mladenq Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Izlazi na ljeto. Je l' neko planira da igra? Casual/Ozbiljno? Zadnji relevantan update je da ce content biti izbacivan u sledecim fazama: Phase 1 (Classic Launch) Molten Core Onyxia Maraudon Phase 2 Dire Maul Azuregos Kazzak Phase 3 Blackwing Lair Darkmoon Faire Darkmoon deck drops begin Phase 4 Zul’Gurub Green Dragons Phase 5 Ahn’Qiraj War Effort begins Ahn’Qiraj raids open when the war effort dictates Dungeon loot reconfiguration: Tier 0.5 Dungeon gear, Relics, drop rates and location changes Phase 6 Naxxramas Scourge Invasion Slabo sta igram u zadnje vrijeme, pa je gamer u meni nestrpljiv da mi se ukenja u zivot sa ovim kad izadje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Ma jok, Ne diram nista sto ima veze sa Activisionom. Ovi privatni serveri su ok za sad, dal ce nastaviti da rade, videcemo. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 18, 2019 Author Report Share Posted March 18, 2019 Mislim da se oni gase kad krene Blizz sa svojima, tj znam sigurno za ovaj Light's Hope koji je kol'ko sam upratio glavni trenutno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 19, 2019 Report Share Posted March 19, 2019 (edited) meni nije jasno sto se ljudi toliko loze na klasik kada sve to vec ima godinama na private serverima? sta ce konkretno klasik da donese novo sto vec ne postoji na piratima? u svakom slucaju ja cu igrati sigurno zato sto ce da igra burazer i jos par drugara ali ono, nisam u nekom hajpu jer sam sve to izigrao milion puta i pre 15 godina a i na priv serverima mnogo bi radije igrao tbc *edit* posebna prica je sto da bi igrao klasik moram da podrzim smrdljivi blizzard, osecacu se kao da kupujem informer na trafici Edited March 19, 2019 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 19, 2019 Author Report Share Posted March 19, 2019 a dobro, ti pirati, iako zadnjih godina relativno dobro skriptovani, ne mogu bas da prenesu u potpunosti autenticnost igranja vanile na retailu, neke stvari ne rade kako treba, gm abjuzuju polozaj (ovaj elysium pre godinu-dve propao jer se otkrilo da su gmovi prodavali rankove igracima, lol) , plus nemas pojma da l' ce naredni dan da se ugasi server da l' zbog spoljasnjih da l' zbog unutrasnjih faktora classic ce ako nista da donese bar tu sigurnost u pogledu 'postojanja' servera, tj bar ja tako na to gledam, plus se cini da slusaju komjuniti i da se cimaju oko te autenticnosti, ja cu ga igrati jer se tako svake 2-3 godine nalozim na vanilu pa mi se igra, samo sada necu morati na piratski jer ce ovaj postojati, a i ima i taj faktor kao i kod tebe, igrace par drugara koji nisu igrali jos otkako je tbc izasao (nikad im se nisu svidjali pirati) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bang Posted April 6, 2019 Report Share Posted April 6, 2019 Trebalo bi da se organizujemo, kada krene svi da idemo na jedan server... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 14, 2019 Author Report Share Posted May 14, 2019 Release: Avgust 27 Beta krece sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 (edited) taman ne igram nista atm, hype is real ovo ce sigurno imati dobar uspeh, a nadam se i vise od toga kako bismo sigurno dobili i tbc bar, koji bih verovatno mogao da igram beskonacno Edited May 17, 2019 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 17, 2019 Author Report Share Posted May 17, 2019 ja sam vise za novi content u vanili, ako stvar bude uspjesna, tipa emerald dream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 (edited) mislim da ce se to bas, bas tesko desiti, ako se i desi, svakako tek nakon tbc-a + wotlk-a recimo edit: e da, juce je asmongolda gledalo 100k ljudi kako cisti deadmines, dobio oko 3k subova nakon van cleefa 🙂 "you think you do, but you dont" Edited May 17, 2019 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 On 5/17/2019 at 6:41 PM, mladenq said: ja sam vise za novi content u vanili, ako stvar bude uspjesna, tipa emerald dream ko kupuje 15th anny samo zbog figure? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 18, 2019 Author Report Share Posted May 18, 2019 ha? :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 Nema od kupovine nista, makar za Evropu, kad Norvezani kukaju, sta mislite kako je za nasu sirotinju? Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deda93 Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 Ljudi ako se organizujete, za neki guild na nekom serveru reci te da zajedno osetimo hayp vanile 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 6, 2019 Author Report Share Posted June 6, 2019 Ja sam se vec iscimao da nadjem neke, zbog relativno specificnog radnog vremena, pa mi Petak/Subota raid times od ovih odgovaraju. PVP EU ALLY, pa ko je zainteresovan --> https://discord.gg/AgcPtD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedja5 Posted August 15, 2019 Report Share Posted August 15, 2019 I ja planiram da krenem da igram Allijansu. Samo još uvek nisam siguran na kom od ova 3 PvP realma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedja5 Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 https://discordapp.com/invite/3b2grHW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 (edited) Mislio sam da je veći hajp, ali prošlo je skoro 15 godina. 🙂 WoW igram kao zamenu za pasijans i poneki BG sa drugarima, ali mislim da ću da se prešaltam na klasik skroz, a probaću sigurno, to jest, jedva čekam da izađe. Najveći problem mi je izbor klase. Igra mi se lola, ali mi je stvarno mrsko da igram alijansu. Ovde mi se igraju druid i lock, ali oba ta sam igrao tokom vanile, tako da sad ne znam stvarno. U svakom slučaju, ako budem igrao melee, spreman sam na beli demidž uz poneki žuti, na varove i lole u haljinama na niskim nivoima i na radost belog itema naspram sivog. Videćemo kad počne koliko će trčanje i grind da me smori. Igrao sam malo ove probne i zaboravio sam koliko stvari tu smeta, od čega najviše onaj tap mobova ako niste u grupi, ali droga je stvarno bila jaka. Tako da - jedva čekam! Edited August 18, 2019 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 21, 2019 Report Share Posted August 21, 2019 Vidim da su serveri vec prepuni, znaci bice haos. Ja cu najverovatnije praviti lika na ovom najnovijem pvp serveru. Dvoumim se izmedju locka i priesta. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 21, 2019 Author Report Share Posted August 21, 2019 I ja cu ovaj najnoviji Firemaw, citam da ce ques biti jezivi na Shaz i Golemagg, posebno na Shaz a ljudi se nesto zainatili pa se ne pomjeraju sa tog servera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 26, 2019 Author Report Share Posted August 26, 2019 (edited) bio u fazonu ne moram se puno ranije ulogovati, firemaw je najnoviji, nisu valjda tolike guzve, probao u 11:20 Edited August 26, 2019 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 Sinoc nisam ni pokusavao da upadnem ali jutros u 6:30, cisto da vidim ima li que, 6000 ljudi ispred mene. Makar je launch classic. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 1 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 27, 2019 Author Report Share Posted August 27, 2019 (edited) citam sad da je tipa oko 25 spanskih gildova odlucilo pred sami launch da predje sa shaz na firemaw, kakve nindze kornjace... eo sad 14k que Edited August 27, 2019 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 Na mid populated serverima je 5k que... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts