Jump to content

Recommended Posts

Pa rekoh vec, suvise mi vremena oduzima igranje kad imam premium, jer ocu sve da grindam, ako ne odigram 30 partija dnevno osecam se kao da sam bacio pare na premium. Ovako opikam casual neki low tier i premium tenk s vremena na vreme, taman da budem u plusu, jer ionako nemam para da kupim sve ovo sto sam istrazio. Pa kad polozim nemacki odoh tamo da pikam sa Svabama :D

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ja isto imam samo STB-1 od ta dva pa ne mogu da tvrdim ali mi se čini da on ima malo bolji oklop, s tim da ima vrljav top koji ume često da proda. Leopard ima bolji top ali lošiji oklop mada mi se generalno čini da je stil igre s oba vrlo sličan. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

vikend specijal

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-japanese-roll-out-2016/

btw, imam 6 clanova posade na t34 koji su upravo dobili 5-ti skill...i sad kad uzmem E5 i prebacim ih na njega ostaju mi jos dva clana posade sa 5 skillova, videcu da ih pretreniram ako nekad istrazim t57 recimo...ne znam ni sto ovo pisem, evo da pitam nesto, dal da stavim jednom loaderu za E5 i safe stewage i adrenaline rush

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ključno pitanje je tu da li imaš još neki američki HT? Ja obično kad imam samo jedan onda samo šetam posadu s jednog na drugog, nikad ih ne prebacujem za stalno. Opet ako si krenuo da igraš liniju ka T57 onda može da ima smisla da pripremiš još jednu posadu ako misliš da će ti uskoro trebati. Mada posle 3-4 skilla je realno nebitno, možeš i odmah da kreneš da treniraš drugu posadu, meni je samo smor taj premium kad krenem drugu posadu pa se ne ponaša onako kako sam navikao. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

pa to mi je smor, al nema veze...doduse sad videh da na t29 imam posadu sa 2 skilla, nju cu taman da koristim na t34 i za t57 kad ga budem istrazio:)...a i ovo sa 5 skillova vise nemas sta da uzimas, ostaju samo firefighting i camo, koji bas i nije potreban za heavy tenkove:)

btw, jel na E5 rammer, vent i spall liner ili vertical stabiliser?

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

meh, imam istrazeno svasta, ali opet nedovljno para da kupim...a trulo mi je da prodajem osmice i devetke da bih kupovao devetke ili desetke, ocu da mi ostane i neki nizi tier...btw, mogli su da stave da popust malo duze traje:)

eto recimo, uzao bih jagdtigra, gw tigra, ili cak mozda i ono francusko sranje amx 30 dok su na popustu...ali za jednog od njih bi morao da prodam makar dva tenka...recimo neke koje sam skroz istrazio tipa isu 152, t49, wz 132 ili sta-1...ali jednostavno mi se ne prodaju, ko zna kad cu ponovo hteti da igram sa njima, makar i sa noob posadom...ne znam, odlucicu ovih dana, mozda uzmem ipak jagdtigra

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nemam pojma sta da ti kazem Dule - misljenja sam da je genralno kvalitet igre zestoko opao. Previse je botova (ili to ili je broj likova koji imaju kognitivne probleme u blagom porastu, dakle vise bih voleo da su botovi u pitanju), sto ume i te kako da smori svakog normalnog coveka. Doduse, mozda se sve to meni samo cini, zato sto odigram negde odokativno 3-5 partija svaki drugi, treci dan, ali i to sto igram bolje da ne igram. Uradim sve lepo, odigram sve sto je do mene, ali sta da radi covek kada je sam (sa jos jednom artljierijom ili afk tenkom) protiv najmanje 5-6 tenkova, konstantno? Pa, da prodam svoju kozu/oklop sto skuplje mogu. Sve u svemu, opao mi je wr na 55.96%, sto je prvi put posle 3 (mozda cak i 4) godine da je ispod 56%, sa druge strane wn7 mi je i dalje u solidnom stanju - 1936, ali je osetno da je igra maltene neigriva osim ako je ne igras u vodu. Mislim da to vec lagano postaje poveci problem, narocito u tenkovima VII + . Opet ogradjujem se, jer mozda nisam kompetentan da pricam o tome na osnovu mog trenutnog vremena online. Napisacu nesto potkrepljeniji komentar u utorak, kada cu verovatno imati vremena da odigram koju partiju vise.

I opet, poz poz ! :)

On 7/14/2016 at 9:12 PM, Dule_smor said:

ipak sam poklekao i uzeo jagdtigra na popustu, morao sam da prodam sta-1 :(

btw :D

13592283_1749026538712710_37128848598477

Rasenaji ftw!

Edited by Faramir
Morao sam da prokomentarisem slicku :D

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever

Link to comment
Share on other sites

Pa to i jeste poenta v-synca :) Mislim ti i kada imaš više frejmova u sekundi oni se ne poklapaju sa osvežavanjem monitora, ima ih više nego što bi trebalo i zato imaš utisak kao da secka. Najbolja opcija je još onaj g-sync ili freesync ali moraš da imaš monitor koji to podržava jer on tačno sinhronizuje frejm kada se šalje iz grafičke sa monitorom kada osvežava ekran ali je nažalost i dalje malo skupo. 

Da se nadovežem na kuknjavu oko winratea - mislim da winrate može ozbiljno da ti raste samo kad igraš u vodu, najbolje trojica jer ako imate dovoljno skilla i dovoljno ste koordinisani možete presudno da utičete na razvoj partije, samim tim da se procentualno dobija više nego inače. Meni je recimo winrate poslednjih nedelju dana pao 0.1%, sve dobijam neke debile. Mada se nekako trudim da me to ne pogađa toliko, igram sad samo tenkove koji su mi gotivni pa šta uradim uradim, nekako sam više u zen fazonu. Plus što sam odustao od "grind po svaku cenu filozofije", odigram bukvalno po par partija dnevno s tenkovima koji mi prijaju, tipa T-54, Lorr 40t i sl, jedino što sam sad uzeo ovog T9 Škodilaka pa se nerviram što nemam autoloader još uvek pa sam to malo grindao, ali opet polako, bez nervoze, jedino tako možeš da ne zamrziš igru :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

U suštini jako su bezobrazni što se ne kupuje rezerva za +50%XP nego za +25% XP. Jer tipa da je ova +50% to je isto kao i premium nalog što se tiče XP-a (manje zarađuješ srebra ali aj sad). Dakle to bi ti se možda i isplatilo u smislu ako imaš dnevno po 2-3 sata da možeš da igraš WoT i da jedan dan te košta 50 golda to bi te za mesec dana izašlo 1500 golda što je manje nego premium. Plus bi mogao da tempiraš kad tebi odgovara, da preskočiš dan kad ti se ne igra ili ne možeš da igraš bez da te grize savest kao što ti kažeš i slično. Ovako sa +25%XP je stvarno bulja :(

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Procitas u vestima "XVM vise ne radi i stvara konflikt" , krenu emocije srece i radosti, patch day prodje, usrani quickybaby isbaci video sa xvm-om koji radi .... 

Ali oseca se da neki likovi ne koriste modove vise, manje je kukanja za procenat, ne pogadja te lik iako vise nisi vidljiv itd. Jos kad vi napravili pa da nema modova ni pod razno a ono sto ljudima treba da ubace sami u igru onda bi sve bilo cakom pakom.

@Dule_smor

Meni procenat otisao u tri lepe, vise ga ni ne gledam. Od 15 partija, jednu sam dobio. 

Edited by Pekarman

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...