Atomic Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 26 minutes ago, FATA said: Woolona = Turci, neka mi se sagnu kao i izdajnici koji ih promovisu! Tigil = nasa zena sa francuzom zivela u BGu sada je u arandjelovcu sa proizvodnjom ako se nesto nije promenilo. mnogo fina zena i sva preporuka da se tamo uzima. odlicne su im vunene carape, i svaka preporuka za Jorgan koji svaka spavaca soba treba da ima. Uvek kupujmo domaće. Dobra priča za jorgan, i to bi valjalo da se overi. Baciću pogled na Tigil, vidim da u Đaku ima i da se proba, pošto sam gabaritniji pa ne bih ovako na slepo svakako uzimao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, Zwerko said: Ja sam ženi sad skoro uzeo kod njih neki aktivni veš sa kašmirom, nisam video tu kombinaciju ranije, ali deluje baš lep materijal, pri čemu nije nešto ekstremno skup, mislim da je bio 40 evra regularna cena za gornji deo. Jedini je bedak što Uniqlo nema u Srbiji a dobar su odnos cene i performansi! uniqlo mene podseća na ikeu, imaju X proizvoda koij su odličan odnos cene i performansi a onda ostatak skuplji od ostalih :)) 11 minutes ago, Atomic said: Dobra priča za jorgan, i to bi valjalo da se overi. ovde vodi samo računa o mirisu dal' ti smeta ili ne 🙂 Imam njihov i jorgan i jastuke, top su - tipa jorgan imam čak i ovaj najtanji i on super greje zimi, ali kad uđeš u spavaću sobu malo kao da si ušao u štalu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 52 minutes ago, Lucky said: ovde vodi samo računa o mirisu dal' ti smeta ili ne 🙂 Uzeo sad da mirisem jorgan uzduz i popreko i ne osecam nista. Da ne poticu ti mirisi od tebe ili si mislio na nesto drugo? 🙂 Valjalo bi ih leti rasiriti na suncu da se provetre! 54 minutes ago, Lucky said: Imam njihov i jorgan i jastuke, top su - tipa jorgan imam čak i ovaj najtanji i on super greje zimi, Sto ne kazes! Kakvi su im jastuci? Muku mucim sa vratom vec dugo vremena i sve kao da uzmem da probam i nikako... Koju tvrdocu preporucujes? 🙂 Quote ali kad uđeš u spavaću sobu malo kao da si ušao u štalu :)) Koju to konjusarsku posteljinu koristis da uzmem i ja jednu! :)) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 23 minutes ago Report Share Posted 23 minutes ago 1 hour ago, FATA said: Uzeo sad da mirisem jorgan uzduz i popreko i ne osecam nista. Da ne poticu ti mirisi od tebe ili si mislio na nesto drugo? 🙂 Valjalo bi ih leti rasiriti na suncu da se provetre! znao sam da će to neko da kaže jer je suviše lako da se ne iskoristi prilika! 🙂 ali čak i oni sami na sajtu negde pišu da ova prirodna vuna kojom pune jorgane ima miris i da možda to nekome ne odgovara. meni ne smeta ali mogu da razumem da nekome smeta. generalno nakon što počneš da koristiš zimi hoće prvih nedelju dana pa onda ne sve dok ne spakuješ pa opet uzmeš kad dođe sezona plus kad je nov proizvod i tek ga kupiš hoće i par nedelja da se oseća ili na primer ako ti je u sobi a ti nisi tu neko vreme (ono odeš na letovanje) pa kad se vratiš a ono kao da si došao na selo! :)) provetravanje pomaže ali sa ograničenim dejstvom, prosto vremenom se opet "upari" ili šta god se desi sa vunom. 1 hour ago, FATA said: Sto ne kazes! Kakvi su im jastuci? Muku mucim sa vratom vec dugo vremena i sve kao da uzmem da probam i nikako... Koju tvrdocu preporucujes? 🙂 Quote ovde nisam siguran da mogu da ti pomognem jer nisam siguran da mogu da pomognem ni sebi 🙂 ja bukvalno ne znam koji mi jastuk odgovara i promenio sam ih "milion". samo znam da mi baš visoki ne odgovaraju, težim ka srednjim - ili čak i ravniji pa ga presavijem na pola) plus da je tvrđi ofc (nohomo) i shvatio sam da mi oni ergonomski ne odgovaraju jer nikad u životu nisam spavao kao na toj "demo slici" - ono glava jedina na jastuku a ruke nekako pored tela čudno, nego uvek modeliram jastuk prema položaju u kojem spavam. ono zbog čega mi se više dopada od vune nego sintetike je očigledno - ne znojiš se, prirodnije je, nema grinje itd, a u odnosu na perje je bolje jer mu je bolja "memorija" pošto je vuna, perje ima "svoju politiku" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts