fuse.buca Posted June 17 Report Share Posted June 17 Meni je hit sto igramo sa trojicom pozadi, a Zivkovic i Kostic u liniji sa njima. I onda kao Belingem nadskace Zivkovica za pobedonosni gol. Ne znam da li ima ikoga ko je ocekivao drugaciji ishod. Cinjenica je da smo zivnuli kad je usao Mladenovic, iskreno falio je taj gol i u globalu nismo lose igrali (ako se pravimo da prvih ~22 minuta nije ni postojalo) 😄 Sto kaze Lucky - samo da se ne smore. Mozemo da se nosimo i sa Slovencima a i sa Dancima... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 17 Report Share Posted June 17 Nikad ugodne Danska i Slovenija. Ma nema ništa od fudbala, ja sam odustao od toga još pre 20 godine kad je Mijat vrljnuo onaj penal 😄 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted June 17 Popular Post Report Share Posted June 17 Poy, Srbija do Gelsenkirchena! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17 Author Report Share Posted June 17 28 minutes ago, Dule_smor said: Poy, Srbija do Gelsenkirchena! IDEMO DULE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted June 19 Popular Post Report Share Posted June 19 DULE ATOMSKI LEVO 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 20 Report Share Posted June 20 Nemoj i jedne i druge, ko će onda LARP-ovati da je naslednik Ilira??? :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20 Author Report Share Posted June 20 AJMO DULEEEE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 20 Report Share Posted June 20 Koji panjevi, ovaj Gacinovic je legless lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 20 Report Share Posted June 20 Sergej najgori igrač zadnjih 15 utakmica. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20 Report Share Posted June 20 Agonija se nastavlja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20 Author Report Share Posted June 20 Kako izvukosmo gol niko ne zna. Sad će da nastavi lozenje kako kad dobijemo dance idemo dalje! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21 Author Report Share Posted June 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 21 Report Share Posted June 21 imali smo sansi za jos 3 gola - nije da nije bilo jeste boli taj sergej, za ove 3 godine mogao je uigrati ove klince umesto njega laganezi ali realno ko vise ima snage da komentarise sta smo mogli sta smo trebali sto nismo ua lopovi ja gledam i navijam za momke i to je to... valjda je jasno gde je nas fudbal u globalu kada pogledas repke spanije i francuske na primer, sustinski ne postoji selektor koji moze da ispravi ono sto nama nedostaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sttevann Posted June 21 Popular Post Report Share Posted June 21 Bio sam juce u Minhenu, i bila je bas dobra atmosfera. Pocevsi od ranog jutra, okupljanje na Marienplatzu, gde je krenulo podjebavanje izmedju nas i Slovenaca. Ali sve u granicama normale, fina sprdnja bila, pevanje, smejanje, ne pamtim kad sam poslednji put bio na utakmici a da je ovako pozitivno bilo sve. Tekma kao tekma, necu da komentarisem, tako da evo par slika i klipova: WhatsApp Video 2024-06-20 at 09.57.59.mp4 PXL_20240620_075008064.TS.mp4 5 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 22 Report Share Posted June 22 (edited) Ljudi, jel' moze meni neko da objasni zašto igramo hibrid 3-5-smthn/5-3-smthn formacije iz 70tih, bez krila/bekova koji bi mogli brzinom i kondicijiom da "iznesu" takvo nešto? Najviša i potencijalno u skoku najopasnija representacija praktično NEMA CENTARŠUTEVA i istovremeno uspeva da očajno brani bokove. Mi nemamo dva štopera, dva beka i dva krila da normalno stavimo na teren i igramo normalno? Edited June 22 by millanče 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted June 22 Author Popular Post Report Share Posted June 22 1 hour ago, millanče said: Ljudi, jel' moze meni neko da objasni zašto igramo hibrid 3-5-smthn/5-3-smthn formacije iz 70tih, bez krila/bekova koji bi mogli brzinom i kondicijiom da "iznesu" takvo nešto? Najviša i potencijalno u skoku najopasnija representacija praktično NEMA CENTARŠUTEVA i istovremeno uspeva da očajno brani bokove. Mi nemamo dva štopera, dva beka i dva krila da normalno stavimo na teren i igramo normalno? . 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted June 22 Report Share Posted June 22 Valjda će Freed From Desire da se čuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 22 Report Share Posted June 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23 Author Report Share Posted June 23 15 hours ago, cali said: mislio je MTS na to pa je mudro dodao još jedno "ne" između! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25 Author Report Share Posted June 25 Završi se i ovaj EURO za nas, mogu sad ljudi da se vrate svojim redovnim obavezama. Slovenci iz grupe prošli dalje lol :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 26 Report Share Posted June 26 (edited) S jedne strane ovo je prerealan odraz stvari i stanja u našem fudbalu, tu smo gde smo. S druge strane, ima ona čuvena "Danas svako igra fudbal", za koju ne mogu da se ne uhvatim i pitam - pa zašto onda ne možemo mi? I bonus moje pitanje, od, pre, od kog "nespavam" - zašto ne igramo normalno sa dva štopera, beka i krila? I malo zabrinjavajuća stvar - negde tokom ili posle prvog kola, rekao sam jednom prilikom da se Srbija i Hrvatska vraćaju posle grupne faze kućama bez i jedne pobede ostvarene. Jbg. (ne ovde, već IRL :) Edited June 26 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 26 Report Share Posted June 26 34 minutes ago, millanče said: zašto ne igramo normalno sa dva štopera, beka i krila? Probao Piksi u prijateljskoj cini mi se, i izduvao ga, posle komentarisao(kao da ucini nama hejterima) - eto probao sam, vidite da ne moze 😄 Salu na stranu, covek je dileja, koji nema ni trunku znanja, a tim sastavlja po tome ko ga pritisne, ili kako mu venac u casici rakije kaze. A da nemamo bekove za 4 pozadi, nemamo, jedino da se Pavlovic prebaci na beka, ionako cesto ume da probije sa te strane, ali fali nam neko desno. Vidis da kuburimo i sa krilima, Kostic se povredio i izmenjasmo 4 igraca na krilima, nemas direktnu zamenu. A sinoc smo poceli sa: Tri defanzivna vezna, od kojih su dvojica igrali van svojih pozicija. Zivkovic na levoj strani, iako covek celu karijeru igra desno. Jedini razlog za to je sto je hteo da proba sa Mijailovicem (koji cak i nije bio toliko los, ali mozda bi ovde Mladenovic levo, ili Birmancevic bio bolji izbor) Mitrovic potpuno sam u napadu, cak nema ni ofanzivnog igraca nijednog (osim Lukica, koji covek nikad nije igrao ovoliko ofanzivno). Ideja mu je bila valjda da izborimo korner, i da se gadja Mitrovic, ili da Zivkovic probije brzinom i centrira sa leve strane (jer mu treba manje vremena da se namesti na levu nogu). Mislim da nije nijednom probio. Jedino sto je solidno u ekipi nam je odbrana+golman. Sve ostalo, uzasno organizovano, sa nekim fiks idejama coveka koji ne bi smeo da dobije posao ni u OFK, a kamoli da vodi reprezentaciju. Jebala ga igracka karijera, neki ljudi prosto treba da prihvate da su bili odlicni igraci, i da tu stanu i da rade nesto drugo. Nek posadi maline, i sljive, i nek kulira na svojoj farmi. U sustini, nista nerealno, cudo je bilo i sto smo izborili onaj jedan bod. Ne pricam o kvalitetu igraca, nego o moronu koji ne moze da uklopi te igrace nikako. Imali smo ekipu za prolaz ove grupe, to je sigurno. E sad, to sto za narednih 3-5 takmicenja mi nemamo tim jer nemamo klince, to je druga prica 😄 2 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 26 Report Share Posted June 26 Ne znam šta da komentarišemo u detalje kad smo u utakmici koju smo morali da dobijemo protiv jedne prosečne ekipe imali prvi šut u okvir gola u 93 minutu 🙂 Ono tipa 85 minut utakmice naši se dobacuju u odbrani i vraćaju loptu golmanu, kao da vodimo 5:0. A naravno iz toga proizilazi da ne možemo normalnu akciju da sastavimo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 26 Report Share Posted June 26 (edited) 2 hours ago, sttevann said: Probao Piksi u prijateljskoj cini mi se, i izduvao ga, posle komentarisao(kao da ucini nama hejterima) - eto probao sam, vidite da ne moze 😄 ... A da nemamo bekove za 4 pozadi, nemamo, jedino da se Pavlovic prebaci na beka, ionako cesto ume da probije sa te strane, ali fali nam neko desno. Vidis da kuburimo i sa krilima, Kostic se povredio i izmenjasmo 4 igraca na krilima, nemas direktnu zamenu. E, hvala mnogo na ovom infu, nisam ja toliko u toku sa mogućnostima i ograničenjima ovog tima, verovao sam da sigruno postoji razlog ili ograničenje zašto ipak veruje da MORA tako da se igra... Ne menja i dalje, naravno, moj stav da je ovo ovako isto užas, po bokovima ni odbrane ni napada, imaš skakače, a nemaš centaršuteve iz igre, ni kornere, ni (polu)kontre po strani, ni slodobnjake, nemaš ništa, jer ti nespremni i neugrani "kontra-krilni bek" - NE ZNAM KAKO DRUKČIJE DA GA NAZVOEM :D - stoji pozadi kad napdaš, a kulira napred i hvata dah dok se braniš. EDIT (prso sam, već sam ovo pisao sve omg...) Sreća što su Danci loše i ređe napadali po strani, da su znali bolje da nas "razvuku" poput Engleza ili Slovenaca, dali bi nam sigurno jedan gol. Edited June 26 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted June 26 Report Share Posted June 26 Danci igrali koliko im je bilo potrebno. Isto kao i Englezi. A na konto taktike (kad se svi pravimo pametni - iskazujemo svoje misljenje) - ima li koga da nije ocekivao da ce Belingem da nadskoci Zivkovica? 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts