iguana Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 (edited) svaka cast momci. Ameri jesu bolji na papiru od svakog nasheg igraca pojedinachno. Da, ne igraju kao tim, ali to oni ni ne moraju ako ih krene kao veceras. Nemam im nista zameriti,samo zalim sto nemamo nekog strelca da igra 2ku ili 3ku umesto bogdanovica, koji se nije proslavio u poslednja dva mecha, ali jebiga, nije ga htelo ili sta vec. Samo da popravimo ofanzivne opcije na trojci (povratkom Bjelice) i dvojci (in zone Bogdanovic ili neko drugi) i to je to (plus Marjanovic) - zlato je nashe sledece godine na Euru Edited August 21, 2016 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 SREBRO SIJA KAO ZLATO NEMOŽ PROTIV NADROGIRANIH CRNACA BRAVO MOMCI PONOSNI SMO ČEKAMO VAS NA BALKONU nadam se da sam nabrojao sve random statuse koji su upravo aktuelni, a koji mi, moram priznati, idu na kurac. iako se u velikoj meri i slažem, ne znam, ne mogu... jer su bukvalno pišali svojim crnim kitama po belim košarkašima :c bar da smo nekako "časno" izgubili pa i da važi ovo gore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Falio nam je Marjanovic. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 6 minutes ago, Guccimist said: Falio nam je Marjanovic. On bio zaustavio Duranta 2 metra iza linije trojke mislis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Nisam zadovoljan... srebrom naravno da jesam... to je monstruozan rezultat... ne smeta mi ni bogdanovicevih 0-1000000... ali mi smeta kada se predas... kada igras kao baba... Potez meca za srbiju je kaliniceva tehnicka... morali smo da ih bijemo do kraja... da sutiraju 60 bacanja ako treba... da teo igra 35 minuta... da bircevic udje tek ako imamo samo jos 4 igraca u timu sa manje od 5 licnih... Pa neka bude i stoka razlike... ovo je bila najvaznija utakmica u sportu kojim se ovi momci bave... a ne prijateljska... Ostaje mi gorak ukus samo iz tog razloga... ne mogu da se setim nijednog naseg poteza posle ove utakmice... kalina koji je izgoreo mi je jedino sto mi pada napamet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Just now, salejemaster said: On bio zaustavio Duranta 2 metra iza linije trojke mislis? Ne znam, ali mislis da neko od 2,21m ne bi pomogao u ovakvoj situaciji? Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 4 minutes ago, salejemaster said: On bio zaustavio Duranta 2 metra iza linije trojke mislis? ne, ali bi bio efikasniji od bircevica ili stimca... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 @Sarma Upravo sve što si naveo... bukvalno su ušli u meč sa spuštenim gaćama.... nikad nismo ovako izgubili od amera, od ranije se bar pamte neki potezi, a sad bukvalno ništa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Brat kalina objasnio... uzeli smo srebro, ali nismo napali zlato... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 24 minutes ago, Guccimist said: Falio nam je Marjanovic. Пре ОИ : АЛО САЛО, ЂЕ ТИ МАРЈАНОВИЋ, НЕМАМО ШАНСЕ , БОЉЕ ДА НЕ ИДЕМО, САМО СЕ БРУКАМО. После полуфинала : БРАВО САЛО ЛЕГЕНДО, ДОКТОРЕ, МАЂИЈО, СПАВАШ ЛИ ДУРЕНТЕ? После финала : АЛО САЛО, НЕМАШ ПОЈМА, НИСИ ПОВЕО МАРЈАНОВИЋА. :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2016 Author Report Share Posted August 21, 2016 Bravo za momke i meni je krivo što ih nisu išutirali koliko su mogli k'o da pa imaju šta da izgube. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 40 minutes ago, Dule_smor said: bogdan 0-8 trojke, al nema veze, pogodice neku u poslednjoj sekundi sa pola terena protiv trabzonsporta u 10 kolu turske lige salu na stranu srebro je super uspeh, nisam se nadao ni da cemo do polufinala stici pre turnira...i koliko medalja na kraju ukupno imamo, jel 9, steta sto nismo zaokruzili na 10:) dule što si slan toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Jel moguce da Stimac, Bircevic i Simonovic igraju u reprezentaciji.... ko da imamo 3 igraca manje, bukvalno nista ne rade ti ljudi na terenu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Moguce je. Sva trojica su osvojili srebrnu medalju, da ne verujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 6 minutes ago, prota_ said: dule što si slan toliko Zato sto sam se kupao u istom moru kao Vitja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Bhue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Ne ti Diego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 žao mi je bogdana što bar jednu trojku nije pogodio, ukakio se i ruka mu se stegla durent je arealan i nijedan naš igrač nije u stanju da ga čuva. previsok je za svakog našeg beka a bogami i krila a kad ga krene šut gotovo je. gledali smo večeras ameriku kojoj je zapravo stalo do odbrane a kad se doda na to dominacija u skoku i pogođeni šutevi, onda stvarno nemaš šanse. bravo za momke, zasluženo srebro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Do juce smo molili boga da se uopste plasiramo na olimpijadu. Sada masa sere sto smo izgubili u finalu. Ovaj ceo turnir je perfektno odradjen. Svi su bili na svom mestu i sa skorom 4/4 smo uzeli srebro lagano. Svaka cast momcima i dalje ste najveci carevi ! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Bogdan choke Simon kapiten! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Bogdan najbolji u finalima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Uf kako se jezim od ovog "sija srebro kao zlato". Ne samo sad, nego i inace. Ono, NE SIJA, ZATO SE ZOVE SREBRO A OVO ZLATO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 final Serbia - USA 66:96 semi-finals Spain - USA 76:82 ne pratim kosharku jel moze neko da mi objasni ovo? da ima lowerbracket jel bi mi dobili spaniju? Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 Ne, zato su oni dobili srebro. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 8 hours ago, Pesma-mrtve-dece said: Jel moguce da Stimac, Bircevic i Simonovic igraju u reprezentaciji.... ko da imamo 3 igraca manje, bukvalno nista ne rade ti ljudi na terenu. Ovo je negde momenat gde smo svi posle dobrih igara počeli da očekujemo malo previše. Treba pogledati ipak taj tim kojim mi raspolažemo u ovom trenutku - mi nemamo nijednog igrača (uključujući i Marjanovića i Bjelicu) koji je standardno starter u bilo kom NBA timu. Imamo tri igrača koji su pokušali da odu u NBA ali su otpali vrlo brzo (Raduljica, Nedović, Bogdanović). I tako sve do klupe koja se završava sa Štimcem, Birčevićem i Simonovićem. Očekivati da oni mogu da pariraju Amerikancima koji su daleko od najboljeg NBA tima koji imaju, ali opet su u principu makar svi starteri u svojim ekipama je objektivno nerealno. Čak i Španci imaju 4 igrača koji su starteri u svojim NBA klubovima, samim tim i to je poređenje malo nerealno. Ako ćemo pošteno, prema onome što je na papiru, nama su i plasman na OI i prolazak grupe trebalo da budu maksimalni dometi. U tom smislu čestitke selektoru i svim igračima što su izvukli 150% njihovih realnih mogućnosti na ovom takmičenju, što su pokazali da je tim mnogo više od zbira svojih delova, i što su napravili fenomenalan rezultat. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts