reki Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 placam da vidim post zbog koga je banovan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 nije banovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 i ja sam pomislio da je digao ruke od foruma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2020 Report Share Posted June 25, 2020 samoizolovao se 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 21 hours ago, jasamnepismen said: offtopic Jel viktor banovan for good ili nesto krace? koliko ja znam, a trebalo bi, viktor nije ni bio banovan, dobio je samo upozorenje zbog glupiranja. 17 hours ago, SavKe said: Znači nisam ušao na forum bukvalno sto godina, i nešto mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim šta se dešava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje 😄 edit/ A što se tiče vudumena, potpuno nasumično sam nailazio na razne priče ljudi koje sam upoznao kroz godine i čuo sam stvarno svakakve užase za čoveka, priče koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" šablona, i zapravo idu u neke ozbiljne krajnosti. Samonovali smo Savketa izjavama ljubavi! 15 hours ago, manager said: diego je banovan? nije ni taj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Diego Posted June 26, 2020 Popular Post Report Share Posted June 26, 2020 On 6/25/2020 at 10:34 AM, jasamnepismen said: offtopic Jel viktor banovan for good ili nesto krace? Nisam banovan 2 1 2 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 27, 2020 Report Share Posted June 27, 2020 Ček, Viktor je trokiti, tj vića, i za njega je ono bio kurac? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2020 Report Share Posted June 27, 2020 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 27, 2020 Author Report Share Posted June 27, 2020 On 6/25/2020 at 3:25 PM, SavKe said: Znači nisam ušao na forum bukvalno sto godina, i nešto mi padne na pamet da bacim pogledam danas da vidim šta se dešava, i vidim alfa me rado drži u srcu i dalje 😄 edit/ A što se tiče vudumena, potpuno nasumično sam nailazio na razne priče ljudi koje sam upoznao kroz godine i čuo sam stvarno svakakve užase za čoveka, priče koje prevazilaze okvire "lol glupi lik lupa gluposti na forumu" šablona, i zapravo idu u neke ozbiljne krajnosti. Prvo si mi ti pao na pamet kad sam pravio topik 🙂 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 27, 2020 Report Share Posted June 27, 2020 6 hours ago, millanče said: Ček, Viktor je trokiti, tj vića, i za njega je ono bio kurac? sad si me zbunio Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 On 6/27/2020 at 7:58 PM, Diego said: sad si me zbunio jesu li viktor tortktu i vića za kog je kurac ista osoba? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted June 29, 2020 Author Popular Post Report Share Posted June 29, 2020 nisu, viktor diego je isto viktor, traktory, dakle obojica su viktor 2 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 (edited) kA koji od njih je onda vića za kog je kurac? 😄 Ako mi pomenes sad nekog trećeg... Edited June 29, 2020 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 kurac je generalno za vicu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 svi smo mi pomalo vica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 nismo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2020 Author Report Share Posted June 30, 2020 mi Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 takav Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 forun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 koji sam vića i pitao 😄 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 On 6/22/2020 at 3:55 PM, alfa said: Dužan sam da vam prepričam današnji događaj koji uključuje mene i bukvalno najbednije stvorenje koje sam imao nesreću da upoznam u životu. Pričam o Vladimiru Trifunoviću. Dakle, lik koji je, pored mnogih bednih stvari koje je uradio, juče se posprdao sa mojom mrtvom prijateljicom - osobom koja mi je spasila život i zbog koje sam danas ovde. Rekao sam dotičnom da ću se naći sa njim gdegod i kadgod hoće. Lik mi javi da se nalazi na Ribljoj Pijaci. Ja se spremim i odem tamo - sam. On je sa svojom ekipom. Želeo sam da popričam sa njim i objasnim mu gde greši u svom ponašanju. U momentu kada sam se okrenuo prema klupi i rekao: "Sedi brate, da popričamo", lik vadi suzavac i sasipa mi u oči. Refleksi su mi u tom trenutku spasili jedno oko, ali lik je trčao oko mene i prskao mi suzavac u lice i dalje. Nije imao nimalo obzira prema tome što se tu nalaze majke sa malom decom i da može i njima da hemikalija ode u oči. Tako oslepljenog je pokušao da me ponizi batinama, ali toliko je sitan i nejak da su se njegovi udarci jednostavno odbijali od mene. Pošto ga nisam video, svaki odbrambeni udarac koji sam uspeo da zadam je bio nakon što je on mene udario, pa ga ja uhvatio za ruku i udario tamo gde bi otprilike moglo da bude osetljivo mesto. U jednom trenutku je uzviknuo sav bitan: "Ne znaš ti ko sam ja, ja sam ležao na robiji!", na šta sam mu odgovorio da je ležao na robiji jer je pretukao svoju devojku i da to nije nešto čime bi trebalo da se hvali. Uglavnom, ja nemam nikakvih povreda jer malena pička nije sposobna da udari kako treba, ali ću ga svakako tužiti za napad suzavcem. Sedim trenutno za kompom i nisam sprao sa sebe taj suzavac jer želim da me što duže podseća na to kolika je kukavička pičkica Vladimir Trifunović ispao danas i radujem se što će ljudi širom interneta imati priliku da saznaju to. Takođe, bitno mi je da sam mu sve vreme naglašavao koliko je malena pičkica, ali lik je toliko u nekom svom svetu da tripuje kako je on tu ispao faca. Siroma'. bonus: Чекај. Хоћеш да кажеш да си отишао на Рибљу Пијацу и добио батине, од лика који је три пута мањи од тебе? На фер? 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 6, 2020 Report Share Posted July 6, 2020 blistav povratak 1 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 7, 2020 Author Report Share Posted July 7, 2020 U Satanovu odbranu, djubre od foruma ne prikazuje na telefonu da je fb post u pitanju Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts