Lucky Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 1 hour ago, manson said: Stiže sledeća verzija https://edition.cnn.com/2022/02/23/health/covid-ba2-omicron-studies-explainer/index.html 30% zaraznija od Omikrona daj neko nek napravi memu da posle ba.2 stiže - b3 i onda slika bifrima olovna ruka! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 3 hours ago, absolute said: Ja zaboravih...jel i dalje pandemija? Ruke se peru? Koja je vakcina po redu? Vaze li zeleni sertifikati ako si primio 1, 2 i 4, a nisi 3? ovo sad realno stvarno nepoznato. ja cu ovih dana da vadim antitela...taman da vidim dal sam imao zaista blazu koronu pre 3 nedelje.. valjda ce se po broju antitela moci to reci 😄 iako vise nista ne znam.. A kapiram da je korona sada OUT..sad je I rat u Ukrajini i o tome se prica 🙂 korona dosadila svima pa se preslo na rat .... ps. a ako imam antitela onda je valjda vakcina nepotrebna? iako vise ni sam to nista ne znam. Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 3 minutes ago, qwert00 said: ovo sad realno stvarno nepoznato. ja cu ovih dana da vadim antitela...taman da vidim dal sam imao zaista blazu koronu pre 3 nedelje.. valjda ce se po broju antitela moci to reci 😄 iako vise nista ne znam.. A kapiram da je korona sada OUT..sad je I rat u Ukrajini i o tome se prica 🙂 korona dosadila svima pa se preslo na rat .... ps. a ako imam antitela onda je valjda vakcina nepotrebna? iako vise ni sam to nista ne znam. ne verujem da će ti to pomoći da znaš dal' si pre 3 nedelje imao blažu 🙂 možda imaš anti tela od one prethodne 🙂 a ovo za vakcinu, ako mene pitaš, sad sa ovim brojevima koji idu na dole, nemoj se vakcinisati nadalje, svakako dok ne vidimo šta nam donosi naredni period 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 ne znam ni sam 😄 verenica ce da mi sedi na glavi ako ne bude dosta antitela 😄 pa ajd da to prvo vidim..opet i meni malo frka od pre par meseci ostala 🙂 na kraju cu se vakcinisem 2 nedelje pre djokovica 😄 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 18 minutes ago, qwert00 said: ne znam ni sam 😄 verenica ce da mi sedi na glavi ako ne bude dosta antitela 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 sedece...sedece...tela ili antitela... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 Posto je Guzva u Levantu topik pretrpan, ostavicu ovo ovde 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 i ukrajinu od zapadnog virusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 bukvalno ... što je najcrnje to je i ono što smo pričali da je tu bitno. samo prestanu da pričaju o tome i nema korone 🙂 1 minute ago, beba isus said: i ukrajinu od zapadnog virusa virus zapadnog nila? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 Istina. Ja danas po prodavnicama, ordinacijama, trznim centrima, kad ono nosenje maske 50-50. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 2 hours ago, mikser said: Istina. Ja danas po prodavnicama, ordinacijama, trznim centrima, kad ono nosenje maske 50-50. ma da. ja sinoć bio do galerije da kupim karte za fest, mislim da 80% nije imalo više masku. Sa druge strane, bajko u Fat Boys opušteno u 20h kreće da traži da nam proveri digitalne sertifikate :)) ja se šokirao 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 ahaha pa jebote kakve budalastine...inace ovde se prica da ce biti ukinuta sva ogranicenja putovanja i vecina mera od sredine marta...a ovamo diskutuju kao o obaveznoj vakcinaciji, komedija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 25, 2022 Report Share Posted February 25, 2022 Не маске, толике људе су спасиле Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted February 25, 2022 Popular Post Report Share Posted February 25, 2022 43 minutes ago, Dule_smor said: ahaha pa jebote kakve budalastine...inace ovde se prica da ce biti ukinuta sva ogranicenja putovanja i vecina mera od sredine marta...a ovamo diskutuju kao o obaveznoj vakcinaciji, komedija Ja sam zbunjen. Da li da absolute prestane da pere ruke ili ne? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 15 hours ago, mikser said: Ja sam zbunjen. Da li da absolute prestane da pere ruke ili ne? Bolje ne...ko zna sta ima u sapunu Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 19 hours ago, Dule_smor said: ahaha pa jebote kakve budalastine...inace ovde se prica da ce biti ukinuta sva ogranicenja putovanja i vecina mera od sredine marta...a ovamo diskutuju kao o obaveznoj vakcinaciji, komedija osim ako nema nekog novog iznenađenja u vidu stelt deltamikrona 8+ edge, rekao bih da će mart doneti ukidanje svega ... makar do oktobra 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Poe...kad je Dule pre 2 god pricao da je prakticno izvodljivo da se mRnk iz vakcine reverzno transkribuje u celijsku Dnk onda je bio ludi 5G teoreticar zavere. Evo, ne znam samo dal je peer rewieved rad, pitajte Drostena i Faucija heh.https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Наравно да си теоретичар завере, лепо је Џони објаснио да то не бива Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 2 hours ago, Dule_smor said: Poe...kad je Dule pre 2 god pricao da je prakticno izvodljivo da se mRnk iz vakcine reverzno transkribuje u celijsku Dnk onda je bio ludi 5G teoreticar zavere. Evo, ne znam samo dal je peer rewieved rad, pitajte Drostena i Faucija heh. https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm što znači u praksi šta, za nas koji nismo sa medicine? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 da neki andrak iz laboratorije djipa po tvojim organima i vezuje se za dnk....lol Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 meni to moze samo doneti dobro! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 3 hours ago, Elvis J. Kurtovic said: Наравно да си теоретичар завере, лепо је Џони објаснио да то не бива Jbg matori, Dzoni ima diplomu anestiziologa i G20 valjda zna sta prica! Hajli zavrsio FON plus je imao i biologiju u gimnaziji a jos treba da mu stigne najnoviji 200 AMG... Sta ti vozis da te ja pitam? Dzoni nekih 5g nije napisao konstruktivan post, ali zato ima LSD shoder koji mu lajkuje kontet i svrsava na isti, a da ne pominjem da oni voze nesto na bickli! Jbg logika je odavno odletela kroz prozor i danas je bitno koliko imas para i koliko te idiota prati. Dzonija za sefa kriznog staba! 2 3 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 2 hours ago, absolute said: da neki andrak iz laboratorije djipa po tvojim organima i vezuje se za dnk....lol dobro taj deo razumem, ali nije to baš to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Ne znam...sad pohađam ubrzani kurs Draletovog pravoslavno-muslimanskog blietzkrieg-a na 5-om semestru...predmet virusologija je bio na prvoj i drugoj godini. 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 I ja bih voleo da se objasni malo, za nas bez fb video sa subtitle kursom, hvala! 1 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts