qwert00 Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 Pa i ovaj xiaomi 3h resi se tih mirisa iz kuhinje.. Ako ga stavim u kuhinju.. Jedino je verujem problem ako se non stop kuva i gomila mirisa onda se verujem filter "usmri".... Ali ja tih problema nemam jer ono kuvam dva puta nedeljno u proseku... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 4 hours ago, Lucky said: ne znam, ne mogu da se otmem utisku da nešto izmišljaju, mislim, sad imaju one naočare sa kojima brže razmišljaš (znam da im je to slogan ali opet) pa onda onaj jonizator vazduha što ga nosiš oko vrata ... otkud znam, sve mi to weird. ajd' posuđe možda i jeste kvalitetno, ali sad sam bacio oko na sajt i vidim da je set posuđa 200.000 dinara? 🙂 Šta radi to posuđe za 200k? Traje ceo zivot 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted November 7, 2022 Popular Post Report Share Posted November 7, 2022 Samo ti budi vickast nemke, pitacu te kad ti od Lakija stigne faktura za reklamiranje! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 49 minutes ago, absolute said: Traje ceo zivot 🙂 jedino kad sam bacao posuđe je kad je nešto mega zagorelo itd, što se dešavalo mahom mojom nepažnjom. sad ako u ovom cepteru ne može da zagori uopšte, onda sam zainteresovan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 On 11/1/2022 at 12:27 PM, Jose Jimenez said: imaju i one čuvene slike Los Anđelesa 70ih, samo neboderi koji izbijaju iz beskrajnog smoga. I to je ono što nam je potrebno da bi se rešio problem zagađenja - sveobuhvatna izmena regulativa koja je izvedena u SAD 70ih i u Kini pre 10ak godina, i njihova sistematska primena. https://www.kcet.org/history-society/how-los-angeles-began-to-put-its-smoggy-days-behind Nisam bio upoznat sa tim da je i LA imao istih problema davno mada me ne cudi. Govna su to izvezla na istok i resila sebi problem a ukanalili druge. Mi nemamo koga da ukanalimo pa cemo se trovati decenijama. Slazem se sa tobom generalno medjutim sam ja tvrdjeg stava. Vlast ce preduzeti nesto tek kad doteramo cara do duvara a to mozda ne bude ni za zivota nase dece. Kao sto si primetio npr. sa alfatoksinom samo su povecali toleranciju, a isto uradili i sa zagadjenim vazduhau i retardi to masovno gutaju a danas hvala bogu sve moze da se proda ako se na pravi nacin izreklamira ili gurne kinta u dzep. Tako da tvoja zelja za sveobuhvatnom izmenom regulativa pada u vodu pogotovo ako uzmes u obzir da smo upravo poceli da uvozimo medicinski otpad iz EU, a da svaka regulativa moze biti promenjena onako kako caru odgovara. Kili cepa svoju novu mazdicu, baca ga na only fans rave i siri frust po ruru. Dz koja iz nekog podruma u Kini edukuje druge sta je ispravno a sta ne. Laki cita komsijske portale i pokusava da se infiltrira a najveci problem mu je koji topik da splituje. Kozura lik koji pokusava da bude najveci retard na forumu, kojeg hrani i izdrzava EU i koji ceka rasplet situacije u Ukrajni da ga ispolivamo kad Rus useta u Kijev ili Overkind koji se izvinjava u svakom postu kada ima drugacije misljenje jer nece da uvredi retarda. Svi su manje vise obezbedjeni stambeno i gruvaju dobre plate pa ih nesto zabole da talabasaju. Ti nisi takav, nisu ni drugi i to je to... Dokle god ljudi budu furali moto mir, cvece i zajednistvo... pravda za muslimane i jednakost medju polovima a retarde ne budu tretirali kao retarde stvari se nece promeniti na bolje. Evo Kozura npr. je odvalio glupost sa osiromasenim uranijumom i da se moze drzati na stocicu i umesto da bude poliven, dobio je od odballa "vrati se u 7 razred" umesto da ga je odvalio ko Spanac Dendea... Znam da oddball nije u tom fazonu, ali je nekad takav stav potreban da bi se ogranicila tudja glupost. To treba raditi na dnevnom nivou svakom ko je retard dok se ne vrate na fabricka podesavanja i to je to. Zabluda je da je zapad nesto pametniji od nas i zemalja treceg sveta. Pokorili su pola sveta i zive na tudjim resursima 2 1 4 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post toma Posted November 7, 2022 Popular Post Report Share Posted November 7, 2022 6 minutes ago, FATA said: Kozura lik koji pokusava da bude najveci retard na forumu ali mu ne uspeva jer si ti i dalje tu 4 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 1 hour ago, FATA said: Nisam bio upoznat sa tim da je i LA imao istih problema davno mada me ne cudi. Govna su to izvezla na istok i resila sebi problem a ukanalili druge. Mi nemamo koga da ukanalimo pa cemo se trovati decenijama. Slazem se sa tobom generalno medjutim sam ja tvrdjeg stava. Vlast ce preduzeti nesto tek kad doteramo cara do duvara a to mozda ne bude ni za zivota nase dece. Kao sto si primetio npr. sa alfatoksinom samo su povecali toleranciju, a isto uradili i sa zagadjenim vazduhau i retardi to masovno gutaju a danas hvala bogu sve moze da se proda ako se na pravi nacin izreklamira ili gurne kinta u dzep. Tako da tvoja zelja za sveobuhvatnom izmenom regulativa pada u vodu pogotovo ako uzmes u obzir da smo upravo poceli da uvozimo medicinski otpad iz EU, a da svaka regulativa moze biti promenjena onako kako caru odgovara. Kili cepa svoju novu mazdicu, baca ga na only fans rave i siri frust po ruru. Dz koja iz nekog podruma u Kini edukuje druge sta je ispravno a sta ne. Laki cita komsijske portale i pokusava da se infiltrira a najveci problem mu je koji topik da splituje. Kozura lik koji pokusava da bude najveci retard na forumu, kojeg hrani i izdrzava EU i koji ceka rasplet situacije u Ukrajni da ga ispolivamo kad Rus useta u Kijev ili Overkind koji se izvinjava u svakom postu kada ima drugacije misljenje jer nece da uvredi retarda. Svi su manje vise obezbedjeni stambeno i gruvaju dobre plate pa ih nesto zabole da talabasaju. Ti nisi takav, nisu ni drugi i to je to... Dokle god ljudi budu furali moto mir, cvece i zajednistvo... pravda za muslimane i jednakost medju polovima a retarde ne budu tretirali kao retarde stvari se nece promeniti na bolje. Evo Kozura npr. je odvalio glupost sa osiromasenim uranijumom i da se moze drzati na stocicu i umesto da bude poliven, dobio je od odballa "vrati se u 7 razred" umesto da ga je odvalio ko Spanac Dendea... Znam da oddball nije u tom fazonu, ali je nekad takav stav potreban da bi se ogranicila tudja glupost. To treba raditi na dnevnom nivou svakom ko je retard dok se ne vrate na fabricka podesavanja i to je to. Zabluda je da je zapad nesto pametniji od nas i zemalja treceg sveta. Pokorili su pola sveta i zive na tudjim resursima FATA: Speedrun edition 😄 U nedelju protest na Andrićevom vencu, ko hoće malo da talasa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted November 7, 2022 Report Share Posted November 7, 2022 9 hours ago, absolute said: Traje ceo zivot 🙂 Kao set Tigar zimskih guma \o/ 1 Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted November 8, 2022 Popular Post Report Share Posted November 8, 2022 Fato brale kad dolaziš po dasku, izgleda da ti nedostaje! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 On 11/7/2022 at 10:17 PM, kozurik said: Kao set Tigar zimskih guma \o/ Eh sad, gume 6,7 godina...dosta je.. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 10, 2022 Report Share Posted November 10, 2022 On 11/8/2022 at 9:40 AM, Lucky said: Fato brale kad dolaziš po dasku, izgleda da ti nedostaje! Eto me jedan dan sledece nedelje Laki! On 11/7/2022 at 4:03 PM, Jose Jimenez said: U nedelju protest na Andrićevom vencu, ko hoće malo da talasa Blagodarim! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 9 hours ago, FATA said: Eto me jedan dan sledece nedelje Laki! ae! ako samo baneš, daće ti momci, ako hoćeš da popijemo kafu/rakiju javi se dan unapred samo da uklopimo termine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Hehe, kad Laki posalje momke da lome noge neposlusnim forumasima! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted November 11, 2022 Popular Post Report Share Posted November 11, 2022 12 hours ago, FATA said: Blagodarim! uleti kolima na protest. Pogazi ljude. Prebije im kolena. Ode. Voli 2 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted November 11, 2022 Popular Post Report Share Posted November 11, 2022 sad me podseti na jednu ideju za projekat Fata vozi do Apatina sa zadatkom da preuzme RUR daske od Nikolasija. Naravno kamerom snima ceo put, uživamo u Fatinim bravurama i vozačkoj veštini, predelima Vojvodine kao i povremenim "kontaktima" sa drugim vozačima (pokazivanje srednjeg prsta included). Kad stigne do Apatina, domaćin nikolasi ga dočekuje na pijaci, tu se srdačno pozdrave, popiju po jednu i krenu zajedno u lov na odbeglog pantera, koristeći proizvode iz Nikolasijeve radionice (ništa puške i to, samo tru - drvena koplja, eventualno može sekira sa drškom koju je nikolasi pravio naravno). Nakon neuspešnog lova Fata preuzima daske i kreće nazad za BG. E za ovo bih platio RUR premium paket! 1 1 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted November 11, 2022 Popular Post Report Share Posted November 11, 2022 svrati u apatinu u pekaru da pokaze radnici cija majka sinoc triput vecerala 6 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 (edited) Žene u Crnom telima blokirale magistralu. On dodaje gas i pali brisače. Edited November 11, 2022 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted November 11, 2022 Popular Post Report Share Posted November 11, 2022 Dobro, to bi svako uradio! 1 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 1 Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 nadam se da Drale spava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 (edited) najjaca je milos, kako recimo pricati sa njim a ne smejati joj se Edited November 15, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 BTW jel ovaj pandur na slici iznad onaj sto je gurnuo zenu preko ograde na AP kad su bili protesti : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 Koja jeza u gradu veceras. Od sajma do cukarice ovo jos u zivotu nisam video, a tek smo zagrebali zimu... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 Ево ја изашао да бацим ђубре, као у књигама Стивена Кинга: Измаглица - Погрешно скретање димњака 2. Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 23, 2022 Report Share Posted November 23, 2022 Spaseni smo! Quote РЕРИ: Виши суд наложио ЕПС-у да смањи емисије сумпор диоксида у термоелектранама Виши суд у Београду донео је првостепену пресуду у корист Регулаторног института за обновљиву енергију и животну средину (РЕРИ) и наложио "Електропривреди Србије" (ЕПС) да смањи емисије сумпор диоксида у термоелектранама због њихове опасности по здравље људи и животну средину, саопштено је из те организације. Суд је констатовао да је покретање парничног поступка био једини преостали правни инструмент да се заустави даља опасност по здравље људи и животну средину, наводи се у саопштењу. ЕПС је још од јануара 2018. био дужан да смањи емисије сумпор диоксида из својих постројења, у складу са Националним планом за смањење емисија (НЕРП), на који се Србија обавезала ратификовањем Споразума о оснивању Енергетске заједнице, наводи РЕРИ. РЕРИ истиче у саопштењу да су само током 2018. и 2019. године, термоелектране "Никола Тесла" и "Костолац" емитовале шест пута веће количине сумпор диоксида од дозвољених, а прекорачења су се наставила и наредних година. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts