Jump to content

U koju banku preći?


Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Otišao u banku nešto da otvorim dodatni račun, ovaj moj "account" me uputi na nekog ćatu koji to otvara, sednem kod njega, on kao, evo sad ću da vam spremim papire, sprema, štampa, daje mi da popunim.

Ulazi neka koleginica, polu-klinka, iz nekog sela 🙂 2/10, pita lika - e jel možeš ove menice sad da uradiš treba žena da dođe, ali nije iz Beograda, pa da znam šta da joj kažem itd. Ovaj kao, ne znam dal' mogu sad, mogu ujutru jer ima 15 menica pa dok ne dođu klijenti itd, ona kao "važi, javiću joj ja da onda ne dolazi danas, nego sutra".

Odlazi, vraća se posle 2 minuta onako polu nadrkana - "javila sam joj, I SAMO DA ZNAŠ ZA SLEDEĆI PUT, KAD KLIJENT IMA DA POPUNI NEŠTO ONDA MU DAŠ PAPIRE PA ON POPUNJAVA ISPRED DA BI DRUGI KLIJENTI MOGLI DA UĐU". 

Ja ono, iznervirao sam se u ime ovog lika bukvalno, došlo mi da joj kažem "sestro ko je tebe učio šta da komuniciraš sa kolegama i da li da to radiš pred klijentima" ali rekoh  "treba mi pomoć da popunim ovo, šta ide ovde" i nastavim da pričam sa likom, rekoh kad je otišla - brate, svaka tebi čast u banci sa ženama :))

  • Like +1 1
  • Thanks (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, cali said:

Broz pre hoz

normalno!

a i ovaj lik vidi se da se trudi, sad otkud znam, možda je loš radnik kao i dobar deo u banci, ali i da je najgori, sačekaš da ode klijent pa mu onda reci šta imaš 🙂

Link to comment
Share on other sites

Од јесени би требало да буде ограничена висина камате на стамбене и потрошачке кредите, кредитне картице и дозвољени минус. То су недавно најавили председник Србије Александар Вучић и гувернер Народне банке Јоргованка Табаковић. Шта ће ова мера значити за грађане, а шта за банкарски сектор који бележи рекордни профит у протеклој години за РТС говори професор Зоран Грубишић.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

jedina dobra stvar u Intezi, stari online banking, gase na kraju godine 😞

 

 Obaveštavamo Vas da stara verzija Intesa Online internet bankarstva koju koristite, od 31.12.2024. više neće biti dostupna.

Pozivamo Vas da i Vi pređete na savremenu aplikaciju Banca Intesa digitalnog bankarstva, koju je za preko tri godine ugovorilo više od 650.000 klijenata. 

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, fuse.buca said:

 

Meni su poslali da nova izlazi do kraja septembra i da moram da se unapredjujem, kao i oni 😄 

mislim da je to ona za poslovne korisnike, i meni su poslali prvo da će do kraja avgusta (tipa 01. septembra poslali mail) pa onda dodatni "izvinjavamo se, mislili smo do 1. oktobra" 🙂

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, alfa said:

Po čemu je stara bolja od nove? 😄

ako pričamo o ovoj za fizička lica - brže radi i preglednija je.

da, nova ima dosta novih funkcionalnosti koje su ok ("prečice", plaćanje ka inostranstvu, kopiranje starih naloga) ali je sve X puta sporije od stare, a često se događa i da ne radi.

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, alfa said:

Vidiš, meni je skroz obrnuti trip. Plus ima virtualnu karticu fičr što je baš kidanje. 

u pravu si, virtuelna kartica je super dodatak takođe. ima još tako nekih funkcija koje novi app super radi.

ali pored "sporosti", login je isto vrljav, nekad radi user-pass nekad mora withkey koji nekad neće da radi ni on, a u staroj app nekako mnogo lakše i preglednije izvlačim "izvode" (da ih tako nazovem) oko uplata isplata u odnosu na novu. ne samo da je brže nego je i preglednije.

no šta mi vredi, do kraja godine je ćao stari app, možda peticiju da pokrenem!

Link to comment
Share on other sites

Stvarno nisam primetio sporost, tj. da je sporiji od prethodnog appa. Isto za login, mislim da će svi izbaciti klasičan user/pass login (par klijenata su mi banke i svi rade na tome). Za izvode se iskreno ne sećam kako je bilo, meni je na novoj ok.

E sad, ovo je sve u poređenju sa našim tržištem. Aplikacije su nam jako loše i amoderne, bukvalno kao da smo u kamenom dobu. Mislim znam zašto, ali ne smem da otkrivam 😄 

Još ako uporediš sa Revolut, Wise, N26...

Um caruje, Dundo Maroje!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...