FATA Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 (edited) 1 hour ago, Lucky said: ne膰e, ali to smo dali kao pravo u toj formi samo duletu da mo啪e da napi拧e! :)) vi ostali morate neke alterantivne izraze 馃檪 Mozda neki od 1. RUR velikim pa preko toga Pametnom dosta聽 2. CAMO RuRNA 3. Ide zima daj vitamin :D 4. 袪校袪 小袩校孝袧袠袣 5. max C19 i聽 slika plazma gana ili 999 umesto max 6. Finch, Dont look up! Edited December 31, 2021 by FATA 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 2 minutes ago, FATA said: Mozda neki od 1. RUR velikim pa preko toga Pametnom dosta聽 2. CAMO RuRNA 3. Ide zima daj vitamin :D 4. 袪校袪 小袩校孝袧袠袣 5. max C19 i聽 slika plazma gana ili 999 umesto max 6. Finch, Dont look up! Imam jednu majicu za tebe fatimire, samo se javi! Taman za ng poklon da dobijes! Broj 5 za mene plx聽 poy Quote 1336录 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 ne膰e, ali to smo dali kao pravo u toj formi samo duletu da mo啪e da napi拧e! :)) vi ostali morate neke alterantivne izraze Posle Dule lud pod obavezno da stoji聽Inb4, a i pre heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 2 hours ago, FATA said: Mozda neki od 1. RUR velikim pa preko toga Pametnom dosta聽 2. CAMO RuRNA 3. Ide zima daj vitamin :D 4. 袪校袪 小袩校孝袧袠袣 5. max C19 i聽 slika plazma gana ili 999 umesto max 6. Finch, Dont look up! bogami, ima nekih dobrih kandidata i to samo na temi covida. zamis' da zagrabimo i u teme automobila ili filmova i serija. ali dopada mi se, nekoliko njih vrlo dobre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 Quote 聽 Neke dr啪ave u regionu, poput Hrvatske su uvele vakcinaciju i u apotekama, a kod nas je situacija, ka啪e 艩ipeti膰 malo druga膷ija te da se ide postepeno i ka tome. "Uzimaju膰i u obzir primere evropskih zemalja, a kao odgovor na nisku stopu vakcinacije protiv sezonskog gripa u Republici Srbiji, novembra 2020. godine Farmaceutska komora je pripremila predlog projekta "Zna膷aj i uloga farmaceuta u promociji vakcinacije" koji se odnosi na pru啪anje usluge vakcinacije protiv sezonskog gripa u apotekama na primarnom nivou zdravstvene za拧tite i obuhvata radno-aktivine gra膽ane od 25 do 64 godine. Predlog je upu膰en nadle啪nim institucijama, i o膷ekujemo poziv za razgovor", navodi ona. Dodaje i da je u toku realizacija projekta o savetovanju pacijenata o vakcinaciji protiv kovida 19 u saradnji sa Svetskom zdravstveonom organizacijom. "U njemu u膷estvuje 40 magistra farmacije i sprovodi se kao odgovor na nisku stopu vakcinacije u slede膰im gradovima/op拧tinama u Srbiji: Tutin, Novi Pazar, Sjenica, Ub, Lajkovac, Mionica, Ljig, Ada, 膶oka, Kanji啪a, Senta, Obrenovac i Lazarevac", objasnila je ona. "Zadovoljstvo i anga啪ovanje na拧ih kolega koji u膷estvuju u ovom pilot projektu je veliko, a nakon analize prvih rezulata razmotri膰emo dalje aktivnosti vezano za ovu temu", zaklju膷ila je ona. 聽 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 Quote 聽 Nevakcinisani dr啪avljani Ujedinjenih Arapskih Emirata od 10. januara vi拧e ne膰e mo膰i da napuste dr啪avu, javljaju lokalni mediji. 聽 聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 sve ove rasprave neverovatno lice jedna na drugu :)) 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 46 minutes ago, Vlada_ said: sve ove rasprave neverovatno lice jedna na drugu :)) kao uostalom i druge diskusije tog tipa 馃檪 ima i hitler (dodu拧e ovaj pominje petokraku, ali to mu do膽e sli膷an koncept diskusije :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 袨胁邪褬 袟胁械褉泻芯胁 卸褍褌邪褯 褬械 芯芯蟹斜懈褭邪薪 写械斜懈谢, 锌褉邪胁懈 芯薪邪褬 写褉褍谐芯褋褉斜懈褬邪薪邪褑 泻芯褬懈 褋械 锌芯薪芯褋懈 褌懈屑械 1 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 1 hour ago, Elvis J. Kurtovic said: 袨胁邪褬 袟胁械褉泻芯胁 卸褍褌邪褯 褬械 芯芯蟹斜懈褭邪薪 写械斜懈谢, 锌褉邪胁懈 芯薪邪褬 写褉褍谐芯褋褉斜懈褬邪薪邪褑 泻芯褬懈 褋械 锌芯薪芯褋懈 褌懈屑械 koji je taj od ove dvojice ne pratim politi膷ku scenu alternativnih politi膷ara sa tvitera? Quote 啸邪芯褋 褍 袗屑褋褌械褉写邪屑褍, 锌芯谢懈褑懈褬邪 褍 锌褍薪芯褬 芯锌褉械屑懈 懈 褋邪 锌褋懈屑邪 褉邪褋褌械褉褍褬械 写械屑芯薪褋褌褉邪薪褌械 袠薪褌械褉胁械薪褌薪邪 锌芯谢懈褑懈褬邪 褍 锌褍薪芯褬 芯锌褉械屑懈 锌芯泻褍褕邪谢邪 褬械 写邪 褉邪蟹斜懈褬械 写械屑芯薪褋褌褉邪褑懈褬械 芯写 薪械泻芯谢懈泻芯 褏懈褭邪写邪 褭褍写懈 泻芯褬懈 褋褍 褋械 芯泻褍锌懈谢懈 褍 袗屑褋褌械褉写邪屑褍 褍 薪邪褬胁械褯械屑 褏芯谢邪薪写褋泻芯屑 谐褉邪写褍 写邪 锌褉芯褌械褋褌褍褬褍 锌褉芯褌懈胁 屑械褉邪 蟹邪褌胁邪褉邪褮邪 懈 胁邪泻褑懈薪邪褑懈褬械 锌褉芯褌懈胁 泻芯胁懈写邪 19. 聽 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 2, 2022 Author Report Share Posted January 2, 2022 48 minutes ago, Lucky said: koji je taj od ove dvojice ne pratim politi膷ku scenu alternativnih politi膷ara sa tvitera? Quote Pa nije valjda moj ovaj sa 1244 u imenu?聽 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 33 minutes ago, Zwerko said: Pa nije valjda moj ovaj sa 1244 u imenu?聽 ah nisam ni video da ima i 1244 :)) onda mora suparnik da mu bude neki 1389 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 Kad sam bio na masteru u NL, bio nam je jedan profa John Metselaar koji je bio MD聽u P&G聽i jos nekim firmama pa se otisnuo u akademsku karijeru. Bio je bas liberalan i zanimljiv lik. Kako je krenula korona, samo kaci nerede i sranja po NL, osecam da klizi na desno 馃檪聽 Jednom je cak sa suzama u ocima pricao na linkedinu da ne moze da veruje da mu neko kaze da ne sme da ide na ulicu (u NL je tad bio policijski cas). Secam se isto na jednom predavanju kako je pricao da su Holandjani nacija koja uglavnom slepo prati pravne norme i ono sto im vlada kaze, te da u NL nikada nije bila nijedna revolucija (ne znam je li to istina, verovatno jeste). Mogu misliti kako sve ovo izgleda iz njihove perspektive. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted January 2, 2022 Popular Post Report Share Posted January 2, 2022 okrivice oni vec ruse nekako. 2 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 Pre ce nas da zavale nekako...mi smo uvek za sve krivi... 膶ekaj, korona i dalje postoji...au... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 1 hour ago, absolute said: Pre ce nas da zavale nekako...mi smo uvek za sve krivi... 膶ekaj, korona i dalje postoji...au... taj fazon, ili 膰e da na膽u neku drugu zanimljivu stvar da skrenu pa啪nju sa toga :)) 1 hour ago, Dende said: Jednom je cak sa suzama u ocima pricao na linkedinu da ne moze da veruje da mu neko kaze da ne sme da ide na ulicu (u NL je tad bio policijski cas). Secam se isto na jednom predavanju kako je pricao da su Holandjani nacija koja uglavnom slepo prati pravne norme i ono sto im vlada kaze, te da u NL nikada nije bila nijedna revolucija (ne znam je li to istina, verovatno jeste). Mogu misliti kako sve ovo izgleda iz njihove perspektive. evo mu sad prilike da postane novi lider! 馃檪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 2, 2022 Report Share Posted January 2, 2022 Holandski antivakseri danas, hahahahahhaa: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 13 hours ago, Dende said: Holandski antivakseri danas, hahahahahhaa: ali Tramp :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 https://twitter.com/Ringo_Lennon123/status/1477626636535218176?t=phMngP9YbOxtwmhejPkJug&s=08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 Release the hounds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 3 hours ago, Dende said: https://twitter.com/Ringo_Lennon123/status/1477626636535218176?t=phMngP9YbOxtwmhejPkJug&s=08 PA DOBRO NIJE DA JA TO NISAM OKA膶IO DVA POSTA IZNAD! 拧alu na stranu, nije ba拧 ne拧to dresiran, treba da pusti kad mu naredi gazda! 馃檪 拧alu na stranu 2, kre膰e covid 啪urka kod nas opet, izgleda dolaze slave na naplatu, jo拧 je rano za proslavu NG, danas sam samo 膷uo za 6 ljudi koji su opet pozitivni, a kad sam se vra膰ao pored zvezdarske 拧ume ima gore neka ambulanta, jedno 30 ljudi bleji ispred.聽 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 3 minutes ago, Lucky said: PA DOBRO NIJE DA JA TO NISAM OKA膶IO DVA POSTA IZNAD! 拧alu na stranu, nije ba拧 ne拧to dresiran, treba da pusti kad mu naredi gazda! 馃檪 拧alu na stranu 2, kre膰e covid 啪urka kod nas opet, izgleda dolaze slave na naplatu, jo拧 je rano za proslavu NG, danas sam samo 膷uo za 6 ljudi koji su opet pozitivni, a kad sam se vra膰ao pored zvezdarske 拧ume ima gore neka ambulanta, jedno 30 ljudi bleji ispred.聽 聽 A fak, izvini. Mislio sam da je drugi ugao聽馃榿 Ja sam svake 3-4 nedelje bolestan. Nekada full blow, nekada samo grlo, nekada samo kasalj. Moji matorci isto imali koronu pre mesec i nesto, oboje srecom vakcinisani. Najjace ono govno ministar zdravlja u DE kaze ocekujemo kraj u 2022. Vazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 Kad je to rekao, ja sam samo video da je izjavio pre nekih mesec dana da nece biti gotova pandemija ni za 4 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 19 minutes ago, Lucky said: 拧alu na stranu 2, kre膰e covid 啪urka kod nas opet, izgleda dolaze slave na naplatu, jo拧 je rano za proslavu NG, danas sam samo 膷uo za 6 ljudi koji su opet pozitivni, a kad sam se vra膰ao pored zvezdarske 拧ume ima gore neka ambulanta, jedno 30 ljudi bleji ispred.聽 聽 袩邪 薪邪褉邪胁薪芯,聽 芯写械褕 写芯 袛芯屑邪 蟹写褉邪胁褭邪 蟹邪 泻懈褬邪胁懈褑褍,聽 褕邪褭褍 褌械 褍 袣芯胁懈写 邪屑斜褍谢邪薪褌褍, 蟹邪褌芯 懈 褬械褋褍 褌芯谢懈泻懈 褉械写芯胁懈 4 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 https://www.dailymail.co.uk/news/article-10365005/Covid-tracking-scientists-France-spot-variant.html Ajde da vidimo kakav ce ovaj biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts