f4ts0 Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 e bedo gastarbajterska.Koji je najjeftiniji (do 100 eur) monitor (<=22) da uzmem petru? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 ako su ti glavne odrednice 22 i do 100 e onda bilo koji jeftini benq, asus, lg, filips tih dimenzija iz domace ponude radi posao, posto mislim da 22ke pocinju tako oko 12-13k din pa idu navishe, eventualno akcije da gledas po winwinu, gigatronu i drugarimaako uzimas za belgiju, a ne za bgd, razmisli o internacionalnim online prodavnicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 dakle marka je nebitna - imam ogroman izbor, raznih marki samo je vazno da bude oko 20" zbog prostora na stolu. ololo 20" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 (edited) Kad sam cuo koliko kosta lolnuo sam i odmah izbacio bilo kakve misli o kupovini takvog ikadapa i sta ce ti, xbox svakako ne ispaljuje vise od 60fps..... a i treba da odvajas lagano za opremu za bebe.... Shalu na stranu, ja sam nabavku novog monitora planirao jos za prosli oktobar pa posto je potrajalo i odlagalo se stekli su se uslovi za ovako nesto umesto prvobitno planiranog modela. Pre nego sto sam ga nabavio bio sam na celodnevnom testiranju istog pa posto sam se uverio da je to TO i posto sam ga uzeo ispod ruke sad mogu da kazem da sam ultra zadovoljan, ochi mi se jebeno preporodile a igre izgledaju prebrutalno. Realno ova maloprodajna cena kod nas je horor svakako... Inace, Acer Predator X34 je vec spustio cenu solidno za svoj model (ima isti LG panel u sebi kao i ovaj Asus), samo treba gadjati modele novijeg manufacture date-a zbog brojnih sranja na starijim serijama istoga....Coko, kod tebe tamo moguce da ima mea dobrih dilova sa velikim dobavljacima ovakve robe, cuo sam da sada ima refurbished Predator X34 za 700usd, cekiraj! Edited April 19, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Uzmi bilo koji IPS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 cekaj neko je zapravo kupio onaj zakrivljeni ogromni monitor? za pare ?da bi se igrao? ouch :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 igore, prikaci na tv na hdmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 cekaj neko je zapravo kupio onaj zakrivljeni ogromni monitor? za pare ?da bi se igrao? ouch :)Izgleda vrhunski i odlicnih je performansi (ne laguje kanter :P) . Ja sam ga isto uzeo kad se pojavio ali mi ne odgovara, ne mogu da se naviknem na 21:9 i smeta mi sto mlatim glavom levo desno jer sedim relativno blizu monitoru (cororo sam) pa sam ga zamenio za PG279Q (27"). Doduse ja ga nisam koristio za filmove, samo za igrice. Ne vidim sto ga ne bi uzeo neko kome odgovara taj ratio. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Fino izgleda ovaj x34, mada tek treba da kupim ceo PC opet da sastavljam, a ta investicija ce da saceka sledecu godinu ja mislim ipak... Mozda do tada bude sve i pristupacnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Kad sam cuo koliko kosta lolnuo sam i odmah izbacio bilo kakve misli o kupovini takvog ikadapa i sta ce ti, xbox svakako ne ispaljuje vise od 60fps..... a i treba da odvajas lagano za opremu za bebe.... Shalu na stranu, ja sam nabavku novog monitora planirao jos za prosli oktobar pa posto je potrajalo i odlagalo se stekli su se uslovi za ovako nesto umesto prvobitno planiranog modela. Pre nego sto sam ga nabavio bio sam na celodnevnom testiranju istog pa posto sam se uverio da je to TO i posto sam ga uzeo ispod ruke sad mogu da kazem da sam ultra zadovoljan, ochi mi se jebeno preporodile a igre izgledaju prebrutalno. Realno ova maloprodajna cena kod nas je horor svakako... Inace, Acer Predator X34 je vec spustio cenu solidno za svoj model (ima isti LG panel u sebi kao i ovaj Asus), samo treba gadjati modele novijeg manufacture date-a zbog brojnih sranja na starijim serijama istoga....Coko, kod tebe tamo moguce da ima mea dobrih dilova sa velikim dobavljacima ovakve robe, cuo sam da sada ima refurbished Predator X34 za 700usd, cekiraj!Koliko si ga platio ako nije tajna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 (edited) Ja sam uradio neku kompenzaciju sa covekom iz Asusa. Inace, nikad ne bih dao onaj novac koji traze zvanicni distributeri kod nas (mislim da je 150-160k din)... Edited April 19, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Ja sam uradio neku kompenzaciju sa covekom iz Asusa. Inace, nikad ne bih dao onaj novac koji traze zvanicni distributeri kod nas (mislim da je 150-160k din)...Iskreno sad kad ga imash, jel vredi tih 150 hiljada dinara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 (edited) bacam ti sutra link na PM za recenziju koju upravo radim..... cena je malko preterana obzirom na nas prejadni standard ali preko je svuda oko 1300eur tako da jbg ni iz madjarske se ne isplati donositi za 1260eur koliko je sad tamo preko onog lika sa Kupujem Prodajem.... Da li VREDI 150k dinara zavisi za sta ti treba realno. I da li imas masinu i graficku koja moze da ga potera do daske.... Edited April 19, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Ja sam uradio neku kompenzaciju sa covekom iz Asusa. Inace, nikad ne bih dao onaj novac koji traze zvanicni distributeri kod nas (mislim da je 150-160k din)...eto pojasnjenja :Dma mislim super jesto si takvo parce hardvera zgrabio, sam znam da je cena nenormalna za gejming standard u srbiji :)meni deluje prevelik (kada bih imao opciju da biram), sa koje udaljenosti se igras na njemu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 monitor mi je ispred nosa, nema ni pola metra.... a inace kao 60+ cm rastojanja je preporucljivo, da ne bi setao glavom levo-desno dok gledas u njega, mada nemam taj osecaj ni najmanje... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 baci javno taj klip za recenziju, šta si se stiso! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Eno vam na gajbotron YT kanalu jbt pa gledajte.... :) 2 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 ima li kakav g-sync monitor da valja a da nije milion maraka? :|doslo vreme da buljim u nesto kvalitetnije kod kuce od LG M237WD koji polako posustaje i pocinje da trokira, samo sto nije crkavelaposto me na poslu (gde ne pikam igre) odusevio DELL sa U2414H modelomgledam - dell U2515H sa svojih 2560x1440, ali mi nesto 8 ms sumnjivo za gejming (~400 eur)- dell UP2516D, isto 2560x1440, sa vec boljih 6 ms (~530 EUR)- i mozda U2715H jer vece je mozda i bolje, ali opet 8 ms ne znam ni sam (~550 EUR) a mozda mi i ne treba toliko cudorur hw mudraci helpz, svaki predlog je dobrodosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 valja razmisliti i o onim Freesync monitorima ako imate Freesync podrsku na grafickoj.... tih modela ima na 144Hz i nisu toliko skupi. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 samo bih ispravio vicu da 120hz vise nije aktuelno, sada je 144, svaka preporuka za to naravno :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Zavisi i koji tip igara igras - ako nisi neki hardcore CS:GO igrac kome je svaki piksel bitan u igri ili neko ko ekstremno primecuje svaki glitch verovatno neces imati problem sa 8ms odzivom a slika ce ti biti mnogo bolja nego na vecini G-Sync monitora, pogotovu onih koje ne kostaju kao bubreg. Ja se igram na Dellu sa 8ms odziva i to mi uopste nije neki problem. U tom smislu gledano od izbora koje si naveo ja bih isao ipak na U2715H jer mi je ta rezolucija ipak nekako bolja na 27" monitoru. Iskren da budem nisam nikad duze radio na 25" te rezolucije ali na poslu imam uporedo 27" u QHD i 24" u Full HD i oba nekako deluju potaman sto se tice interfejsa i svega toga. Svakako ne bih preporucio da uzmes 25" monitor skoro iste cene samo zbog 2ms brzeg odziva. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 pa ono grafa je gtx970, moze da gura qhdg-sync je poprilicno skup a kuknjava za asus i acer je nevidjenai opet bacanje pogleda na nase cene i cene nepolju, ovo je stvarno pretuzno jbt :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Ne treba ti to precenjeno sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 (edited) mislis na gsync? 144hz? dell? ne ostavljaj me u neznanju! Edited May 6, 2016 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Na G-Sync. Sa tom grafičkom ionako teško možeš da dobaciš do 144 FPS na max detaljima da bi imao vajde od hardverske sinhronizacije, a čitao sam kojekude da i pored svega ne radi idealno. Uzmi U2414H, dobićeš all-around kvalitet i nećeš se osećati ko ošišana ovca što si preplatio tamo neki gimmick. Za kusur kupi detetu plejstejšn :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts