voodoo_ Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 (edited) Bolje da je zdrava i bogata, jer ako je bolesna, šta joj vredi što je siromašna? Edited April 26, 2022 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2022 Author Report Share Posted April 27, 2022 13 hours ago, voodoo_ said: Bolje da je zdrava i bogata, jer ako je bolesna, šta joj vredi što je siromašna? hahah, ovaj je dobar, ali ne verujem da ga žene majke kraljice kače na masku za telefon :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 Svaka budala danas ima svoje fanove, mislim na gore pomenutu voditeljku. 😄 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 sad ste me podsetili da ona ima i svoju pesmu čak :c i to peva onaj retos što kao peva sa rege naglaskom, a njegov najveći hit upravo vole takve "LIVE LOVE LAUGH" žene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2022 Author Report Share Posted April 27, 2022 1 hour ago, togFU said: sad ste me podsetili da ona ima i svoju pesmu čak :c i to peva onaj retos što kao peva sa rege naglaskom, a njegov najveći hit upravo vole takve "LIVE LOVE LAUGH" žene... Rasta? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 1 hour ago, Lucky said: Rasta? :)) ma kakav Rasta lol, jooooj opet me teraš da svoje sekunde trošim na gluposti : )) ovo je neka "grupa" valjda, kao veseli su i imaju taj "rege akcenat" u priči, mislim da se u istom momentu pojavilo jedno 2-3 grupe na istu foru... a "LIVE LOVE LAUGH" hit na koji mislim je onaj užaš za svadbe "lutko ja sam rešen...." aaaaagrh neću ni da googlam da saznam naziv grupe, zabole me 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 hahaha, sad si me podsetio na situaciju od pre nekih 6-7 god, kupujem nesto u marketu i krece od tih morona ona neka njihova 'ratujemo ti i ja', ja sam jedva preziveo koliko je to retardirana numera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2022 Author Report Share Posted April 27, 2022 1 hour ago, togFU said: ma kakav Rasta lol, jooooj opet me teraš da svoje sekunde trošim na gluposti : )) ovo je neka "grupa" valjda, kao veseli su i imaju taj "rege akcenat" u priči, mislim da se u istom momentu pojavilo jedno 2-3 grupe na istu foru... a "LIVE LOVE LAUGH" hit na koji mislim je onaj užaš za svadbe "lutko ja sam rešen...." aaaaagrh neću ni da googlam da saznam naziv grupe, zabole me SARS :)) jeste buđav lebac bio malo u tom rege fazonu ali nije im to baš prepoznatljivo, jer eto i to lutko ja sam rešen si pomenuo a evo i mladen ratujemo ti i ja :)) a kad smo na ja sam lavica meni su ove naxi reklame apsolutno ubole tu priču 🙂 u tom smislu im svaka čast kako su našli ciljnu grupu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 5 minutes ago, Lucky said: SARS :)) jeste buđav lebac jooooj gde me podseti i na taj buđav lebac jaooo.... imaju i oni neki drum 'n' zez, ta dva benda apsolutno ne razlikujem... ne pratim domaću muzičku scenu, tu mi u isto sranje spadaju i oni dubioza kolektiv, oni su isto kao neki nesrećni polu-rege fazon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2022 Author Report Share Posted April 27, 2022 31 minutes ago, togFU said: jooooj gde me podseti i na taj buđav lebac jaooo.... imaju i oni neki drum 'n' zez, ta dva benda apsolutno ne razlikujem... ne pratim domaću muzičku scenu, tu mi u isto sranje spadaju i oni dubioza kolektiv, oni su isto kao neki nesrećni polu-rege fazon hahaha, pa dobro, ima tu nečega, ali dubioza kolektiv je više neki ska / rege i zapravo imaju određenu popularnost van prostora ex-yu. tipa radili su i sa Manu Chao neki duet :))) i tako nešto. više im pesme udaraju na satiru i sprdnju, a sars je mimo te buđav lebac koja je u tom fazonu više išao na ono "teške društvene teme" i ove ljubavne koje su vam omiljene :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 Ako nije za ovde, prebacite 🙂 https://www.bbc.com/news/uk-61276378 Quote Boris Becker jailed: Tennis champion sentenced over bankruptcy Former Wimbledon champion Boris Becker has been jailed for two and a half years for hiding £2.5m worth of assets and loans to avoid paying debts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2022 Author Report Share Posted April 29, 2022 2 hours ago, manson said: Ako nije za ovde, prebacite 🙂 https://www.bbc.com/news/uk-61276378 dobro je da mu nije više aktivan trener, kako bi to Nole podneo kada u zamahu snage sad kad pobeđuje sve pred sobom ne bi imao savete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 Ae bre Nolo lomi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2022 Author Report Share Posted May 3, 2022 Nolo tempira formu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2022 Author Report Share Posted May 4, 2022 Bogami, dobar tenis danas naših, skoro i 100% uspešan 🙂 Kecman zamalo: Quote Шпански тенисер Рафаел Надал савладао је Миомира Кецмановића са 2:0 (6:1, 7:6 /7:4/) у другом колу турнира у Мадриду. a Lajović iznenadio! Quote Српски тенисер Душан Лајовић савладао је Норвежанина Каспера Руда са 2:1 (7:6, 2:6, 6:4) у сетовима другог кола мастерса у Мадриду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 Bravo imenjace i svaka cast Kecmanu na borbi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 Realno možda i najboljeg protivnika je dobio za četvrtfinale, makar da se nekako dovuče do polufinala ako može. Imam utisak da bi ga ostali oprali, iako Nadal ne igra baš dobro, osim ako ga ne pusti (lol) Alcarez ima da ga odvali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Ali mi je vrh što Rubljev nema zastavu 😄 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 56 minutes ago, Zwerko said: Ali mi je vrh što Rubljev nema zastavu 😄 ah da da 🙂 ima zapravo dosta igrača iz rusije na turniru i lagano nijedan nema zastavu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Dobi Nolo Hurkača bez korišćenja ikone. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 17 minutes ago, absolute said: Dobi Nolo Hurkača bez korišćenja ikone. bukvalno najbolji protivnik kojeg je mogao da dobije 🙂 sad, nekako mi je možda i bolje da ide na nekog od dvojice španaca, iako je u španiji, ovi drugi potencijalni protivnici mi ne deluju da bi mu toliko legli ovako kljakavom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Angazovacemo pjanog vracha da ikonama samonuje extra snagu iz korena bukve, hrasta i ostalog zimzelenog drveca. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 2 minutes ago, absolute said: Angazovacemo pjanog vracha da ikonama samonuje extra snagu iz korena bukve, hrasta i ostalog zimzelenog drveca. ili da postane pravi čovek, drmne jedno pola kile tanko sečene jamon iberico i pokida u polufinalu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Samo domaca sapunjara se racuna. Te pipirevka slaninice od LGBT guda koje bi da budu antilope i da jedu samo detelinu sa cetiri lista se ne vaze.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 47 minutes ago, absolute said: Samo domaca sapunjara se racuna. Te pipirevka slaninice od LGBT guda koje bi da budu antilope i da jedu samo detelinu sa cetiri lista se ne vaze.... pa nema to tamo u madrid kad nije pon'o! tako da mora da se snađe nečim što ima jbg! ako ništa, znamo da ide na alkareza, rekoh vam da se nadal raspada kad ga je i ovaj naš namučio a i juče je jedva dobio: Quote Mladi teniser iz Mursije je dan posle svog 19. rođendana došao do najveće pobede u karijeri, protiv svog sunarodnika i idola Rafaela Nadala, 6:2, 1:6, 6:3. U neku ruku, trenutak za istoriju - bilo je to prvi put da Nadal izgubi od jednog tinejdžera kada su u pitanju mečevi na njegovoj omiljenoj šljaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts