Jump to content

SUR "Boli glava pasta" + gde valja pasta/pizza

Recommended Posts

3 hours ago, Dule_smor said:

A imaju li picu sa svezim prazilukom, da ga nabiju u bulju?

Imaju naravno, samo što raste iz ušiju.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

4 hours ago, manson said:

Nisam napisao, na svakom štandu imaju picu sa mortadelom i pistaćima. Pojma nisam imao da je to toliko popuarno, tj nikad ranije nisam ni čuo za taj kombo 🙂  

pa to je manje vise standardna pizza, ide sa buratom, ima je recimo u bosiljku i meni se nije svidela, ali pistac (pistaccio) je sada instagram staple pa je popularna

Cudi me da niko jos nije ponudio dubai pizzu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

14 hours ago, manson said:

Nisam napisao, na svakom štandu imaju picu sa mortadelom i pistaćima. Pojma nisam imao da je to toliko popuarno, tj nikad ranije nisam ni čuo za taj kombo 🙂  

Standard pica manje više osim sto ja i dalje ne razumem momenat mortadele koja je kao fensi a ustvari parizer. 

• Like +1 1

7 hours ago, Lucky said:

Standard pica manje više osim sto ja i dalje ne razumem momenat mortadele koja je kao fensi a ustvari parizer. 

E, u pravu si.
Meni isto ceo život nije jasno da običan parizer proglašavaju nekakvim delikatesom.

Mislim da to samo Italijani mogu. Ko što su ove različite testenine tipa pice, špagete i slično proglasili ne znam kakvim kulinarskim dostignućima.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

On 6/8/2025 at 1:17 PM, manson said:

Ima veze sa temom. Još danas je pica festival u luci, kod silosa

https://www.instagram.com/lossilosfestivals/p/DKbwNZkiMoN/

Bio juče, probao neke pice, ne znam, meni je manje više svaka pica dobra 🙂

Dosta ove neke moderne ajti ekipe bilo.

da se vratim malo na temu, nejasan mi je donkle i momenat da se naplaćuje ulaznica za ovo 🙂

nisam razumeo ni kod burger festivala, ali možda bih mogao da razumem pošto burger košta 1500 din (što je po sebi lopovluk) pa kao 400 din da uđeš.

ali ovde opet plaćaš 400 kinti a onda kupuješ parče pice koje košta (valjda?) 300-400 din? kažem valjda, odavno nisam jeo picu pa nemam pojma ali računam ako je cela 1400-1500 a kupuješ na parče, toliko mu dođe.

38 minutes ago, absolute said:

E, u pravu si.
Meni isto ceo život nije jasno da običan parizer proglašavaju nekakvim delikatesom.

Mislim da to samo Italijani mogu. Ko što su ove različite testenine tipa pice, špagete i slično proglasili ne znam kakvim kulinarskim dostignućima.

odlično je što često mortadela tamo košta kao i pršuta, uz minimalne razlike.

morao sam da guglam i da vidim dal u nekoj varijanti tradicionalne proizvodnje tu ima nekih razlika pa je nešto specifično ali ne, i dalje je parizer, tj. pravi se kako bih i očekivao 🙂

čak imaju i nekog debelog lika "kuvara" koji se zove nešto tipa mortadella man i obučen je kao mortadela. 

• Haha (+1) 1