Lucky Posted January 13 Report Share Posted January 13 On 1/5/2026 at 10:03 AM, Dick Warlock said: Naravno da imaju "kes" i "budzet", kad BYD uvozi Auto Cacak Baš sam juče video neki bilbord za BYD i reklamira se Alpros, tako da tu očigledno ima neka škoda konekcija 🙂 možda Auto Čačak "spušta" na druge distributere Škode, mada me to malo čudi obično centrala radi odvojeno sa svim svojim distributerima, pa je možda BYD dogovorio sa npr Škodom neko blago partnerstvo u tom smislu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 18 hours ago Report Share Posted 18 hours ago Evo Changan za ispod 20k! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 16 hours ago Author Report Share Posted 16 hours ago izgleda ko rolšua sa ovim premalim točkovima 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago haha, ali za 20k ako je iole veći po dimenzijama ima da ga prodaju onoliko... ako je na nivou drugih sličnog cenovnog ranga onda ne baš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 3 hours ago Author Report Share Posted 3 hours ago mislim fino generalno izgleda, ok je ponuda svakako Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Meni je s tim Kinezima donekle i problem što sve to relativno fino izgleda, sve je relativno dobra ponuda, a ima sto brendova i modela, bukvalno da hoću da kupim ne znam odakle bi krenuo. Aj kao BYD, Geely i Cherry su mi donekle poznati, ovo sve ostalo mi je kao da lupaš random slova i random AI generisane slike SUV-ova bih pomislio da se zaista i prodaje 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago ovo što sam viđao po salonima i ulicama BYD bih rekao da je klasu iznad svih kineza po tome kako izgleda - prosto materijali deluju mnogo kvalitetnije. Čak ni Geely i Cherry nisu baš na tom nivou iako se trude i blizu su, ipak izbijaju iz njih kineski koreni 🙂 pa kome to nije problem, top 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 6 minutes ago Author Report Share Posted 6 minutes ago to je apsolutno tačno byd deluje toliko ozbiljnije od drugih, kao da je deo projekta kineza da zavladaju svetom, što verovatno i jeste Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts