Al Bundy Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 воля! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 aaanuuuuuuuu 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2020 Report Share Posted July 25, 2020 On 7/24/2020 at 2:12 PM, Al Bundy said: dobro su se setili nakon jedno pet odlaganja i otkazivanja koje su imali 🙂 Prvi stalker mi je inače jedna od nekoliko igara iz te neke generacije naslova iz 2005-6-7 koja mi je baš ostala urezana u sećanju. Skoro da se sećam većine misija, a'la Half - Life ili Deus Ex. Ne mogu da kažem da je tako za druge neke. Npr pre par dana sam se prisetio No one lives forever i XIII, tu mogu lagano da odigram sve od nule sve sam zaboravio šta se dešava. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 27, 2020 Report Share Posted July 27, 2020 S.T.A.L.K.E.R. priča je bila jako dobra, i lepo se uvezala sa samim gameplayem. I dalje pamtim dobar deo toga šta se dešavalo u sva tri naslova. Open world, posledice za napravljene izbore, dobra mehanika pucanja, anomalije - sve u svemu mi je baš bilo prijatno iznenađenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 U Bugarskoj se 5 godina unazad organizuju Stalker događaji, a ovog puta su se udružili sa našima da se održi događaj 15. maja u Beogradu. https://www.facebook.com/events/1651887331855034 Neki od rekvizita, kao što su PDA i anomalije, su pokidali. Kotizacija za učešće na dvodnevnom događaju je 2000 RSD, plus renta airsoft replike i zaštitne opreme ako nemate svoju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 Ekstra su uradili taj PDA. Cifra je realno smesna, a kapiram da bi bilo ekstra 🙂 jbg, buduci da sam ja "nesposoban" da ucestvujem ocekujem da ces se pohvaliti sa nekim fotkama 🙂 2 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 Neću moći zbog obaveza ovaj put, ali nadam se da će opet organizovati tamo krajem godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 Očekivano je bilo da odlože, pre neki dan su puštali neki klip gde se gomila njihovih zaposlenih javlja u uniformama sa fronta. Doduše i 2023. može da deluje malo optimistično 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 Ma nema šanse da izdaju 2023 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 Могу, али на руском 🙂 2 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 to je ionako novi glavni svetski jezik, rekao bi neko! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 zvanično potvrđen srpski titl među 20ak najavljenih za release. VO će biti engleski i ukrajinski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 3 hours ago, Jose Jimenez said: zvanično potvrđen srpski titl među 20ak najavljenih za release. VO će biti engleski i ukrajinski nema smisla ne igrati na ukrajinskom! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 11 Report Share Posted June 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 11 Report Share Posted June 11 ali morali su da stave MADE IN UKRAINE!!! ja cu da sacekam kada budu izbacili patch sa ruskim jezikom, iz principa kapiram da ce u drugom delu rusi biti ili vojska ili zombiji Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17 Report Share Posted June 17 On 6/11/2024 at 2:28 PM, oddball said: ali morali su da stave MADE IN UKRAINE!!! ja cu da sacekam kada budu izbacili patch sa ruskim jezikom, iz principa pa ako gledaš striktno sa promo strane, ima smisla - siguran sam da će gomila njih da kupi igru samo zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 17 Report Share Posted June 17 nema, jer se WG nije bas proslavio sa prodajom onih skinova u WoT-u realno, trebali su da ostave onaj stari princip, da ostave ruski, da ne ubadaju prstom u oko sa ovim nepotrebnim "made in ukraine" i zaradili bi mnogo vise. ali, ko ih jebe kad su glupi Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 17 Report Share Posted June 17 A kako ti tačno znaš koliko su zaradili para od prodaje skinova, baš me interesuje? 🙂 WG je razdvojio WoT za Rusiju i za ostatak sveta, naravno da se ti skinovi neće pojaviti tamo da nerviraju ljude. Od ostatka sveta mogu da ubodu prst u oko nekome otprilike u Srbiji i to je to, nije da će se preterano potresti zbog toga 😄 S druge strane za takve skinove nije relevantno koliko ih ljudi koristi u igri jer imaš gomilu koja će da kupi da bi "podržala Ukrajinu" a ne konkretno da koristi. Na to sigurno pucaju i sa Stalkerom - ne gube baš ništa a možda je neko kupi zato što su se eto ljudi baš iscimali da u sred rata završe igru. Što, bez obzira na političko opredeljenje, jeste uspeh realno. 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17 Report Share Posted June 17 3 hours ago, oddball said: nema, jer se WG nije bas proslavio sa prodajom onih skinova u WoT-u realno, trebali su da ostave onaj stari princip, da ostave ruski, da ne ubadaju prstom u oko sa ovim nepotrebnim "made in ukraine" i zaradili bi mnogo vise. ali, ko ih jebe kad su glupi ali WG su Rusi a ovo su Ukrajinci, znamo trenutno kome je naklonjen zapad 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 17 Report Share Posted June 17 Dobro, ali su oni Belorusi koji se peru od Rusije da bi zaradili pare na zapadu 😄 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 17 Report Share Posted June 17 koliko se secam jedan iz tima koji razvija tu igru je ukrajinac koji se dobrovoljno prijavio i poginuo na frontu, a bio je i neki rus koga su izbacili kada je pocelo peglanje. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 17 Report Share Posted June 17 Nije samo jedan, ceo tim je iz Ukrajine a imali su ceo video s time kad je počeo rat i kako su im neke kolege na frontu 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 17 Report Share Posted June 17 Dvojica iz njihovog tima su stradala kao vojna lica na ukrajinskoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts