Lucky Posted February 19, 2022 Report Share Posted February 19, 2022 4 hours ago, Dule_smor said: Samo se vi nadajte da ce ukinuti, evo "struka" vec zna sta ce biti heh https://nova.rs/svet/nove-prognoze-bila-gejtsa-smanjen-rizik-od-kovida-ali-dolazi-nova-pandemija/ ma on to priča već deset godina unazad, više je dosadio 🙂 pa jednom i mora da ubode! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 19, 2022 Report Share Posted February 19, 2022 Pa to je čuveni epidemiolog...izgleda i zove se isto kao osnivač Microsofta, ali nemojmo to da nas zbuni...zna valjda čovek... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2022 Report Share Posted February 19, 2022 12 minutes ago, absolute said: Pa to je čuveni epidemiolog...izgleda i zove se isto kao osnivač Microsofta, ali nemojmo to da nas zbuni...zna valjda čovek... ladno ih je dvojica? znao sam da ima neko objašnjenje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 ja opet furam koronu, i to mi je dosta losije nego sto sam ocekivao, 4 dana glavobolja/temperatura/kasalj, juce prelezao ceo dan, do kompa nisam ustajao, mislio sam da cu da mrem. evo danas mi je bolje tako da meni ova tura nije nista blaza od oridzinal korone koju sam imao u oktobru 20, naprotiv. ili sam ja omatorio/propo/oslabio imunitet sto je takodje moguce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Da, to je bas cudno, ne znam dal pominjah ovde. Par drugara je prelezalo osnovni soj korone jos 2020 takoreci asimptomatski, jedan ne bi ni znao da se nije testirao, u medjuvremenu vakcinisani, i sad zakace omikron koji je kao blazi i zaglavise 7 dana temp do 39, kasalj, jedan je imao i blazu upalu pluca...who was phone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 1 hour ago, psy said: ja opet furam koronu, i to mi je dosta losije nego sto sam ocekivao, 4 dana glavobolja/temperatura/kasalj, juce prelezao ceo dan, do kompa nisam ustajao, mislio sam da cu da mrem. evo danas mi je bolje tako da meni ova tura nije nista blaza od oridzinal korone koju sam imao u oktobru 20, naprotiv. ili sam ja omatorio/propo/oslabio imunitet sto je takodje moguce ne daj se psy! biće ok 32 minutes ago, Dule_smor said: Da, to je bas cudno, ne znam dal pominjah ovde. Par drugara je prelezalo osnovni soj korone jos 2020 takoreci asimptomatski, jedan ne bi ni znao da se nije testirao, u medjuvremenu vakcinisani, i sad zakace omikron koji je kao blazi i zaglavise 7 dana temp do 39, kasalj, jedan je imao i blazu upalu pluca...who was phone? ortak jedan vakcinisan 3 x fajzerino, zakačio i ono, temp 3-4 dana, ali kao manje više ok, boli ga grlo itd. peti dan ništa, on šesti uzme nešto da čisti po kući opet temperatura 🙂 tako da je morao da iskulira opet. međutim onda posle toga 7 dana ono ne može 50 metara da pređe peške da ne umre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Рекли би зли језици да вакцина сјебава имунитет 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 (edited) Drugarica imala koronu u isto vreme kad i ja, ona vakcinisana fajzerom 2 puta sa simptomima i kad joj je sve proslo jako brzo se umarala prvih nedelju dana, ja prosao bez simptoma i bilo kakvih posledica, nema pravila pretpostavljam, od osobe do osobe i ko kakav imuni sistem ima. Edited February 20, 2022 by mohr typo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Mislim da ćemo kroz vreme zapravo da zaključimo da vakcine nisu radile ništa 🙂 Niti je u njima 5G čip i ubijaju ljude niti su zapravo imale bilo kakvo korisno dejstvo. Kako inače funkcioniše većina ovih medikamenata, ne bi me čudilo da je takav scenario realan. Ono plaćene milijarde milijardi dolara za običnu vodu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 1 hour ago, Lucky said: 🙂Ono plaćene milijarde milijardi dolara za običnu vodu :)) Jok tebra, vidis sta dzoni kaze da je ledzit... Ruka ruku mije, G20 obadvije 3 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Just now, FATA said: Jok tebra, vidis sta dzoni kaze da je ledzit... Ruka ruku mije, G20 obadvije džoni bajden? džoni bleja? džoni racković? 🙂 džoni dep? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 6 minutes ago, Lucky said: džoni bajden? džoni bleja? džoni racković? 🙂 džoni dep? :)) An arm and a leg dzoni! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted February 20, 2022 Popular Post Report Share Posted February 20, 2022 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 On 2/19/2022 at 10:31 AM, Dule_smor said: Samo se vi nadajte da ce ukinuti, evo "struka" vec zna sta ce biti heh https://nova.rs/svet/nove-prognoze-bila-gejtsa-smanjen-rizik-od-kovida-ali-dolazi-nova-pandemija/ Na stranu Korona i Bil, zar ovo nije realna opasnost za covecanstvo? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 Jeste, bilo i bice, otkad je veka i sveta vala, pa niko nije pravio od toga irl 28 days later scenario. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 Slazem se, al se ide ka tome da se pravi Don't look up scenario, pa nisam bas pametan sta je pametnije 😄 Idealno bi bilo da iz svega ovoga ljudi nauce vise da cene naucnike umesto zabavljace (nece se desiti), al sta je tu je. Ne bi me cudilo da i mi docekamo kraj svega ovako 🙂 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 Pa jeste, samo još da se naučnici nisu stavili u funkciju zabavljača i zastupnika prodaje... 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 Ваљда је јасно свакоме ко не живи у Лалаленду 1 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 2 hours ago, absolute said: Pa jeste, samo još da se naučnici nisu stavili u funkciju zabavljača i zastupnika prodaje... pa to se desava zato sto su advokati korumpirani i zastupnici big farma mafije... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 To ne sprečava nauku da bude u funkciji nauke, jel da. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2022 Report Share Posted February 21, 2022 osim kad im zavrnu finansije 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 22, 2022 Report Share Posted February 22, 2022 Volim kad se složimo da "para vrti gde burgija neće"... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2022 Report Share Posted February 22, 2022 uvek bilo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 Stiže sledeća verzija https://edition.cnn.com/2022/02/23/health/covid-ba2-omicron-studies-explainer/index.html30% zaraznija od Omikrona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 24, 2022 Report Share Posted February 24, 2022 Ja zaboravih...jel i dalje pandemija? Ruke se peru? Koja je vakcina po redu? Vaze li zeleni sertifikati ako si primio 1, 2 i 4, a nisi 3? 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts