Dule_smor Posted August 23, 2016 Author Report Share Posted August 23, 2016 btw, jebali ih Svedjani, Cehe sam stigao do 8 tiera i tu stao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Kakav je isu122s kad ga poredis sa su122-44? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 isti :) Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2016 Author Report Share Posted August 29, 2016 jel ovo bese teze ili lakse od misije za WZ-111, zaboravih koliko je tamo trebalo http://klanrur.rs/2016/08/29/wot-maraton-misija-za-tier-8-premium-tenk/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 16 hours ago, DzoniAndj@ said: Kakav je isu122s kad ga poredis sa su122-44? Ima bolji top, tj bolji DPM ISU, ali je sporiji i manje agilan tenk, meni SU-122-44 deluje zabavniji za igru. 21 minutes ago, Dule_smor said: jel ovo bese teze ili lakse od misije za WZ-111, zaboravih koliko je tamo trebalo Bilo je dve misije za WZ-111 http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-mission-challenge-wz111/ http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-mission-wz111-marathon-take2/ U prvoj je bilo 150k dmg, 150 kilova po naciji, u drugoj 135k i 135 kilova. Ali je svakako ova teža od obe te jer sada ima jedna nacija više, dakle bar 150k i 150 kilova više :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2016 Author Report Share Posted August 29, 2016 dada, jebeni cesi od kojih imam jedan tenk samo, znaci necu ni pokusavati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 1 hour ago, Dule_smor said: jel ovo bese teze ili lakse od misije za WZ-111, zaboravih koliko je tamo trebalo http://klanrur.rs/2016/08/29/wot-maraton-misija-za-tier-8-premium-tenk/ Vrh jos jedan t8 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 29, 2016 Author Report Share Posted August 29, 2016 TI si Dzoni opsesivno kompulsivan pa skupljas sve tenkove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Uzeo sam danas is2 paket. 30e samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 3, 2016 Author Report Share Posted September 3, 2016 Specijal sa fokusaom na posadu ovaj vikend. Btw, jel koristite free exp da nabudzite neki skill posadi kad su ovakve akcije? http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-stripes-private-2016/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Ja free XP isključivo za istraživanje tenkova, spucao sam sad brdo da bih uhvatio E50M dok je bio top of the tree, ali isplatilo se - zver je! Posadu računam da uvek nekako mogu da budzim a i retko ni neki skill bas toliko fali, mozda sixt sense ali i na to se čovek navikne. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 3, 2016 Author Report Share Posted September 3, 2016 Mene nervira kad treba da prebacim posadu na sledeci tier, a malo mi fali da naguram 6th sense na 100%, tu ponekad potrosim free exp, jbga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 19, 2016 Author Report Share Posted September 19, 2016 Da se iskoristi ovaj popust, pazareni danas IS-7, Obj. 704 i T54E1. Sta na IS-7, vent, rammer i stabiliser ili gld? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 Vertical Stabilizer ti je bolji za njega mislim. I odakle ti bre tolike pare :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 19, 2016 Author Report Share Posted September 19, 2016 jbga, prodale se neke osmice i jedna devetka pre ove akcije, morao sam:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarb12k Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Kako se u opste igra sa amx 13 90 posada mi je na sto posto a od opreme na njemu imam coactal optic ventilacuju i za suzavanje nisana i opet nikoga nemogu da spotujem uvek ja budem prvi spotovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Sve hocu da odgovorim pa zaboravim. Meni je taj AMX 13 90 isto dosta cudna masina - moze jako puno dmg da napravi ali mora da se bude bas strpljiv. Mislim da svakako ne moze da se igra kao skaut koji jurca unaokolo po mapi. Moja logika je spotovati iz nekog zbuna na pocetku partije a onda tek u kasnijim fazama izletati i pokusavati da se pravi dmg dok su protivnici zaokupljeni nekim drugim. Prosto je nedovoljno brz da bi jurio unaokolo bezbedno a nema ni oklop kao npr T-54 light da bi mogao da se nadas da ce nesto da se odbije od tebe. Mada ono, nisam ja bas ekspert, imam ono 90% partija gde izginem u prvih minut i onih drugih 10% gde sam napravio 4k dmg :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2016 Author Report Share Posted October 1, 2016 Sjebah se, nisam pratio glasanje za top of the tree i ne videh da ce t57 biti verovatno u oktobru pa sam kupio t54e1 dok je bio na 15% popustu pre 10 dana, sad je 30% discount...nebitno, sta mislite jel moze da se izgrinnda t57 od stock t54e1 za mesec dana od kojih mi je 17 dana premium...imam oko 40k free expa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Moze sigurno, ja sam izgrindao E50M a na početku meseca sam kupio Panther II. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2016 Author Report Share Posted October 1, 2016 U, ti si mu bas jebao kevu, to je preko 400k expa, jel si imao premium ceo mesec? Doduse i meni treba oko 300k expa, to je prosecno 10k expa dnevno, ali imam premium samo 16 dana jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Jes premium, plus kada sam znao da mogu da igram duze sam palio personalne rezerve, onda kida s skupljanjem ekspa :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2016 Author Report Share Posted October 1, 2016 da, kida, ali ja sam odavno ispucao sve personalne reserve, ove sad sto nude za vikend od 25% za sat vremena su smesne...nista, probacu pa cu videti kako ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 2, 2016 Author Report Share Posted October 2, 2016 Pa nista, ostaje mi da probam, ova partija me ohrabruje:). Sad je full istrazen, spucan i free exp, ostaje mi jos 15 dana premiuma i 13 dana obicnog naloga za oko 240k expa, minus free exp koji zaradim za to vreme, deluje izvodljivo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Sto jos uvek imam limit samo 0.1mb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2016 Author Report Share Posted October 4, 2016 Zato sto nisu uzeli SSD jos uvek! Btw, dajte neki savet za grind sa t54e1, za sad mi bas i ne ide nesto. Disperzija i aim time su uzasni, a i pen od 210 nije neki za tier 10 partije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts