Jump to content

Starfield - release 06. 09. 2023.

G!!!

Recommended Posts

Pa da otvorimo topik i najnovijoj najboljoj najvecoj najinteresantnijoj najimerzivnijoj igri IKADA 😛

Akcioni RPG, koji ce imati najbolju kastomizaciju prilikom generisanja glavnog lika! WOW

Reveal hidden contents

trejler

Najnoviji gameplay ako imate stomak za todd-ov glas i njegovo kenjanje

skracen pregled featursa, preporuka

édit: po onome sto sam stigao da pogledam deluje kao krosover fallouta 4/no mans sky/ cyberpunk 

Edited by G!!!
  • Like +1 1

fallout_table.gif

• G!!! changed the title to Starfield - release 06. 09. 2023.
  On 6/15/2023 at 9:06 AM, manson said:

nasapunk

Expand  

šta? 🙂 nasapunk? 🙂 jel su dobili od nase dozvolu? :))

On 6/15/2023 at 9:08 AM, G!!! said:

ja prosto nisam, jer sam dobro zapamtio koliko su ipak ovi  nesposobni, i sta je za njih dobra igra, i koliko su kenjali i lagali, i naravno koliko su mi ukakili fallout generalno 🙂

Expand  

ja sam ovde na džijevoj strani, ovo i ako izdaju i izgleda ovako ima da bude prepuno bagova i neigrivo više nego cyberpunk.

ali ajde, živi bili pa videli 🙂

• 3 weeks later...

Zato što Steam store ne daje taj popust 😄

To jest, Steam store uvek uzima onaj svoj procenat (30% do ne znam kog broja prodatih kopija) na prodajnu cenu (bez obzira da li je puna cena ili je igra na popustu), ali takođe izdavač ima mogućnost da generiše ključeve (nekad je bilo u neograničenim količinama, ne znam kako ih sad uslovljavaju), i onda Bethesda naštancuje par hiljada ključeva, proda ih ovakvim prodavnicama koje su registrovane u poreskim rajevima ili zemljama sa niskim PDV-om, i onda ti 3rd party prodavnica ponudi "popust", ti budeš srećan što si platio manje nego direktno na Steamu, prodavnica srećna što se ugradila, Bethesda srećna što je eskivirala američki PDV i 30% takse Valveu.

• Like +1 1

• 1 month later...

mislim da ih nece narod toliko silovati kao sto su Cyberpunk jer mi deluje da je daleko manji hajp u odnosu na to koliko ce da zaseru, al' spremio sam kokice i cekam ovu "legendary edition - play 3 hours before everyone else for just $149.99" ekipu da krene da igra!

\o/

On 8/18/2023 at 1:50 PM, evgeniy said:

mislim da ih nece narod toliko silovati kao sto su Cyberpunk jer mi deluje da je daleko manji hajp u odnosu na to koliko ce da zaseru, al' spremio sam kokice i cekam ovu "legendary edition - play 3 hours before everyone else for just $149.99" ekipu da krene da igra!

\o/

Expand  

za te pare koje košta i standard edicija treba da ih siluju!

On 8/18/2023 at 2:05 PM, Zwerko said:

Ja imam uplaćen onaj Gamepass za PC pošto klincu dajem da igra neke gluposti pa je zgodno što mogu da probam a da me "ništa ne košta" tako da ću svakako malo igrati.

Expand  

ovo je zapravo zanimljiv hint, posebno ako ima i dalje onaj trial za 100 dinara ili koliko već 🙂 odigraš celu igru za evro!