akva viva Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 https://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/samsung-televizor-led-lcd-ue-32j6302akxxh.html Da li uzimati ovo ili postoji bolja opcija u ovom cenovnom rangu 45-50k ? :) Hitno, hvala unapred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Ne znam koja je bolja opcija ali mnogo je 50 hiljada za 32 inča, pa ne znam kakva da je slika (osim ako ćeš da gledaš u sobičku od šest kvadrata). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 Mislio sam ili ovaj https://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/lg-televizor-led-lcd-32lf5800.html Jbg svi SMART su preko 40k, a meni konkretno treba 32 inca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 (edited) Moze preko madjara sigurno da se uzme jeftinije. Ili bolji model za iste pare. Pogledaj na KP. Da, evo ga ovaj 32LF5800 za 300e Edited June 3, 2016 by samur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 (edited) / Edited June 3, 2016 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 http://m.gigatron.rs/televizori/tesla_led_tv_40_s40d302b2_full_hd-82835 Yay, nay, why? Bitno mi je da najvise da moze da pusta filmove (mp4,mkv,avi) sa USB-a i da mogu titlovi. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 Iskreno, ja nikakvu specijalnu razliku nisam video između nadrkanog Samsung modela od 46" i istog takvog od 32" sa Vox modelom od 50" u svakodnevnom gledanju serija sa neta i igranju igara. Ne mislim da je taj Tesla išta lošiji od Voxa, verovatno su egal i kada bih ja lično kupovao iznova TV uopšte ne bih gledao da bude Samsung ili LG. Ovaj Vox sve "guta" od formata sa USBa i rade i titlovi, radi media server pa šibaš direktno sa kompa sadržaje itd. Ne znam ovaj tesla dal' je smart i pušta te sadržaje, trebalo bi, ali prve serije nisu imale taj feature. Mojih pedeset para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Jes, na Voxu jedino što ne radi su DTS zvuk i baš baš stari DivX 3 filmovi, za ostalo sve pohvale. S druge strane čujem da je Vivax baš govno što se tiče softvera i kvarljivosti, tako da postoje slojevi u toj šoder kategoriji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 (edited) Uzeh VOX Smart 43" juce (Sestra ima neki stariji VOX i nije imao problema sa pustanjem filmova sem sto je imao bas bagove sa domacim prevodima sa Ž,š,č,ć etc.). Jedina 'zamerka' je sto se sporo pali. I zvuk je meh, al stavicu neki budget 2.1 sistem. 300e Edited September 13, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Da, na zvuk sam totalno zaboravio da pomenem, pošto nekako i ne očekujem od TVa neki vrh zvuk - ja sam prvog dana povezao Logitech na Vox i cepam. Za te pare generalno nisi mogao bolje proći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 (edited) 10 minutes ago, nikita_ said: Uzeh VOX Smart 43" juce (Sestra ima neki stariji VOX i nije imao problema sa pustanjem filmova sem sto je imao bas bagove sa domacim prevodima sa Ž,š,č,ć etc.). Ne znam koliko je stariji taj stariji Vox, ali na non-smart modelima to se rešava(lo) prebacivanjem jezika na slovenački (nikako hrvatski) Edited September 13, 2016 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 4 hours ago, voodoo_ said: S druge strane čujem da je Vivax baš govno što se tiče softvera i kvarljivosti, tako da postoje slojevi u toj šoder kategoriji. Vidiš ja sam pre par meseci baš uzeo kevi neki Vivax, 40" mislim da je bio manje od 30 hiljada na nekoj akciji. Za sada nema nikakvih problema ali nisam pokušavao da puštam filmove na njemu (ona gleda samo tv). Baš ću da probam pa da javim, realno je ta šoder kategorija za tako neke namene mnogo bolji izbor od ovih skupljih, i da rikne posle par godina za iste pare kupiš još jedan :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 (edited) Kupljen je pocetkom 2013 mislim. Mislim da je podesen na Srpski, al generalno to je samo jednom bio problem jer su matorci nesto hteli da gledaju na njemu, al svakako hvala na info-u :) 18 minutes ago, Lucky said: Da, na zvuk sam totalno zaboravio da pomenem, pošto nekako i ne očekujem od TVa neki vrh zvuk - ja sam prvog dana povezao Logitech na Vox i cepam. Za te pare generalno nisi mogao bolje proći. Da prezadovoljan sam, pogotovu sto nisam planirao da uzmem Smart :), 5k je bila razlika izmedju 40" obicnog i ovog 43" Smart Edited September 13, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 (edited) Cisto da updejtujem. Da mogu ponovo da kupim, dodao bih 80e i uzeo LG 43' Smart na kupujemprodajem (500e je u prodavnicama). Na ovom ne moze da se iskljuci motion blur i sam operativni sistem ili sta je vec koji pokrece Smart je prespor, kad oce da ucita neku stranicu sto ima vise slika/reklama nego google homepage oce da crkne. Ili bih uzeo neki jeftiniji a da nije smart i kupio Android Smart Box za 50e Edited October 2, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 meni nije ni jasno što bi se bilo ko štekao i uzeo te krševe pored LGa ili Samsunga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Bikoz sometimes you don't have 400e, all you have is 300 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 edit: Moze da se iskljuci motion blur. Zove se noise reduction ^_^ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 23 hours ago, nikita_ said: Bikoz sometimes you don't have 400e, all you have is 300 opet možeš da nadješ TV za te pare kod madjara, just sayin' Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 (edited) Gledao sam bas kod madjara, imali su do 32 incha, a ja sam hteo 40. Sta cu kad sam size queen. Al eto, jedina kritika ovog je sto je Smart ocaj. Edited October 3, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 ne znam kolika je razlika u kvalitetu i da li vredi skupiti jos para, pa uzeti nesto osetno bolje ili je od navedenih televizora sve manje-vise isto (i generalno, do ~40-45k dinara)? Grundig VLE 6510 Smart - 44.000 Sharp LC-40CFE4042E - 42.000 Phillips 40PFT4101/12 - 42.000 eventualno Tesla 40S306BF - 32.000 koristice ga cale i keva, tu i tamo odgledati neki 720p/1080p film preko USBa, ne treba im nista drugo. izbor mi je ogranicen na ta cetiri modela jer mogu da ih priustim, ima ih na stanju u Vranju i mogu istog dana da ih pokupim, a i znam da moji ne bi provalili razliku izmedju ovih i modela od sto pedeset hiljada dinara. ne znam kakvi su "uzivo", ali videh da je Benchmark odradio review Tesle (placeni, rekao bih), ali TV deluje skroz korektno za te pare. kapiram da su ovo entry level modeli i ne ocekujem nista spektakularno, ali bih voleo da ubodem neki pristojan TV sa sto boljim odnosom cena/kvalitet. dajte predloge! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Za ćaleta i kevu ne znam šta će ti bilo šta bolje od Tesle-Voxa-Foxa. Samo vidi da pušta USB za filmove i to je to. Mi smo imali neki igrom slučaja za posao 24" tesla i nije ništa spec, ali i za tih 14.000 din ni ne očekujem bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 mađari? imaš ovaj tv: http://www.lg.com/rs/televizori/lg-43LH500T za 315 evra recimo, prvi oglas koji sam otvorio: http://www.kupujemprodajem.com/Ponuda-Full-HD-Modela-40689555-oglas.htm . ako ti treba manja dijagonala cena ide dole. ja sam tako uzeo tv i garancija mi još uvek nije trebala ali generalno mislim da se sve reši kako treba ako dođe do kvara, iz iskustva drugih ljudi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 ja sam od madjara uzeo ovaj najjeftiniji samsung, ako je 32 dovoljna velicina za prostor potpuno je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 ja bih uzeo LG preko madjara jer imas internacionalnu garanciju, pa mislim da ne moras da mu saljes nazad tv ako se nesto slucajno sjebe, nego zavrsavas sve u Srbiji. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 samo da javim da smo uzeli Teslu na kraju i skroz sam zadovoljan kupovinom. pored njega su bili Samsung/LG/Phillips modeli od 45+ hiljada i nisam provalio neku preteranu razliku. jedina zamerka bi bila velicina titla kada pustim nesto sa USBa i mislim da ne postoji opcija da se ikako poveca =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts