Lucky Posted July 11, 2023 Report Share Posted July 11, 2023 2 hours ago, f4ts0 said: jogurt (granice 2.5 dl ako ima) granice kupio imlek pre nekog vremena, nije to više to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 11, 2023 Report Share Posted July 11, 2023 20 minutes ago, Lucky said: granice kupio imlek pre nekog vremena, nije to više to! Samo sabacki gde ga ima, u zameni pekarski! 1 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2023 Author Report Share Posted July 11, 2023 1 minute ago, FATA said: Samo sabacki gde ga ima, u zameni pekarski! pekarski ti je isto imlek 🙂 inače pančevački je dosta dobar, jedini propust je što je u kartonu (nezgodan za sipanje itd). inače, sad mi iskočila reklama preko googla Ukraine in nato. Not if. when! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 11, 2023 Report Share Posted July 11, 2023 35 minutes ago, Lucky said: pekarski ti je isto imlek 🙂 Pu ziveo sam u zabludi! Moracu da jurim sabacki od sada... Iz nekog razloga ga nema svuda po BG! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2023 Author Report Share Posted July 11, 2023 16 minutes ago, FATA said: Pu ziveo sam u zabludi! Moracu da jurim sabacki od sada... Iz nekog razloga ga nema svuda po BG! sigurno ima u tempu tamo ga viđam stalno, znači najverovatnije i u svakom većem maksiju! možda i u manjem, ali da ne kažem da ima pa nema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 11, 2023 Report Share Posted July 11, 2023 1 hour ago, FATA said: Samo sabacki gde ga ima, u zameni pekarski! E, i meni se svidja Sabacki Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2023 Author Report Share Posted July 11, 2023 50 minutes ago, FATA said: Uh, nije tako odavno osim ako ga nisi video bas skoro? generalno idem nedeljom i to tempa u nabavku i rekao bih sa priličnom sigurnošću da ga redovno viđam u frižideru. ali sad kad tako kažeš da ga nema godinu dana, pokolebao si me! ako sutra budem išao u vanrednu nabavku baš ću da pogledam! tempo pašino brdo. 51 minutes ago, FATA said: Inace jedna od debilana ovde na jugu Ne znam šta kaže Drale, nadam se da ima neku procenu situacije na terenu i motivacione poruke za budućnost! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 13, 2023 Report Share Posted July 13, 2023 52 minutes ago, G!!! said: šabački jogurt die beste ojbt, sad i ja moram da probam Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 13, 2023 Report Share Posted July 13, 2023 On 7/11/2023 at 8:57 PM, absolute said: E, i meni se svidja Sabacki Top je sabacki kad ga ima. Ne znam da li je nestasica ili ga samo nema kod mene u kraju, ceka se Laki da mi potvrdi! Probao da ga kao zamenim sa granice medjutim dosta je gust i kiseliji pa mi se nije svideo. Odlucio se za pekarski koji mi je bolji od imleka, ali trazi se nova alternativa. On 7/11/2023 at 7:20 PM, Lucky said: pekarski ti je isto imlek 🙂 inače pančevački je dosta dobar, jedini propust je što je u kartonu (nezgodan za sipanje itd). E da nesto htedoh da te pitam nego radio pa odletela misao. Kapiram da je imlek samo vlasnik, ali da i dalje furaju recepturu ili kako se to vec kaze? Mada dzaba receptura ako cepaju mleko u prahu. Sto se tice pancevackog, gde ima da se kupi da ga probam? A kad si vec pomenuo pancevo, pre nekoliko godina sam jeo njihovo smrznuto pecivo crveno bela/providna kesa. Jesi li vidjao to mozda? On 7/12/2023 at 5:08 AM, oddball said: rusi: radimo na tome Nadam se da ce da ih preoru pa da pomognu na ovu stranu... Koje trovanje umova 24/7. Trebao bi jedan kinzal da zaluta da vrati na fabricka podesavanja Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 13, 2023 Report Share Posted July 13, 2023 sabacki ima u univerexportu, i meni je on najbolji, ali mi ni Dukat nije los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 13, 2023 Report Share Posted July 13, 2023 Samo kefir i Zapis Tare jogurt. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shpanac Posted July 13, 2023 Popular Post Report Share Posted July 13, 2023 Bacite Rusi nuklearku, da ne pričamo o jogurtu 3 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2023 Author Report Share Posted July 14, 2023 13 hours ago, FATA said: Top je sabacki kad ga ima. Ne znam da li je nestasica ili ga samo nema kod mene u kraju, ceka se Laki da mi potvrdi! Probao da ga kao zamenim sa granice medjutim dosta je gust i kiseliji pa mi se nije svideo. Odlucio se za pekarski koji mi je bolji od imleka, ali trazi se nova alternativa. ja pijem koziji staroplaninski pa probaj kravlji možda nije loš! 13 hours ago, FATA said: E da nesto htedoh da te pitam nego radio pa odletela misao. Kapiram da je imlek samo vlasnik, ali da i dalje furaju recepturu ili kako se to vec kaze? Mada dzaba receptura ako cepaju mleko u prahu. pa ne mora da znači, zavisi od odluka kompanije. ako im je jeftinije da određene sirovine menjaju onda nije to isto kao pre. kao kad je nestle bio kupio cipiripi pa ga promenio jer su uzeli da furaju svoje sirovine. tako da to ne možemo da znamo osim ako se javno ne pohvale time da ostaje isti recept bla bla. ne bi me čudilo da su i zatvorili tu proizvodnju i samo lupaju etiketu u nekoj drugoj. pa ono tipa bitoljski jogurt i mleko je isto imlek (tj. isti vlasnik) i oni čak sad i isto pakovanje imaju samo drugo ime piše. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted July 14, 2023 Report Share Posted July 14, 2023 Evo da konstruktivno dodam da sam imao stalno u ponudi Granice tamo još dok su gradili firmu (pre 7-8-10? godina) i da je kidao jer je upravo bio malo gušći i kiseliji od kravice, ali da ga u poslednjih godinu dana, od kako mu ponovo imam pristup, zaobilazim u širokom luku jer ne možeš iz flaše da ga izvadiš i plus mu je taj šmek napadno prejak. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted July 14, 2023 Popular Post Report Share Posted July 14, 2023 Prvo mesto mi je kravica obicna. Ona gusta mi je ocajna (znam da ima ljudi koji samo to piju) Drugo mesto pekarski Trece mesto Balans Znam takodje da su svi imlek ali se i dalje razlikuju potpuno. Ove ostale cobanske ne kupujem jer su previse prirodni 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 14, 2023 Report Share Posted July 14, 2023 2 hours ago, Lucky said: pa ne mora da znači, zavisi od odluka kompanije. ako im je jeftinije da određene sirovine menjaju onda nije to isto kao pre. kao kad je nestle bio kupio cipiripi pa ga promenio jer su uzeli da furaju svoje sirovine. tako da to ne možemo da znamo osim ako se javno ne pohvale time da ostaje isti recept bla bla. ne bi me čudilo da su i zatvorili tu proizvodnju i samo lupaju etiketu u nekoj drugoj. Kapiram kapiram... 3 mrtve majki kapitalizmu! 2 hours ago, Lucky said: pa ono tipa bitoljski jogurt i mleko je isto imlek (tj. isti vlasnik) i oni čak sad i isto pakovanje imaju samo drugo ime piše. Auuu jel me lozis? Evo me u pristini na 2 nedelje i imaju bas raznovrsnu ponudu svega sto nije iz srbije pa rekoh da probam nesto drugacije.. Lozis me da je i ovo imlek? Mada sad vidim da je su logo i font poprilicno slicni 😞 1 hour ago, shpanac said: zaobilazim u širokom luku jer ne možeš iz flaše da ga izvadiš i plus mu je taj šmek napadno prejak. Ja ga probao prci put pre nekih 6m uz burek (mozda nekad kao klinac uz jogurt mada se ne secam), i ovo sto kazes... Nemos ga naterati iz flase plus kisi preostro za moj ukus da mi se zgadio burek Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2023 Report Share Posted July 14, 2023 Samo kravica! Al moram da probam taj Sabacki kad ga toliko nahvaliste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 15, 2023 Report Share Posted July 15, 2023 (edited) Problem sa šabačkim jogurtom i što ga više nema nego što ima je, u kratkim crtama, to što je šabačka mlekara apsolutni shitshow od firme :( Edited July 15, 2023 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 15, 2023 Report Share Posted July 15, 2023 (edited) -- edit dupli post, Edited July 15, 2023 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2023 Report Share Posted July 18, 2023 pa i nije bas, mlekara funcionise sasvim solidno poslednje 3-4 godine (tj daleko bolje nego ranije), a masu robe izvozi za - rusiju. Mogu i mnogo bolje, ali su korak napred napravili u svakom slucaju posto sam odrastao na sabackom jogurtu, ostala kiselo/gusta sranjca jednostavno ne mogu da smislim, to i nije jogurt, to je kiselo mleko koje je dovoljno izmuckano!!1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2023 Report Share Posted July 18, 2023 1 hour ago, G!!! said: posto sam odrastao na sabackom jogurtu, ostala kiselo/gusta sranjca jednostavno ne mogu da smislim, to i nije jogurt, to je kiselo mleko koje je dovoljno izmuckano!!1 I ja ne podnosim gusti ali ostatak sveta se ne bi slozio sa nama da se jogurt pije za pocetak! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 18, 2023 Report Share Posted July 18, 2023 1 hour ago, G!!! said: pa i nije bas, mlekara funcionise sasvim solidno poslednje 3-4 godine (tj daleko bolje nego ranije), a masu robe izvozi za - rusiju. Mogu i mnogo bolje, ali su korak napred napravili u svakom slucaju posto sam odrastao na sabackom jogurtu, ostala kiselo/gusta sranjca jednostavno ne mogu da smislim, to i nije jogurt, to je kiselo mleko koje je dovoljno izmuckano!!1 Dobro je ako je tako, no ipak me malo iznervira kada imaš kvalitet i potražnju (očigledno), ali te nema na policama često, nešto mi tu ne štima. A naravno da je najbolji :D 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 21, 2023 Report Share Posted July 21, 2023 Ne znam, kod mene u Idea-i ga stvarno uvek ima. Mozda ovde ljudi manje kupuju, pa ostane duze. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2023 Author Report Share Posted July 22, 2023 On 7/14/2023 at 10:49 AM, FATA said: raznovrsnu ponudu svega sto nije iz srbije pa rekoh da probam nesto drugacije.. Lozis me da je i ovo imlek? Mada sad vidim da je su logo i font poprilicno slicni Sam si sebi odgovorio 🙂 vidiš da je isto 🙂 Nego daj neki esej na temu kako je u prištini, šta ima, kako živi barod, da drale lakše spremi integraciju razume se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted July 23, 2023 Popular Post Report Share Posted July 23, 2023 9 hours ago, Lucky said: Sam si sebi odgovorio 🙂 vidiš da je isto 🙂 Nego daj neki esej na temu kako je u prištini, šta ima, kako živi barod, da drale lakše spremi integraciju razume se! Vec duze vremena pokusavam da posetim kosovo medjutim nikako da se uklopim sa poslom da mi pokriju troskove sve do sada. Sto se tice drala ne mora da brine puno. Iz vidjenog, onako optmisticki, jedan bataljon bi bio dovoljan da oslobodi kosovo, pesimisticki, jedna brigada! 🙂 Smorio sam se jer mi je auto crko par dana pred put pa sam morao da idem autobusom (bio ogranicen samo na pristinu), sto je ispalo 7h patnje. Ide on auto putem i sve, ali je stao bukvalno 15x da pokupi usputne putnike. Muka isto nastaje kad sidje sa auto puta tu negde oko nisa i krene da se pati lokalnim putevima. Putevi do tamo su generalno dobri, a oni losiji se rade, mislim da je bilo 3 semafora od po kilometar - dva. Jebeni gugl ne prepoznaje puteve koji vode iz srbije pa uvek salje na prelaz iz crne gore ili iz makedonije te onda treba koristiti druge navigacije. (mene je ovo pre neku godinu navelo da mislim da ima problema na severu i da blokiraju puteve medjutim nidje veze, gugl je samo retardiran) Sto se tice smestaja. Poslao sam nekoliko poruka putem airbnb i pitao da platim u kesu. 4 pristalo dok se 4 pravilo pametno da prihvataju samo putem aplikacije. Kad sam sisao iz busa i krenuo peske sa koferom navalili taksisti ko lesinari... 20e, puno! 10e, puno! 5e, puno! onda prisao neki mladji orga i nesto malo na engleskom i dogovorimo se za 3e. Svidelo mi se sto i dalje imaju taj duh cenjkanja i dogovora koji smo mi izgubili dolaskom zapada. Nasao se za zenom za stan u centru, odvela me do stana, platio joj u kesu i nikakvih problema nisam imao. 3 dan se budim i vidim da imam brdo poruka i 20 propustenih poziva od moje zene u 3 ujutru. Htela da me iznenadi i krenula sama busom oko 21h da bi stigla u pristinu oko 3. Vozac busa joj pomogao da nadje normalan taksi koji ju odbacio do nekog kafica ili sta vec koji radi celu noc. Ujutru sam je pokupio i otisli smo do stana pa smo nastavili dalje, nikakvih problema nije imala. Pristina je nesto manji grad od novog sada i iz onoga sto sam video na ulicama imaju pretezno mladje stanovnistvo. Zene i devojke su prelepe i nisam video ni jednu kurvu da je bas ocigledna. Grad jako ziv i ima hrane i zabave na svakom cosku. Pricali smo uvek na srpskom izmedju nas i niko nije obracao paznju, dok bi sa njima koristili engleski. U par restorana/kafica su nas pitali odakle smo pa kad bi im rekli da smo iz beograda uvek bi nastavili komunikaciju na srpskom, ovo se desilo u svakom restoficu gde su nas pitali odakle smo. Uglavnom im je jedan od roditelja bio iz srbije, a onima kojima nije su se sluzili srpskim do pre nekih 25 godina pa iako dobar pravili su neke greske i zaboravljali neke reci. Sto se tice cena sve je rekao bih bar 30% jeftinije a za neke stvari i vise nego kod nas.. Nasih proizvoda bukvalno da i nema, a ono sto je bilo to je bio jebeni dijamant margarin. Od proizvoda koje prodaju su to uglavnom turska/albanija/italija sa ponekim prozivodima iz hrvatske/austrije/makedonije. Zena se odusevila ukusom ljute paprike i kako mirise pa za 5e kupila 6kg i teglila za srbiju! Ja se primio na italijanski conad pa sam sprzio bukvalno 100€ na kremove/cokoladice/gvancale/pelat i ostale gluposti... Jurio sam italijanski krem koji je takovo nekad pravio po licenci ali nisam ga nasao nego neki drugi koji je dosta losiji. Ono sto je jedina tamna mrlja puta je narativ da smo mi srbi ubice a koja se ispoljava razno raznim spomenicima i simbolima sirom grada. Ameri spasioci pa tako imaju bil klintonov bulevar, njegov spomenik i sliku preko citave zgrade od 20 spratova... Uz tu i tamo poneke albanske zastave po izlozima. Bas nam se svidelo i lepo smo se odmorili iako sam radio kao konj! Ljudi su vecinom mladi i ljubazni a vratili su mi i telefon koji sam zaboravio u buregdzinici! Nema stresa, sve je lagano i opusteno i sve moze jedino sto kartice ne primaju svuda (primaju u svim vecim marketima). Sledeci put idem autom pa cemo obici neka mesta na severu i jugu. U autobusu sam pricao sa dva lika i pomenuli su mi da bi trebao obici sar planinu i otici do prizrena ali bez tenka! Jedino sto je bilo smor je temperatura koja je isla do 38 tako da ako bi neko da ide probajte da izbegnete jul/jul/septembar! 3 1 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts