voodoo_ Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Nije baš fenomenalna al nije ni sranje, recimo tri i po od pet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Bioshock Infinite je najprecenjenija igra ikad. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 (edited) Po cemu je to, po nekima proglasena, najbolja igra ikad, ima svugde 10/10 i 95% na Metacriticu? Gameplay sigurno nije.Sto kaze vudu 3.5/5 Edited December 9, 2015 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Voodoo knows how. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Te igre je trebalo da budu RPG, u tom slučaju bile bi u top 10 igara ikad i odvajkada. Ovako, odlično urađena okolina i filing van pucnjave ne mogu da nadomeste užasnu pucačku "mehaniku". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 A i Interstellar je sranje takodje! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Knjiga je bolja! Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Nema ruku, nema džema. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 kakav je kupus u knjizi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 urnebes dakle 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 tek sam sad video kad sam napravio sliku koliko sam fejlovao sa fotkanjem, ali valjda se vidi da aca pravi proslavu novaka u Inpols Hollu pored Crowne plaze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 "Genex Inpols Holl" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 ja sad viđam ovaj plakat svugde po gradu i iako možda ne bi trebalo da me šokira, ne mogu da verujem da je neko ištampao 200-300k ovih plakata a da baš baš niko nije pogledao šta na njima piše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 ja sad viđam ovaj plakat svugde po gradu i iako možda ne bi trebalo da me šokira, ne mogu da verujem da je neko ištampao 200-300k ovih plakata a da baš baš niko nije pogledao šta na njima piše.Ja sam vidjao takvih stvari sijaset. Ovde vecina ljudi radi preko one stvari zato se sve to i desava.Svi se osecaju da su placeni znatno manje nego sto zasluzuju pa se shodno tome i ponasaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted December 11, 2015 Popular Post Report Share Posted December 11, 2015 овде? 7 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 овде?Ovde u Srbiji nemoj da trolujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 pa i ja sam pomislio da pod "ovde" podrazumevas njemacku. Odluci se vise, jesi li vamo ili tamo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 ja sad viđam ovaj plakat svugde po gradu i iako možda ne bi trebalo da me šokira, ne mogu da verujem da je neko ištampao 200-300k ovih plakata a da baš baš niko nije pogledao šta na njima piše.Ja sam vidjao takvih stvari sijaset. Ovde vecina ljudi radi preko one stvari zato se sve to i desava.Svi se osecaju da su placeni znatno manje nego sto zasluzuju pa se shodno tome i ponasaju. Da, to je glavni razlog zasto su na plakatima slovne greske...loooool 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 ja sad viđam ovaj plakat svugde po gradu i iako možda ne bi trebalo da me šokira, ne mogu da verujem da je neko ištampao 200-300k ovih plakata a da baš baš niko nije pogledao šta na njima piše.Ja sam vidjao takvih stvari sijaset. Ovde vecina ljudi radi preko one stvari zato se sve to i desava.Svi se osecaju da su placeni znatno manje nego sto zasluzuju pa se shodno tome i ponasaju. Da, to je glavni razlog zasto su na plakatima slovne greske...looooolNije glavni ali je jedan od. Meni se desilo par puta da tako vidim da je uradjeno preko one stvari i poslato na stampu, kad sam pitao lika sto si ostavio to tako. On mi kaze: "ma jebe mi se iovako mi jos nije platio". Nije neverovatno da je i tom sto je radio ovaj plakat neko ostao duzan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoosh Posted December 11, 2015 Popular Post Report Share Posted December 11, 2015 dei stahp pls 3 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 овде?Ovde u Srbiji nemoj da trolujesvratio si se za blagdane? nemoj da si šizofren toliko! 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weezy Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Uboo sam neki part time job preko neta, placaju preko payoneera ili paypala, jel bi znao neko da mi objasni sta je bolje i zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Uboo sam neki part time job preko neta, placaju preko payoneera ili paypala, jel bi znao neko da mi objasni sta je bolje i zasto?Payoneer verovatno jer paypal ne daje karticu sa koje mozes da dizes novac vec moras sa paypala da saljes kod sebe na racun.Inace gledaj takodje to da ti payoneer skida dodatna 2.5 evra kad skidas pare sa bankomata. Takodje, na to racunaj i da ce banka na konto konverzije da uzme deo novca tako da ako skidas 1000 evra na primer sa payoneera uzece ti od prilike 10-20 evra na transakcije i konverzije.Svakako payoneerom isto mozes da placas i mislim da mozes da je uvezes i na paypal racun tako da ono payoneer ti je bolja opcija svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted December 11, 2015 Popular Post Report Share Posted December 11, 2015 A do prilike? 5 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Mohi, kako napreduje potraga za sljakom? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts