Zr.ninja Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Jel isao neko mozda na IT akademiju? http://www.it-akademija.com/ITAkademija-IT-Business-Department_42_2_87_# Planiram da upishem neki od ovih kurseva, imaju ucenje na daljinu shto mi odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Jel isao neko mozda na IT akademiju? http://www.it-akademija.com/ITAkademija-IT-Business-Department_42_2_87_# Planiram da upishem neki od ovih kurseva, imaju ucenje na daljinu shto mi odgovara. Nisam siguran da ta IT akademija važi za neku ustanovu od kredibiliteta. Doduše, zavisi šta ti je potrebno. Ako ostaviš po strani one "Imate posao čim završite ovo", "Ovo je kao fakultet" i želiš da saznaš neke osnove iz nekih oblasti, verovatno oni tu nešto zapravo "predaju" - ali za bilo šta advanced ne verujem da su dobar izbor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 (edited) Jel isao neko mozda na IT akademiju? http://www.it-akademija.com/ITAkademija-IT-Business-Department_42_2_87_# Planiram da upishem neki od ovih kurseva, imaju ucenje na daljinu shto mi odgovara. Ako ocekujes da te zaposle zato sto im kazes da si zavrsio IT akademiju - ne bih se radovao. Jedino zbog sebe ako hoces da ides da nesto probas da naucis a da nisi samouk, ali tu se zavrsavaju svi dometi te institucije. Edited June 2, 2015 by MikroStalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 evo ona ide na IT akademiju https://www.facebook.com/zvezda.kometa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 digomise Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 moj ortak je na javi tamo, kaze da je prepuno likova koji deluju kao da ne znaju komp da ukljuce ali su u novinama procitali da ce imati platu soma i po evra cim zavrse Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Sala je na njih, mogli su da igraju poker i imaju te pare. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 2, 2015 Author Report Share Posted June 2, 2015 Ako ocekujes da te zaposle zato sto im kazes da si zavrsio IT akademiju - ne bih se radovao. Jedino zbog sebe ako hoces da ides da nesto probas da naucis a da nisi samouk, ali tu se zavrsavaju svi dometi te institucije. Nisam siguran da ta IT akademija važi za neku ustanovu od kredibiliteta. Doduše, zavisi šta ti je potrebno. Ako ostaviš po strani one "Imate posao čim završite ovo", "Ovo je kao fakultet" i želiš da saznaš neke osnove iz nekih oblasti, verovatno oni tu nešto zapravo "predaju" - ali za bilo šta advanced ne verujem da su dobar izbor. Ako ocekujes da te zaposle zato sto im kazes da si zavrsio IT akademiju - ne bih se radovao. Jedino zbog sebe ako hoces da ides da nesto probas da naucis a da nisi samouk, ali tu se zavrsavaju svi dometi te institucije. Znam da nisu fakultet ipak traje godinu dana. Meni posao stvarno ne treba niti ta diploma, ja imam svoj posao ali treba mi neko znanje i smernice oko E commerce biznisa o kojem realno nemam pojma. Do sada sam bio samouk i dogurao sam dokle sam dogurao ali trebaju mi neke smernice i kontam da bi mi ovaj kurs dosta pomogao oko toga pa bih posle ja vremenom nadogradjivao to znanje kako u teoriji tako i u praksi. Razmislicu josh, ali nemam pojma ovo mi se chini kao najbolja opcija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 imho, sve šta bi ti oni rekli sto posto možeš da pročitaš po netu, ili da odslušaš neki kurs na courseri npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Ako imas vreme i pare ne moze da skodi :D ali je jako tragicna njihova kampanja da ko zavrsi to nalazi posao i ostale retardacije poput prijema sa kamerama i slicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 2, 2015 Author Report Share Posted June 2, 2015 (edited) Ako imas vreme i pare ne moze da skodi :D ali je jako tragicna njihova kampanja da ko zavrsi to nalazi posao i ostale retardacije poput prijema sa kamerama i slicno Kontam da nadjem studenta nekog njihovog i pitam ga da mi prosledi svu literaturu :D Dam mu 100-200 evra i uchim sam :D Edited June 2, 2015 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted June 2, 2015 Popular Post Report Share Posted June 2, 2015 Ja te pozivam da radiš za moju firmu E-COMMERCE MEDIA DOO, prvih godinu dana neplaćeno ali ćeš naučiti dosta s obzirom da smo lideri u regionu. Šta kažeš? 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Overi http://www.lynda.com/i vidi da li imaju to sto te zanima, pa pravac piratebay. :D Cak i da nije "procurelo" na warez to sto te zanima,(masa im stvari jeste procurela barem sto se tice programiranja), kapiram cak i da platis da te ne moze izaci 1500e koliko ce ti uzeti IT akademija. :) Naravno podrazumeva se da znas Engleski na nekom solidnom nivou barem sto se tice razumevanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 4, 2015 Popular Post Report Share Posted June 4, 2015 a uvek imas i https://twitter.com/NikolasiTuts 8 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts