je totalni rendom. recimo baš kad pomenu Dojran, mi smo pre godinu dve išli na Dojran u odlasku, nikog nije bilo, utorak, sve kul. Malo ideš okolo ali ajde. U povratku mi takođe Dojran, opet isto nije bilo nikoga. Jedina napomena tu je da kad prođeš onaj Serres i sve do granice nema ničeg živog, nijedna pumpa ništa sve zatvoreno ali odlučimo da prespavamo tu na jezeru sa makedonske strane. Sutra krećemo nazad u neko vreme slično kad smo prolazili Dojranom "na tamo" red kola onoliki ne vidi se gde se završava. Zašto kako, pojma nemam. A evo recimo kad kažeš to bili oko 8-9 ujutru na granici Makedonija Grčka, mi smo tako možda baš prošle godine ili one pre više se ni ne sećam kad smo išli i na makedonskoj nije bilo nikoga, na Grčkoj malo više ali ništa specijalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Pričao sa kolegom Bugarinom, počeli da zaobilaze Srbiju zbog nenormalnih gužvi. Umesto toga kad idu u centralnu Evropu, zapiče preko lošijih puteva do Rumunije, pa se preko Mađarske "uvežu" na autoputeve. Kapiram da je za robni saobraćaj još veća razlika zbog granica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 4 hours ago Author Report Share Posted 4 hours ago Brat moj recimo godinama iz Beča kad ide u kuću u Kladovu ide preko Rumunije. Fakaju granica Srbija - Mađarska. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 15 minutes ago, cali said: Pričao sa kolegom Bugarinom, počeli da zaobilaze Srbiju zbog nenormalnih gužvi. Umesto toga kad idu u centralnu Evropu, zapiče preko lošijih puteva do Rumunije, pa se preko Mađarske "uvežu" na autoputeve. Kapiram da je za robni saobraćaj još veća razlika zbog granica. 11 minutes ago, absolute said: Brat moj recimo godinama iz Beča kad ide u kuću u Kladovu ide preko Rumunije. Fakaju granica Srbija - Mađarska. Ako. Taman nama manje guzve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 4 hours ago Author Report Share Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Dick Warlock said: Ako. Taman nama manje guzve Reći ću mu da izdrži do kraja Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 2 hours ago, cali said: Pričao sa kolegom Bugarinom, počeli da zaobilaze Srbiju zbog nenormalnih gužvi. Umesto toga kad idu u centralnu Evropu, zapiče preko lošijih puteva do Rumunije, pa se preko Mađarske "uvežu" na autoputeve. Kapiram da je za robni saobraćaj još veća razlika zbog granica. potpuno očekivano i o tome smo već i pričali ovde svojevremeno. na kraju krajeva i oni nesretnici PAOK navijači što su izginuli _u_rumuniji_ su išli _u_francusku_ - bukvalno su produžili sebi put 300 kilometara da ne bi išli kroz srbiju. verujem da je to malo i individualno ali ja sam od onih što bi pre vozio pola sata nego stajao u koloni pola sata, tako da ako je put duži 1h to je rizik koji bih prihvatio u odnosu na to da nemam pojma dal' ću da zakucam 3 sata na granici sa Srbijom ili eto proći ću za 15 minuta jer nije bilo gužve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts