dovlagsi Posted October 14, 2021 Author Report Share Posted October 14, 2021 hm, ti si poslednji čovek vidjen sa ruromobilom..? 🤔 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 3 hours ago, togFU said: E Deltu sam i ja bio ubacio u onaj gore post, pa sam na kraju obrisao da ne bude previše. 2 hours ago, dovlagsi said: ovo je pozitivno iznenađenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 7 minutes ago, dovlagsi said: hm, ti si poslednji čovek vidjen sa ruromobilom..? 🤔 Dobro, ne mora da bude narandžasti sa crnom štraftom Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 1 hour ago, Zwerko said: Dobro, ne mora da bude narandžasti sa crnom štraftom a može li sa... Spoiler ...žutom? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 1 hour ago, togFU said: a može li sa... Hide contents ...žutom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 na temu "najlepši auto ikada" - realno najnoviji porsche 911 je ono kao ultimate i završetak evolucije, sledeći model verujem da može biti samo ružniji (nešto slično kao kod golfa 7.5 nakon čega je izašla ružna osmica) A ova targa verzija ima i tog malo retro šmeka! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 evo dodaću još jedan! uvek mi je bio impresivan ovaj deo sa strane i taj "grilovani" zadnji deo 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2021 Report Share Posted October 15, 2021 3 hours ago, togFU said: na temu "najlepši auto ikada" - realno najnoviji porsche 911 je ono kao ultimate i završetak evolucije, sledeći model verujem da može biti samo ružniji (nešto slično kao kod golfa 7.5 nakon čega je izašla ružna osmica) A ova targa verzija ima i tog malo retro šmeka! ne postoji ružan 911 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 15, 2021 Author Report Share Posted October 15, 2021 mooožda 996 serija, pre fejslifta a kad smo već kod 911-ice, neko je negde pitao u šta da uloži pare danas, e pa u low-mileage 911-icu. bilo koju očuvanu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 ne spada mi 996 sigurno u omiljene, ali bih je opet vozio bez problema 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 19 hours ago, Highl1 said: ne postoji ružan 911 hm... nisam ni napisao da postoji? da, napisao sam da će sledeća generacija verovatno biti ružnija, evo ispravljam se - biće MANJE LEPA! :)) Da, ta 996 serija kao kod "tru" Porsche fanova važi za ružan model, meni je skroz ok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 realno je da sledeci ruromobil bude porse boxter 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 On 10/12/2021 at 5:27 PM, dovlagsi said: pa jednostavno, najlepši auto. isprva je to bilo najlepši auto današnjice, ali može i najlepši auto ikada. bez granica, ne mora biti serijski model. go! Samo da kazem da je sramota sto niko nije okacio ovo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 17, 2021 Author Report Share Posted October 17, 2021 o jebla vas amerika, ja imam taj neki čudan sweet spot ka korveti C4 i to u "čistom" izdanju osim toga, jebiga Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 2 hours ago, Dule_smor said: Samo da kazem da je sramota sto niko nije okacio ovo I ovo je sramota što niko nije okačio, pa čak ni futso koji je kačio neke modele iz tog doba 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 a dobro, okaciti njega, je kao na forumu nekom 2005 na topik "koju muziku slusate uz sex" napisati "sade smooth operator" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 6 hours ago, togFU said: I ovo je sramota što niko nije okačio, pa čak ni futso koji je kačio neke modele iz tog doba ovo imam! kao burago doduše 😞 🙂 9 hours ago, Dule_smor said: Samo da kazem da je sramota sto niko nije okacio ovo: naravno! ja htedoh, mada ne baš ovu generaciju ali svakako mi je na listi. ona poslednja generacija pre velikog fejslifta i kad su krenuli da ga valjaju u EU je meni vrh što se toga tiče kad gledaš šta zapravo možda može danas da se kupi u normalnom stanju a da nije na aukcijama i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 Cek na koji tacno model mislis? Posto restauriran Shelby GT-500 iz '67 kosta u proseku 200k jura:D. Al ako nadjes neki do 50k javi mi da prodam Audija i dignem kredit:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 39 minutes ago, Dule_smor said: Cek na koji tacno model mislis? Posto restauriran Shelby GT-500 iz '67 kosta u proseku 200k jura:D. Al ako nadjes neki do 50k javi mi da prodam Audija i dignem kredit:D pa ne mislim na njega nažalost 🙂 to su ti od 200k, jbg. više mislim na ove sa početka 2000itih, tipa: ima posle neki mali ristajl, meni je on skroz kul, ovo posle sve mi je katastrofa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 On 10/16/2021 at 3:17 PM, togFU said: hm... nisam ni napisao da postoji? da, napisao sam da će sledeća generacija verovatno biti ružnija, evo ispravljam se - biće MANJE LEPA! :)) Da, ta 996 serija kao kod "tru" Porsche fanova važi za ružan model, meni je skroz ok možda se nisam dobro izrazio, ali meni lično 997, 991 i 992 su sva tri prelepa, a 996 je malo ispod njih, ali bih isto tako posedovao. 991 sam imao prilike i da vozim, i to savršenstvo se ne može opisati rečima, auto koji ti instant stavlja kez na usta (vozio sam i Cayman 981 GTS, takodje fenomenalan auto i nesvakišanje iskustvo) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 18, 2021 Author Report Share Posted October 18, 2021 Moje iskustvo sa 911 je čudno u smislu što bi pre posedovao carrera ili carrera s modele, turbo mi je overkill u vožnji, bukv ne mora da ima toliko snage 🙂 997 je neki moj pik u smislu sto je postao cenovno dostupan a svakako ne gubi vrednost 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 19 hours ago, Highl1 said: . 991 sam imao prilike i da vozim, i to savršenstvo se ne može opisati rečima, auto koji ti instant stavlja kez na usta Pa kad ti osoba na suvozackom mestu pushi 😄 😄 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 Ne Igore, nece te voziti Thai Ladyboy Porseom, dzabe se radujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 24 minutes ago, f4ts0 said: Pa kad ti osoba na suvozackom mestu pushi 😄 😄 osoba na suvozačkom mestu u oba automobila je bio moj kolega Nemac, Mario, koji ima 140 kila, no thx Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 18, 2021 Author Report Share Posted October 18, 2021 2 hours ago, Highl1 said: osoba na suvozačkom mestu u oba automobila je bio moj kolega Nemac, Mario, koji ima 140 kila, no thx e pa onda se nadam da je ipak bio Turbo 🙂 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts