toma Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 ma samo bre džigeraju rokaj, 220 dindži loki, bole te kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Sad tek vidim da je pogrešno drugo slovo u imenu topica... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 2 hours ago, themilann said: Skupljao sam post count jer mi je to u tom trenutku bio prioritet u životu. Аааа, па ок онда. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 (edited) Nema više sadamovih postova pod "uticajem", nema kojotovih erotskih prica, duliove borbe za pravdu, zolinih pretnji da će prebiti nekog(i ostvariti), i jos x drugih članova koji su "prerasli" rur i otišli ili smanjili aktivnost. Verujem da je i na drugim forumima slična atmosfera, ali opet, nema to toliko veze sa ljudima koliko sa napredovanjem tehnologije i vremenom u kome se nalazimo. Rur je igrački forum, drugi vajb je bio kada je nastao, i svi ti ljudi su se znali iz lan,dial up, isdn scene posredno ili neposredno, nešto kao ultra dalja familija, ali opet familija. Dolazi kablovski i adsl internet u Srbiju i sve se menja, pristup dobija masa prostog naroda koji imaju 0 self avernesa i dolazi ovde, dok u tom trenutku stara ekipa nastavlja dalje sa životom i smanjuje prisutnost. Rur je kao kul igraonica u periodu 2000-2005, ali ko još uvek ide u igranice? Pišem kao tihi član rura koji je prisutan od 2001. godine a biće i dalje. p.s. Vićini postovi su iritantni, marmena i ekipu treba ignorisati. Edited March 27, 2018 by Ste Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 moze lock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Što jes - jes, količina šitpostinga se eksponencijalno povećava od kad su: 1. svi dobili "brz" internet 2. društvene zaživele 3. smartfonovi postali pristupačni. Komunikativne sposobnosti su otišle u 3 lepe, poštovanje ne postoji i svaki pokušaj startovanja pristojne priče ili diskusije ili umre ili se pretvoriu brlog u roku od 3 posta. Kapiram, iz sopstvenog primera, da većina ljudi koja bi i napisala nešto normalno iskulira i ne napiše ništa jer će ga trolovi isprozivati (kao što će mene verovatno na ovu rečenicu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 lol kruko! gde su @gruja @Kal1mero @ch1zra @Sajro @urgh @SavKe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Strašan trol je strašan Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Sup btchz. Evo me na poslu, ne znam gde bijem. Sednem pa bacim neki zivotni update popodne. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Prvo mora da se proveri jesi li napravio acc pre ili posle 2000-te pa tek ako te autorizuju..... In other news, kad shvatite ko stoji iza najprimitivnijih/najuvredljivijih postova ovde istovremeno shvatite da zapravo valja pomeriti auto malo unazad i sa brda gledati bezumni battle royale koji se u RUR dolini odvija već godinama. (slika Lakija kako trlja ruke) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 58 minutes ago, ch1zra said: Sup btchz. Evo me na poslu, ne znam gde bijem. Sednem pa bacim neki zivotni update popodne. \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Daki samobanuj se na 24 sata. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 kakav davez Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 kad ćemo neki RUR fudbal?:Dddddddd Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 :DDD al bi tu prstale cevanice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Aaa RuR fusbal hocu i ja! Nismo davno \o/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Pazi sad hladnu pricu brate. U pitanju je RUR BASKET na adi, ne znam koje godine(i to mislim da je onaj na koji Sajro nije dosao jer "ne zna adu" haha, iako je neko crtao mapu.. ili je crtanje mape postalo operativno nakon tog incidenta da se ne bi ponovio). Ne mogu vise ni da se setim ko je tu sve bio, ali znam da nisu bili svi sve vreme, jer su pre mene dosli neki razbacani momci Atila i Svilnik, da popricaju sa Rurovcima :)) I da vide ko je taj Ivan_ koji ih je banovao. Ja se pojavio kasnije... bilo je to dosta ljudi, Dule_smor, Vitja, Ivan_, Mendzi (moj drim tim partner), brate.. ne znam ni ko vise jos jedno sigurno deset ljudi, mozda nesto lupim sad, Nigger, Dobly, Margi?, Mohi?, Kojot?, Kili?, Igi? mozda su bile i neke retke rur zene, tipa medolinka i marinica... uglavnom neka epska ekipa od jedno 15tak ljudi. Basket je prosao kao sto je prosao, svi znamo da smo sabili i da smo nba potencijal, ne vredi trositi reci na to. ALI, najsituacija koja mi se urezala u pamcenje ide nakon basketa. Kao pravi domacini smo se zaputili na ono jedino mesto blizu terena sto je imalo cevape da se hasaju. Seli mi, neka tezina u vazduhu se oseca, narucili cevape, jedemo, pijemo pricamo... a odmah pored staza za bajs. Prolaze ribe na rolerima, bajsevima, onako.. dosta ljudi. I u jednom momentu se polako zavrsava hranjenje, Vitja guta svoj 28i cevap fazon jer Kili verovatno nije mogao ni treci da pojede, ali tu negde smo pri kraju. U tom trenutku neka ribetina onako bahata... pichi stazon na rolerima i pada ubija se ko majka. I sad... niko od nas nije ni zvuk pustio samo smo svi okrenuli glave zato sto smo culi neki zvuk, sve se desilo jako brzo. Riba ustaje hitro i pogleda u 15 likova koji je gledaju i nekako iz postovanja niko nista nije rekao.... ali zato ona nesto kaze tipa.... "Sta je picka vam materina" ili tako neki hejt baci... i u tom trenutku nas 15 krecemo da se valjamo od smeha i pishamo u gace. To je RUR bio! hladna prica brate Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 secam se svega osim toga "sta je picka vam materina" ili koji je vec hejt bacila...inb4, pa kad si bio pijan :DDD eee, to su bila vremena :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Žao mi što nisam nijednom na RuR basket otišao, ebiga sad. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 veliki poz za peleta brata sa basketa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 3 hours ago, [BMF]Psycho said: Žao mi što nisam nijednom na RuR basket otišao, ebiga sad. Bio sam jednom, imao sam ~15 godina i svi su kucali preko mene :( Žao mi je što nisam bio malo stariji dok je rur bio živ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Ne bi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Meni žao što nisam bio stariji dok je Igor bio mlađi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Danas mogu 4 cevapa da pojedem! dajte neke slike sa tih dogadjaja, bilo je lepo i vreme i doba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 1 hour ago, voodoo_ said: Meni žao što nisam bio stariji dok je Igor bio mlađi :( kako starim sve sam slađi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts