absolute Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Nemoj tako...treba plasiti narod...mlade narocito... 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 15 minutes ago, absolute said: Nemoj tako...treba plasiti narod...mlade narocito... mladi su ionako već dovoljno uplašeni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 2 hours ago, absolute said: Nemoj tako...treba plasiti narod...mlade narocito... Mladi nisu uplaseni uopste ali zato penzioneri ? Dan posle sutra i smak sveta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 (edited) Quote i prosto kad se ne priča o covidu nestaće i iz fokusa. laki resio covid! Edited July 29, 2021 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 7 hours ago, mohr said: Mladi nisu uplaseni uopste ali zato penzioneri ? Dan posle sutra i smak sveta... kad penzioneri nisu bili uplašeni. uvek se setim dede iz simpsonovih 🙂 48 minutes ago, mladenq said: laki resio covid! hvala, hvala! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted July 29, 2021 Popular Post Report Share Posted July 29, 2021 Moguće rešenje 3 2 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 6 hours ago, millanče said: Moguće rešenje interesantno kako ista osoba vakciniše i u brazilu i u nemačkoj i u poljskoj a evo i u srbiji! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 Neko skinuo pogrešan film Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 A kako ih ne mrzi da dopisuju i prave kao čet skrinšot 🙂 ali eto, ja danas odoh i vakcinisan se konačno, a inače ko zna kad bih. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 koju si uzeo? ja se razmisljam izmedju sputnjika rusa i nicega kao i do sada 🙂 svakako cu u avgusta da odlucim..ako ne pred jesen onda preskacem i ovu godinu 🙂 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 @qwert00 Fajzera, a ćale kinesku. Ćale nije imao nikakve probleme, tako je bar rekao, ja juče fajzera, danas poprilično pecka i boli ruka, mislim da, recimo, sklek i zgib ne bi bili opcija. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 30, 2021 Author Report Share Posted July 30, 2021 Imajte u vidu da iz nekog razloga Sputnjika dosta teško ima ovih dana. Sticajem okolnosti mi je burazer tu trenutno i on hoće Sputnjika jer jbg živi inače u Rusiji i bukvalno ga nema nigde da odeš na dobar dan a prijavio se na eUpravi i ne zovu ga. A kao šatro smo krenuli da ga pravimo i mi... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 8 hours ago, millanče said: A kako ih ne mrzi da dopisuju i prave kao čet skrinšot 🙂 ali eto, ja danas odoh i vakcinisan se konačno, a inače ko zna kad bih. eh kako ih ne mrzi, kako ih ne mrzi da naprave ceo video editing za Bobo Smrade pre 20 godina :))) 32 minutes ago, Zwerko said: Imajte u vidu da iz nekog razloga Sputnjika dosta teško ima ovih dana. Sticajem okolnosti mi je burazer tu trenutno i on hoće Sputnjika jer jbg živi inače u Rusiji i bukvalno ga nema nigde da odeš na dobar dan a prijavio se na eUpravi i ne zovu ga. A kao šatro smo krenuli da ga pravimo i mi... otkud sad potraga za sputnikom kad i dalje nije priznat nigde i to sve? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 57 minutes ago, millanče said: @qwert00 Fajzera, a ćale kinesku. Ćale nije imao nikakve probleme, tako je bar rekao, ja juče fajzera, danas poprilično pecka i boli ruka, mislim da, recimo, sklek i zgib ne bi bili opcija. ДОБРОДОШАО! Пошаљи ми шифру за порт, имам ја неки руси фирмвер, инсталираћу ти на брзину и бол ће те проћи. 54 minutes ago, Zwerko said: Imajte u vidu da iz nekog razloga Sputnjika dosta teško ima ovih dana. Sticajem okolnosti mi je burazer tu trenutno i on hoće Sputnjika jer jbg živi inače u Rusiji i bukvalno ga nema nigde da odeš na dobar dan a prijavio se na eUpravi i ne zovu ga. A kao šatro smo krenuli da ga pravimo i mi... Пре пар месеци сам дошао до закључка да ће бити тешко доћи до Спутњика (геополитичка превирања ака Европа не дозвољава, са друге стране земље попут Индије и Бразила вапе за вакцином, а док код нас одобре вакцину, тј домаћу вакцину, проћи ће неко време), те сам брже боље похитао и узео исту. 21 minutes ago, Lucky said: otkud sad potraga za sputnikom kad i dalje nije priznat nigde i to sve? 🙂 Лаки видиш како се један по један конвертују.. Полако вратиће се они Православљу и Истоку. Сл. на листи је Елвис. ЕЛВИСЕ ЧЕКАМО ТЕ! :tf: Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 23 minutes ago, SATAN said: ДОБРОДОШАО! Пошаљи ми шифру за порт, имам ја неки руси фирмвер, инсталираћу ти на брзину и бол ће те проћи. 1 hour ago, Zwerko said: ne treba to milančetu on je već rastavio taj čip i zalemio dodatni ssd. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 5 hours ago, SATAN said: Сл. на листи је Елвис. ЕЛВИСЕ ЧЕКАМО ТЕ! Чим ми неко буде дао добар разлог за то, хоћу. Ове глупости типа "моја вакцина не ради док се ти не вакцинишеш" не зарезујем Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 @SATAN Nemoj tako 😄 @Lucky Dao sam ti Vudija za post, deluje prikladno. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 2 minutes ago, millanče said: @SATAN Nemoj tako 😄 @Lucky Dao sam ti Vudija za post, deluje prikladno. "fala ti brate" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 30, 2021 Popular Post Report Share Posted July 30, 2021 10 hours ago, millanče said: @qwert00 Fajzera, a ćale kinesku. Ćale nije imao nikakve probleme, tako je bar rekao, ja juče fajzera, danas poprilično pecka i boli ruka, mislim da, recimo, sklek i zgib ne bi bili opcija. inb4 pre vakcine nije mogao ni 2 skleka ni 1 zgib 😄 😄 4 3 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 (edited) bogami ja odkako sam se bocnuo izem 280 deadlift Edited July 30, 2021 by beba isus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 11 hours ago, beba isus said: bogami ja odkako sam se bocnuo izem 280 deadlift I meni je prvi dan delovalo kao da ima viška snage, e onda me "pustilo" i sad kao polomljen i blaga temperaturica. Inače čipa provereno nema, da ga ima, dosad bih ga našao, zalemio M.2 slot pa onda ubacio izmenjiv/nadogradiv SSD, pa prodao. 16 hours ago, f4ts0 said: inb4 pre vakcine nije mogao ni 2 skleka ni 1 zgib 😄 😄 Likovima koji me tako loše procene samo zato što izgledam kao da su mi 2 skleka i jedan zgib stvarno "plafon" sad uzimao pare na opklade IRL 😄 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 6 minutes ago, millanče said: Inače čipa provereno nema, da ga ima, dosad bih ga našao, zalemio M.2 slot pa onda ubacio izmenjiv/nadogradiv SSD, pa prodao. mislim da je @Junkie definitivno i merio postojanje čipa i utvrdio da ga nema tako da smo safe! :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 1, 2021 Report Share Posted August 1, 2021 (edited) On 7/31/2021 at 10:25 AM, millanče said: I meni je prvi dan delovalo kao da ima viška snage, e onda me "pustilo" i sad kao polomljen i blaga temperaturica. Inače čipa provereno nema, da ga ima, dosad bih ga našao, zalemio M.2 slot pa onda ubacio izmenjiv/nadogradiv SSD, pa prodao. Likovima koji me tako loše procene samo zato što izgledam kao da su mi 2 skleka i jedan zgib stvarno "plafon" sad uzimao pare na opklade IRL 😄 Edited August 1, 2021 by alfa forum je smeće 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 1, 2021 Report Share Posted August 1, 2021 On 7/31/2021 at 10:31 AM, Lucky said: mislim da je @Junkie definitivno i merio postojanje čipa i utvrdio da ga nema tako da smo safe! :)) 2.4G , 5G, NFC, RFID klasičan... ništa 😞 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted August 1, 2021 Report Share Posted August 1, 2021 https://www.slobodnaevropa.org/a/obavezna-vakcinacija-srbija/31368034.html ЕЛВИСЕ И ФАТО! СПАВАТЕ ЛИ МИРНО! Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts