Highl1 Posted June 4 Report Share Posted June 4 On 5/30/2024 at 11:23 PM, f4ts0 said: vaj du ga lo ma! ti nemas sportski auto, firmin EV se ne racuna, sry @kilij jesam, to cu da uradim, sad imam samo keramiku na Macanu, ali ne stiti toliko od tih nekih sitnijih ogrebotina i sl Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 javi za koliko para prodaješ macana da skupimo za ruromobil 2.0! računam na neki popust za forumaše ofc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4 Report Share Posted June 4 Lale ne ubacuj se preko reda, prvi sam pitao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 naravno, jedino je fer da ti imaš prednost, ali znamo kako kupuješ kompove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 4 Report Share Posted June 4 Meni je samo tu problem svakodnevne vožnje auta koji zapravo jako gotiviš po Beogradu. U smislu ja imam utisak da kad kupiš nov auto za vožnju po Beogradu računaš da si ga već upropastio, da imam neki za koji sam baš privržen mnogo bi me više bolelo i smaralo, ovako ih tretiram kao potrošnu robu pa nije tako strašno. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 3 minutes ago, Zwerko said: Meni je samo tu problem svakodnevne vožnje auta koji zapravo jako gotiviš po Beogradu. U smislu ja imam utisak da kad kupiš nov auto za vožnju po Beogradu računaš da si ga već upropastio, da imam neki za koji sam baš privržen mnogo bi me više bolelo i smaralo, ovako ih tretiram kao potrošnu robu pa nije tako strašno. ja kad prođem nekim ulicama pitam se kako tuda prolaze ovi što imaju porše poput pere uskoro! najozbiljnije - 3/4 ulica je za ladu nivu 🙂 ajd doduše kad idem smartom tu tek osetiš svaku rupu i najmanju, ali opet samo se treska levo desno, poskakuje, pa svako malo rupa koju ne vidiš osim ako ne ideš tuda redovno pa znaš da postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 4 Report Share Posted June 4 2 hours ago, Highl1 said: ti nemas sportski auto, firmin EV se ne racuna, sry @kilij jesam, to cu da uradim, sad imam samo keramiku na Macanu, ali ne stiti toliko od tih nekih sitnijih ogrebotina i sl Vise sam mislio na deo oko 70 godina, ali ovo mi bas prija 😄 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4 Report Share Posted June 4 2 hours ago, Highl1 said: @kilij jesam, to cu da uradim, sad imam samo keramiku na Macanu, ali ne stiti toliko od tih nekih sitnijih ogrebotina i sl I ja sam stavljao na 2 poslednja auta keramiku i dobro je u smislu da se manje prlja i jace sija kad operes ali za zastitu nije nikako, a folija ce stvarno da ublazi sve sitne gluposti. Pritom ima i bag da ako imas keramiku ni ne mozes da stavis foliju preko, nego bi morao da skidas sto je vec sacuvaj boze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 4 Report Share Posted June 4 51 minutes ago, killYg0r said: I ja sam stavljao na 2 poslednja auta keramiku i dobro je u smislu da se manje prlja i jace sija kad operes ali za zastitu nije nikako, a folija ce stvarno da ublazi sve sitne gluposti. Pritom ima i bag da ako imas keramiku ni ne mozes da stavis foliju preko, nego bi morao da skidas sto je vec sacuvaj boze. da, ali videh da moze prvo folija pa specijalna keramika preko, da to rade u mpolishu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4 Report Share Posted June 4 To je ultimativni kombo, posebno na necemu sto planiras da vozis duze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 ko'ko uopšte koštaju sad te folije i keramike? okvirno ne mora precizno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 4 Report Share Posted June 4 keramika ti je 500-1000e, dobra debela ppf folija je preko 3k Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 1 hour ago, Highl1 said: keramika ti je 500-1000e, dobra debela ppf folija je preko 3k opa, ne kažem da se ne isplati, posebno za skuplja vozila, ali nisam imao pojma, mislio sam da generalno to nije preko 'iljadarke kako za keramiku tako i za foliju. očigledno sam foliju omanuo dobrano 🙂 ofc ako je auto 100k, onda je to "smešan" trošak 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4 Author Report Share Posted June 4 Da, realno to samo za specijalne automobile, skupo bre. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 4 Report Share Posted June 4 Bas sam se dopisivao sa par njih sto rade to u vezi cene toga i definitivno je to zakljucak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5 Report Share Posted June 5 13 hours ago, killYg0r said: Bas sam se dopisivao sa par njih sto rade to u vezi cene toga i definitivno je to zakljucak znači za ne-IT vozila samo keramika eventualno 🙂 plus je verovatno pitanje i ko to sve radi i postavlja, kapiram sad svaki "tuta" otvorio svoju "keramičarsku radnju" kao ono što su pre x godina svi radili poliranje, pa malo posle svi radili dubinsko pranje itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 5 Report Share Posted June 5 A ne vrlo je prosta situacija, ima nekolicina samo koja zna da odradi keramiku kako treba a svi ostali su bukvalno random likovi iz garaze koje treba izbegavati za takve poduhvate. I zastitne folije rade razni mungosi ali samo par njih u stvari zna kako tacno (cak i blackglass fejluje pa se ljudi vrlo cesto vracaju na popravke) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 5 Report Share Posted June 5 Meni par ljudi nahvalilo Blackglass. Koji su ne mungosi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6 Report Share Posted June 6 mpolishbeograd autofolije_cobra blackglassgroup car_wrapping_team 99% ostalih su random garaza batice iliti "imam ja ortaka koji to radi jeftinije" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6 Report Share Posted June 6 On 2/23/2024 at 9:41 AM, Lucky said: malo mi je čudno da se pored svega odluče da ostave običan ključ umesto start/stop, ali mimo toga ostatak je očekivan. da se nadovežem na samog sebe, evo i najpovoljnijeg EV vozila trenutno: Cene za Spring na našem tržištu startuju od 19.990 evra, koliko košta Extreme verzija sa 48 kW/65 KS. Cargo verzija (takođe sa 48 kW/65 KS) ima cenu 21.480 evra. Sve navedene cene su sa PDV-om, ali bez uračunate subvencije za električna vozila Što će reći da na ovo imaš još 5000 eur subvencije tj. 15.000 eur 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 6 Author Report Share Posted June 6 flop is near Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11 Report Share Posted June 11 On 6/4/2024 at 9:39 AM, Zwerko said: Meni je samo tu problem svakodnevne vožnje auta koji zapravo jako gotiviš po Beogradu. U smislu ja imam utisak da kad kupiš nov auto za vožnju po Beogradu računaš da si ga već upropastio, da imam neki za koji sam baš privržen mnogo bi me više bolelo i smaralo, ovako ih tretiram kao potrošnu robu pa nije tako strašno. dobar savet, ostaviću onda kupovinu za peti ili šesti život, pošto mi je ovo tek prvi, pa ima vremena, hvala Zverko On 6/6/2024 at 10:07 AM, killYg0r said: mpolishbeograd autofolije_cobra blackglassgroup car_wrapping_team 99% ostalih su random garaza batice iliti "imam ja ortaka koji to radi jeftinije" titanium su profi, i veoma sam zadovoljan kako su odradili posao i šta su mi od drugih stvari preporučili. Mislim da je i Rambo tamo radio svašta na svojim automobilima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 11 Author Report Share Posted June 11 36 minutes ago, Highl1 said: ostaviću onda kupovinu šta si zapravo odlučio na kraju? 36 minutes ago, Highl1 said: Titanium sve automobile radim kod njih, sjajni momci Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 11 Report Share Posted June 11 Jeste tamo Rambo radio M2 a i ja isto 3 auta, samo reci pohvale imam, iskljucivo jedina zamerka mi je bila sto skidaju originalni ram za tablice da bi stavili svoju reklamu : ) Samo je pitanje da li rade folije (koje tacno i koliko dobro u odnosu na ove sto to rade svakodnevno) jer su fokusiirani na detailing, cak vidim da na sajtu ni nemaju u ponudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11 Report Share Posted June 11 30 minutes ago, killYg0r said: Jeste tamo Rambo radio M2 a i ja isto 3 auta, samo reci pohvale imam, iskljucivo jedina zamerka mi je bila sto skidaju originalni ram za tablice da bi stavili svoju reklamu : ) moram da priznam da mi ovo dosta ide na onu stvar 🙂 i to radi svako ... koji smarači. doduše ne koliko i grci na trajketu koji ti zalepe njihovu nalepnicu prečnika 15cm na zadnje staklo 😞 koju još uvek nisam skinuo 😞 1 hour ago, dovlagsi said: sve automobile radim kod njih, sjajni momci šta je sad titanium, nema ga na kilijevoj listi, dajte link! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts