Jump to content

South park

Bliss

Recommended Posts

Meni je bila dobra ova sezona, odgledah je danas do kraja, možda i bolja nego prethodna.

Valjao sam se od smeha na svaku girls are funny referencu.

Malo mi je zasmetao doduše ovoliki Apple product placement, ne sećam se da je pre bilo baš tako dominantno da kad god je neka scena gde ima iole neke tehnike, bude apple uređaj.

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Lucky changed the title to South park
8 minutes ago, Lucky said:

aj' malo da dignemo temu iz mrtvih.

Krenuo sam sinoć da gledam ovaj novi specijal, odličan je. Nisam imao vremena da završim do kraja, ali kao i uvek, veoma aktuelno i sa temama koje su tu gde treba 🙂

PUT A CHICK IN IT AND MAKE HER GAY! AND LAME! :) 

Nikad realnije kritike na račun holivuda, diznija i lukasfilma nisi i nećeš čuti :) 

• Like +1 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

31 minutes ago, millanče said:

PUT A CHICK IN IT AND MAKE HER GAY! AND LAME! 🙂

Nikad realnije kritike na račun holivuda, diznija i lukasfilma nisi i nećeš čuti 🙂

to je def momenat za lol, ali ona priča sa tim da niko ništa ne zna da uradi mi je zapravo na strani zabrinjavajućeg :))

• Haha (+1) 1

On 10/30/2023 at 9:18 AM, Dule_smor said:

U dobro me podsetiste, moram da pogledam!

pogledao, dobro je, ali nekako mi je kraj malo anti klimaks, kao da sam očekivao više.

sve ok vozi i onda sam taj finalni deo zbrzan i bez nekog pravog ključnog momenta.

• 1 year later...

Nadam se da nisam posledni ostao koji ih je redovno pratio, ako nisam, evo ideje da je definitnvno jasno da su ili uzeli stranu ili kleknuli, prva epizoda 27. sezone mi je bila ok, totalno sam za svako polivanje Trampa i nejgove ekipe, posebno zbog poslednih gluposti sa Listom i tarifama i koječime, i svakako polivati Shapira i Walsh-a i slične što više. Problem je što nismo nikad i nećemo dobiti, recimo, epizodu o Džou i Hanteru Bajdenu i laptopu, i Kamali, o Destiniju i ostalom levičarskom krindžu od strimera, tjubera ili vodilja "late night" emisija. Bedak.

S27e02 mi je baš užas.

• Thanks (+1) 1

17 hours ago, Dule_smor said:

To je i meni palo na paet...znaci i oni su ipak lizardmensko-masonske kuckice.

Nešto se dogodilo definitivno, ima dosta teorija, ja najpre verujem u onu da su bili žešće pritisnuti nekim problemima oko prava, ili strahom od retroaktivnog "cancela" zbog rasizma i lgbtq-muslim-fobije i koječega iz starih epizoda. A opet, nije baš ni da je samo preseklo to sad, jer kada vratim film, shvatim da ima tu i procesa nekog, već godinama unazad sa onog zvaničnog sajta svako malo neka epizoda se skloni. Imaš retkon epizodu od pre tri godine daToken Black nikada nije bio Token, već Tolkien, ti si drugačije čuo jer si ti rasista, nisu oni. Bilo mi je smešno i kreativno tada, sad mi je dosta jasnije sve :(

drugari ako cete bas sve da gledate maks kroz politicku prizmu, necete preterano uzivati ni u cemu

@millanče pa zar nije ta tolkien epizoda parodija na woke retarde koji retroaktivno menjaju lore u knjigama/filmovima etc, da bude woke friendly, mislim cak se i epizoda zove 'the big fix', da li moze ociglednija parodija biti, ne znam kako si je ti doziveo kao da sebe 'vade' da nisu rasisti ili sta god

sto se tice bidena & co, mozda nije bilo dedicated epizoda, ali u glavi mi da su se provlacile neke reference povremeno, i za sina mu i za laptop, ali cak i da nije maks mi puca k iskreno da vagam da li ce podjednako da sprdaju i desnicu i levicu, ako je ko sprdao sve zivo apsolutno, south park je

nisam pogledao s27e02, ali e01 mi je bila ok, msm na keca mi bilo malo cudno kao sta je ovo, ni grama suptilnosti niti icega, ali onda mi je bilo kul da su otisli u taj maks ekstrem infantilne komedije posto je ovaj maks ekstremno retardiran

1 hour ago, mladenq said:

@millanče pa zar nije ta tolkien epizoda parodija na woke retarde koji retroaktivno menjaju lore u knjigama/filmovima etc, da bude woke friendly, mislim cak se i epizoda zove 'the big fix', da li moze ociglednija parodija biti, ne znam kako si je ti doziveo kao da sebe 'vade' da nisu rasisti ili sta god

Tolkin big fix je meni vrlo očigledno obe te stvari istovremeno :D

A imaš i izjave njihove da se stide prvih nekoliko sezona, da bi najradije učinili da ih nema.

A imaš možda istu vrstu Mandela efekta, ja sam ga bar imao, mislio sam da su neki kul momenti koje pamtim (mnogi od njih anti-woke, anti-PC) bili relativno skoro, a, na primer, epizoda sa Strong woman je stara šest gdina, PC Principal ti se pojavio pre deset godina, recimo.

Meni više nisu isti, konkretno priča da i dalje podjednako udaraju obe strane mi više ne pije vodu, i osećam određno vređanje inteligencije kad čujem da neko prodaje tu priču i dalje, ali američku politiku na stranu i zaista ko je jebe, i koji mi je da se hvatam za to, stvarno? - ali epizoda 2 je objektivno samo užasna i nepovezana kolekcija family-guy stil nepovezanih referenci na budalašne Trampove administracije, mršava pričica oko Mekija, razjeb jedine dobre stvari iz prve epizode - Cartmanove priče. Mislim, ajde pogledaj Ep2 pa reci da li je na nivu prve, ili prethodnih, ili ne, svakako cenim tvoje mišljenje u ovim stvarima uvek :D

Edited by millanče

upravo odgledah, sta znam, ok mi je i druga

mislim, slazem se da nisu kao pre, verovatno jednim delom i zamor materijala, ljudi skoro 3 decenije stancaju, ali vise je (bar kod mene) do toga sto ne pratim, kao pre, desavanja u americi, i onda pola epizode nemam pojma o cemu su reference, bas skontah kad sam odgledao s27e01 da nisam ni prethodnu sezonu do kraja zavrsio, jer sam bio u tom fazonu, pola stvari nemam pojma o cemu pricaju, a i iskreno preko k mi je vise ovih par istih tema, woke ili trump

kod tebe mi se definitivno cini da te bar malo triggeruje kad se sprdaju sa desnicom :D, tipa u ovoj epizodi seru po retardima walshu i crowderu, sto je meni skroz ok jer ova dvojica i jesu kolosalni retardi, i taj neki prvi sloj bi bio gde se sprdaju sa samim njihovim contentom tj nacinom na koji ga prave, a drugi sloj vise kao neka kritika toga sta se krije iza motivacije njih dvojice i slicnih im, ta grift/outrage media cujprica, a i besomucnog content konzumerizma kao pojave koja proizvodi takve retarde oko kojih se onda okupljaju te 'us vs them' zombi mase, sto bih rekao da definitivno nosi neki anti-lizardmen sentiment!

ova druga polovina epizode, ICE, mackey, i ova sto joj se faca raspada, mi sve vreme meh, iz ovog gore-navedenog razloga, jako sam povrsno u toku sa aktuelnim desavanjima tamo, i onda mi automatski mnogo manje zanimljivo

• Thanks (+1) 1

29 minutes ago, mladenq said:

upravo odgledah, sta znam, ok mi je i druga

mislim, slazem se da nisu kao pre, verovatno jednim delom i zamor materijala, ljudi skoro 3 decenije stancaju, ali vise je (bar kod mene) do toga sto ne pratim, kao pre, desavanja u americi, i onda pola epizode nemam pojma o cemu su reference, bas skontah kad sam odgledao s27e01 da nisam ni prethodnu sezonu do kraja zavrsio, jer sam bio u tom fazonu, pola stvari nemam pojma o cemu pricaju, a i iskreno preko k mi je vise ovih par istih tema, woke ili trump

kod tebe mi se definitivno cini da te bar malo triggeruje kad se sprdaju sa desnicom :D, tipa u ovoj epizodi seru po retardima walshu i crowderu, sto je meni skroz ok jer ova dvojica i jesu kolosalni retardi, i taj neki prvi sloj bi bio gde se sprdaju sa samim njihovim contentom tj nacinom na koji ga prave, a drugi sloj vise kao neka kritika toga sta se krije iza motivacije njih dvojice i slicnih im, ta grift/outrage media cujprica, a i besomucnog content konzumerizma kao pojave koja proizvodi takve retarde oko kojih se onda okupljaju te 'us vs them' zombi mase, sto bih rekao da definitivno nosi neki anti-lizardmen sentiment!

ova druga polovina epizode, ICE, mackey, i ova sto joj se faca raspada, mi sve vreme meh, iz ovog gore-navedenog razloga, jako sam povrsno u toku sa aktuelnim desavanjima tamo, i onda mi automatski mnogo manje zanimljivo

Pa ja sam kao malo više u toku sa tim pitaj boga kako, i razumeo sam pola referenci, naravno Šapira i Volša na keca, pojma nemam ko je ovaj u kog se Kartmen pretvori, neki Trump shill cenim, i ova Nom sa facom i kučićima. I to mi kvari ugođaj, mnogo američki INTERNO polititički otišlo, kad zezaju pop zvezde i glumce i spoljnu politiku znamo svi o čemu se radi, ovo je kita :D

Volša i Šapira ne zajebavaju dovoljno jako i precizno ako mene pitaš, ono mi je jako površno i bezveze bilo, plus, opet fali "balansa" i "roustovanja" druge strane. Fali da bude debata Kartmen protiv recimo Destinija, ali Destini ne može da sastavi rečenicu jer mu se žena jebe sa tri druga liku u istoj sobi, i onda upadne Hasan, "alahuakbaruje" i raznese sve. Tako nešto bi stari South Park uradio.

Upravo se setih još jednog bitnog faktora od ranije, evo, nije ni politički ni čisto američki - ekstermno pozitivan stav prema covid vakcini su zauzeli inicijalno na keca, i ostali pri tome, i još nisam primetio nikakav "retcon" ili rebalans te priče ili stava. Čekam :(

Edited by millanče

meni je asocijacija prva bio crowder zbog onog 'prove me wrong', ali da, shapiro, crowder, walsh, isti k sve

samo mi nije jasno zasto sad prave epizodu o tome, zar te njuske nisu bile aktuelne/'popularne' pre tipa 10 god, tj bar ova prva dvojica

ili su opet svi na povrsinu izronili kako se tramp vratio, samo ja nisam u toku!

te epizode za covid se bukv i ne secam, sad kad razmislim bas se malo epizoda secam onako na keca, od recimo 19-20ete sezone pa ovamo, mozda je i to indikator slabijeg kvaliteta!

• Thanks (+1) 1

22 minutes ago, mladenq said:

meni je asocijacija prva bio crowder zbog onog 'prove me wrong', ali da, shapiro, crowder, walsh, isti k sve

samo mi nije jasno zasto sad prave epizodu o tome, zar te njuske nisu bile aktuelne/'popularne' pre tipa 10 god, tj bar ova prva dvojica

ili su opet svi na povrsinu izronili kako se tramp vratio, samo ja nisam u toku!

te epizode za covid se bukv i ne secam, sad kad razmislim bas se malo epizoda secam onako na keca, od recimo 19-20ete sezone pa ovamo, mozda je i to indikator slabijeg kvaliteta!

Esktremno validna pitanja, koja se lepo slivaju ka ovoj mojoj generalnoj ideju da su (pr)opali, kako sad stvari stoje, da... :( Detalj gore ili dole kako nešto vidimo ne menja mnogo stvar :) Da, Šapiro ti je onaj "destoys woke liberal students (with facts and logic)" momenat :D

MIslim, brate, jel' treba ja da ti ovde eksplicitno navodim kako i za šta možeš i stvarno treba da jebeš Šapira ako bi da jebeš Šapira? :D Jel' treba da dospem na još neke gore crne liste od par na kojih sam, i za šta? :D SNS naprdnjaci, DS demokrade, treba li mi i MOSAD za vratom :D

Edited by millanče