dovlagsi Posted Saturday at 04:15 PM Author Report Share Posted Saturday at 04:15 PM sprdaju se bukv Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Saturday at 04:31 PM Report Share Posted Saturday at 04:31 PM ali pandurski auto fića :)) ono to nema ni u italiji :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Saturday at 04:47 PM Report Share Posted Saturday at 04:47 PM Morali su da kupe zenama koje jebu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 18 hours ago Author Report Share Posted 18 hours ago Ostoja: Dobar dan! Bonđorno tuti ragaci he he! FIAT: Ah, dobar dan... Reci Ostoja? Ostoja: Uzo sam ja da vas radim brt! FIAT: Naravno da jesi. Da pogađamo, treba ti nešto sa lagera jeftino, neki auto kojeg uskoro menja novi model pa mi sad ne znamo šta ćemo sa tim? Ostoja: Pa vi umete da predviđate! Jeste u kripto ulaganjima možda he he? E da, znači treba mi za policiju nešto.. FIAT: Aha... A čekaj, mi smo kod vas do skoro proizvodili 500L, niste ih valjda već pohabali?? Ostoja: Ma jok brt uzimali škode ovi ludaci, moš'te misliti! FIAT: Da, možemo zapravo... Pazi Ostoja, trenutno nam izlazi samo ovaj mali 500 i to ne možemo prodavati u EU jer je stari 1,2 8v euro5 motor... Ostoja: Da Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago A šta li je tema Netflix serije zapravo? :)) Kako poslovati u zemlji van EU gde nema nikakvih pravila? :)) ali i dalje ne mogu da se saberem da je fića pandurski auto. kao koncept treba nekog da privedu i onda ga stave pozadi i ono noge mu proture kroz prozor prednji jer drugačije ne može ni da stane :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 15 hours ago Author Report Share Posted 15 hours ago nema bežanja odatle brt! overload sadržaj za sitkom 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago Ja sam bio ozbiljan u mom prethodnom postu. Video sam mozda 3-4 puta tog pandurskog ficu, svaki put je (razlicitall?) zena pandur vozila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 13 hours ago Author Report Share Posted 13 hours ago jok, ja sam viđao samo tipove a često ih viđam Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts