Jump to content

EURO 2024


Lucky

Kako prolazimo na EURO 2024?  

20 members have voted

  1. 1. Kako prolazimo na EURO 2024?

    • Nećemo se ni kvalifikovati
      4
    • Tradicionalno ispadamo u grupi
      8
    • Prolazimo u osminu finala
      3
    • Ispadamo u četvrt finalu
      0
    • Bićemo jedno od prva tri mesta!
      0
    • OSVAJAMO!
      5


Recommended Posts

Meni je hit sto igramo sa trojicom pozadi, a Zivkovic i Kostic u liniji sa njima. I onda kao Belingem nadskace Zivkovica za pobedonosni gol. Ne znam da li ima ikoga ko je ocekivao drugaciji ishod.

Cinjenica je da smo zivnuli kad je usao Mladenovic, iskreno falio je taj gol i u globalu nismo lose igrali (ako se pravimo da prvih ~22 minuta nije ni postojalo) 😄 

Sto kaze Lucky - samo da se ne smore. Mozemo da se nosimo i sa Slovencima a i sa Dancima...

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

Nikad ugodne Danska i Slovenija.

 

Ma nema ništa od fudbala, ja sam odustao od toga još pre 20 godine kad je Mijat vrljnuo onaj penal 😄

  • Haha (+1) 1

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Link to comment
Share on other sites

imali smo sansi za jos 3 gola - nije da nije bilo

jeste boli taj sergej, za ove 3 godine mogao je uigrati ove klince umesto njega laganezi

ali realno ko vise ima snage da komentarise sta smo mogli sta smo trebali sto nismo ua lopovi

ja gledam i navijam za momke i to je to... valjda je jasno gde je nas fudbal u globalu kada pogledas repke spanije i francuske na primer, sustinski ne postoji selektor koji moze da ispravi ono sto nama nedostaje

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ljudi, jel' moze meni neko da objasni  zašto igramo hibrid 3-5-smthn/5-3-smthn formacije iz 70tih, bez krila/bekova koji bi mogli brzinom i kondicijiom da "iznesu" takvo nešto?

Najviša i potencijalno u skoku najopasnija representacija praktično NEMA CENTARŠUTEVA i istovremeno uspeva da očajno brani bokove. 

Mi nemamo dva štopera, dva beka i dva krila da normalno stavimo na teren i igramo normalno? 

Edited by millanče
  • Like +1 2

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

S jedne strane ovo je prerealan odraz stvari i stanja u našem fudbalu, tu smo gde smo. S druge strane, ima ona čuvena "Danas svako igra fudbal", za koju ne mogu da se ne uhvatim i pitam - pa zašto onda ne možemo mi? I bonus moje pitanje, od, pre, od kog "nespavam" - zašto ne igramo normalno sa dva štopera, beka i krila? 

I malo zabrinjavajuća stvar - negde tokom ili posle prvog kola, rekao sam jednom prilikom da se Srbija i Hrvatska vraćaju posle grupne faze kućama bez i jedne pobede ostvarene. Jbg. (ne ovde, već IRL :)

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, millanče said:

zašto ne igramo normalno sa dva štopera, beka i krila? 

Probao Piksi u prijateljskoj cini mi se, i izduvao ga, posle komentarisao(kao da ucini nama hejterima) - eto probao sam, vidite da ne moze 😄

Salu na stranu, covek je dileja, koji nema ni trunku znanja, a tim sastavlja po tome ko ga pritisne, ili kako mu venac u casici rakije kaze. A da nemamo bekove za 4 pozadi, nemamo, jedino da se Pavlovic prebaci na beka, ionako cesto ume da probije sa te strane, ali fali nam neko desno. Vidis da kuburimo i sa krilima, Kostic se povredio i izmenjasmo 4 igraca na krilima, nemas direktnu zamenu.

A sinoc smo poceli sa:
Tri defanzivna vezna, od kojih su dvojica igrali van svojih pozicija.

Zivkovic na levoj strani, iako covek celu karijeru igra desno. Jedini razlog za to je sto je hteo da proba sa Mijailovicem (koji cak i nije bio toliko los, ali mozda bi ovde Mladenovic levo, ili Birmancevic bio bolji izbor)
Mitrovic potpuno sam u napadu, cak nema ni ofanzivnog igraca nijednog (osim Lukica, koji covek nikad nije igrao ovoliko ofanzivno).
Ideja mu je bila valjda da izborimo korner, i da se gadja Mitrovic, ili da Zivkovic probije brzinom i centrira sa leve strane (jer mu treba manje vremena da se namesti na levu nogu). Mislim da nije nijednom probio.


Jedino sto je solidno u ekipi nam je odbrana+golman.
Sve ostalo, uzasno organizovano, sa nekim fiks idejama coveka koji ne bi smeo da dobije posao ni u OFK, a kamoli da vodi reprezentaciju. Jebala ga igracka karijera, neki ljudi prosto treba da prihvate da su bili odlicni igraci, i da tu stanu i da rade nesto drugo. Nek posadi maline, i sljive, i nek kulira na svojoj farmi.

U sustini, nista nerealno, cudo je bilo i sto smo izborili onaj jedan bod. Ne pricam o kvalitetu igraca, nego o moronu koji ne moze da uklopi te igrace nikako.

Imali smo ekipu za prolaz ove grupe, to je sigurno. 

E sad, to sto za narednih 3-5 takmicenja mi nemamo tim jer nemamo klince, to je druga prica 😄

  • Thanks (+1) 2

"Choose life..."

Link to comment
Share on other sites

Ne znam šta da komentarišemo u detalje kad smo u utakmici koju smo morali da dobijemo protiv jedne prosečne ekipe imali prvi šut u okvir gola u 93 minutu 🙂 Ono tipa 85 minut utakmice naši se dobacuju u odbrani i vraćaju loptu golmanu, kao da vodimo 5:0. A naravno iz toga proizilazi da ne možemo normalnu akciju da sastavimo. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, sttevann said:

Probao Piksi u prijateljskoj cini mi se, i izduvao ga, posle komentarisao(kao da ucini nama hejterima) - eto probao sam, vidite da ne moze 😄

... A da nemamo bekove za 4 pozadi, nemamo, jedino da se Pavlovic prebaci na beka, ionako cesto ume da probije sa te strane, ali fali nam neko desno. Vidis da kuburimo i sa krilima, Kostic se povredio i izmenjasmo 4 igraca na krilima, nemas direktnu zamenu.

E, hvala mnogo na ovom infu, nisam ja toliko u toku sa mogućnostima i ograničenjima ovog tima, verovao sam da sigruno postoji razlog ili ograničenje zašto ipak veruje da MORA tako da se igra...

Ne menja i dalje, naravno, moj stav da je ovo ovako isto užas, po bokovima ni odbrane ni napada, imaš skakače, a nemaš centaršuteve iz igre, ni kornere, ni (polu)kontre po strani, ni slodobnjake, nemaš ništa, jer ti nespremni i neugrani "kontra-krilni bek" - NE ZNAM KAKO DRUKČIJE DA GA NAZVOEM :D - stoji pozadi kad napdaš, a kulira napred i hvata dah dok se braniš. EDIT (prso sam, već sam ovo pisao sve omg...)

Sreća što su Danci loše i ređe napadali po strani, da su znali bolje da nas "razvuku" poput Engleza ili Slovenaca, dali bi nam sigurno jedan gol.

Edited by millanče
  • Like +1 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...