Lucky Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 3 hours ago, overkind said: Не да није фејк, него сам пријатно изненађен у каквом је стању. Ја сам очекивао да ће звечи и да је барем једно дугме рикнуло. Кад оно. А ионако се каним да научим да лемим, тако да и ако откажу дугмићи, поправиће се 🙂 mi imamo po firmi neke razere, posle A4 techa (od kojih je jedan postao miš ubica (*)) Razer ubedljivo vodi po pitanju toga koliko im često nešto otpadne i raspadne se... Logitech manje-više svaki šljaka, Steelseries isto, ove šklj ni ne računam jer su i noviji a i nemamo ih toliko (Redragon, marvo). (*) nešto se dogodilo sa jednim A4 tech mišem da kad ga ubaciš u USB na kompu ubije komp trenutno tj. ugasi ga :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Verovatno mu spojeni 5V i nula pa se aktivira zaštita na ploči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Мени, за чудо, ниједан Рејзер није цркао. А имао сам их доста. И даље имам мог Коперхеда из неке 2005-6. Ради ко сат. Не акам га сваки дан, али убацим повремено. Све мишеве из "колекције" користим. Лично сам имао лоше искуство са 2 Рокат Кона који нису радили како треба. Сада имам Коне Аимо, полован, бели двојка скоро тројка :), али ми се не свиђа. Некако је ко путер, млохав. Али ради. И жена је сјебала Детадера, друга генерација мислим. Не знам шта му је урадила, али се оплата распала скроз. Мислим и да су кликови били заглављени. Ништа што сапун и лемилица не оправљају, али тада нисам имао зил да лемим који ми се ових дана јавља 🙂 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 I levi klik i skrol su otisli na death adderu, bio jos u garanciji cak ali nisam mogao da je nadjem, u fioci stoji i dan danas ali moram reci jedan od najudobnijih miseva ikada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 2 hours ago, voodoo_ said: Verovatno mu spojeni 5V i nula pa se aktivira zaštita na ploči moguće, ali nema veze, ovako je bolje, možemo da ga poklonimo nekom neprijatelju! 2 hours ago, overkind said: Мени, за чудо, ниједан Рејзер није цркао. А имао сам их доста. И даље имам мог Коперхеда из неке 2005-6. Ради ко сат. Не акам га сваки дан, али убацим повремено. Све мишеве из "колекције" користим. Лично сам имао лоше искуство са 2 Рокат Кона који нису радили како треба. Сада имам Коне Аимо, полован, бели двојка скоро тројка :), али ми се не свиђа. Некако је ко путер, млохав. Али ради. И жена је сјебала Детадера, друга генерација мислим. Не знам шта му је урадила, али се оплата распала скроз. Мислим и да су кликови били заглављени. Ништа што сапун и лемилица не оправљају, али тада нисам имао зил да лемим који ми се ових дана јавља 🙂 pa ti si onda pravi srećnik 🙂 još od onog boomslanga se raspada taj razer, ne znam kako su oni postali brend. Ajd' lupam i ja, imaju oni dobre stvari katkad! 🙂 Meni je G5 Logitechov otišao u istoriju posle jedno 10 godina ja mislim, G400s sad furam i za sada šljaka, mada kabl deluje kao da će prvi da ispusti dušu. 1 hour ago, mohr said: I levi klik i skrol su otisli na death adderu, bio jos u garanciji cak ali nisam mogao da je nadjem, u fioci stoji i dan danas ali moram reci jedan od najudobnijih miseva ikada! e jeste, udobnost je ok, taj "vrh" klikova tj. "zakrilci" kako god da ih nazovem su nešto što je retko ko drugi probao da napravi, dobar je mu je dizajn u tom smislu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 meni isto razeri radili bez problema, imao deathaddera i orochi. jedino sto je orochi morao da ide na kabl jer je imao neki retardirani feature u wireless modu da ode u sleep posle X sekundi da stedi bateriju, i onda strelica zapne kad ga pomeris. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 trenutno sam na trecem deathadder eliteu, prethodna dva su mi trajala mozda po 1-2 god, ovaj sad nesto duze ali imam osecaj da je i on na zadnjim atomima snage kvarljivi su u pm ali ne mogu da zamislim da gejmam na necemu drugom, fenomenalno lezi u ruci mada kad ovaj treci crkne, verovatno cu uzeti bilo sta, jer odavno i ne gejmam, bar ne fps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 27 minutes ago, mladenq said: trenutno sam na trecem deathadder eliteu, prethodna dva su mi trajala mozda po 1-2 god, ovaj sad nesto duze ali imam osecaj da je i on na zadnjim atomima snage brate koji si idealni kupac nekog brenda 🙂 kvari se i raspada ali ti i dalje kupuješ isti :)) 27 minutes ago, mladenq said: mada kad ovaj treci crkne, verovatno cu uzeti bilo sta, jer odavno i ne gejmam, bar ne fps ne znam, meni ovaj G400 i čak i G203 koji imam služe baš dosta dugo, iako je ovaj G203 toliko basic da ne može više biti basic, ali baš fino radi. sličan kao orochi tu i tamo. 15 hours ago, Neptune said: meni isto razeri radili bez problema, imao deathaddera i orochi. jedino sto je orochi morao da ide na kabl jer je imao neki retardirani feature u wireless modu da ode u sleep posle X sekundi da stedi bateriju, i onda strelica zapne kad ga pomeris. prilično nemoguće da to nema u setovanjima da se isključi? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 Just now, Lucky said: brate koji si idealni kupac nekog brenda 🙂 kvari se i raspada ali ti i dalje kupuješ isti :)) haha bukv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 Imam i jedan logitech za putovanja, nije mi sad ovde da nađem koji je tačno kupio sam ga još tamo 2003-2004 godine, bluetooth je, nema dongle, mega mali, ali imam utisak da taj može da preživi nuklearni napad. I dalje šljaka kao prvog dana. 2 minutes ago, mladenq said: haha bukv traži makar neku VIP karticu ili da ti pošalju gratis jednu onu RGB masku što čisti vazduh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 imam i ja neki a4 x7, ako se ne varam od 06-07 koristio ga godinama pre razera, i kasnije kao zamenu kad mi crkne jedan razer pa dok ne kupim novi!, i dalje radi kao prvog dana sto je najgore, nije uopste mis, ali ovaj deathadder elite kao da mi je neko skrojio za saku 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 3 hours ago, mladenq said: imam i ja neki a4 x7, ako se ne varam od 06-07 koristio ga godinama pre razera, i kasnije kao zamenu kad mi crkne jedan razer pa dok ne kupim novi!, i dalje radi kao prvog dana sto je najgore, nije uopste mis, ali ovaj deathadder elite kao da mi je neko skrojio za saku 😄 ako spuštaš celu šaku na miš tj. i dlan, onda mi je jasno. ja više onako samo vrhom prstiju uz minimalno oslanjanje šake, tako da mi više miševa odgovara generalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 ja i dalje vozim logi G9, najbolji miš koji je čovečanstvo ikada napravilo 🙂 mada se točkić više ne okreće onako kao da nema trenja 😞 kapiram da bi trebalo da gledam neku zamenu. Valja li šta ovaj Logi G502 (sa kablom)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 Ja korist neki g403 valjda sa kablom par godina vec, meni dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 1 hour ago, manson said: ja i dalje vozim logi G9, najbolji miš koji je čovečanstvo ikada napravilo 🙂 mada se točkić više ne okreće onako kao da nema trenja 😞 g5? ja se ni ne sećam da je on imao da se vrti bez trenja 🙂 g502 koristim s vremena na vreme, ali iskren da budem ne znam šta bih ti rekao, suviše ima tastera i malo je neobičan oblik zbog toga. ne igram igre na njemu though. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 15 minutes ago, Lucky said: g5? ja se ni ne sećam da je on imao da se vrti bez trenja 🙂 g502 koristim s vremena na vreme, ali iskren da budem ne znam šta bih ti rekao, suviše ima tastera i malo je neobičan oblik zbog toga. ne igram igre na njemu though. G9, ovaj Amazon.com: Logitech G9 Laser Mouse : Electronics Doduše napravili su kinezi repliku, sve odgovara od g9/9x (magneti, rukohvati), ali sa modernim senzorima i prekidačima, tako da bi trebalo da mu dodje kao v2 🙂 ali nešto nemam hrabrosti da ga naručim 🙂VALKYRIE Pro Mouse RTS V2.0 RGB Gaming Mouse – X-raypad A deluje mi da je G502 zamena, čak i Amazon tako kaže 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 1 hour ago, manson said: G9, ovaj Amazon.com: Logitech G9 Laser Mouse : Electronics Doduše napravili su kinezi repliku, sve odgovara od g9/9x (magneti, rukohvati), ali sa modernim senzorima i prekidačima, tako da bi trebalo da mu dodje kao v2 🙂 ali nešto nemam hrabrosti da ga naručim 🙂VALKYRIE Pro Mouse RTS V2.0 RGB Gaming Mouse – X-raypad A deluje mi da je G502 zamena, čak i Amazon tako kaže 🙂 u je koji sam "čuj mene jafu, plazmu" lik :)) ti pišeš G9 ja odgovaram G5 :)) znam ovaj, imali smo ga po kancu, to je miš koji mi najviše nije odgovarao od svih, nekako je suviše mali i nezgodan a najbrže je od svih krenula da mu se plastika pretvara u onu lepljivu plastiku, ne znam uopšte šta je to i što se to događa ali hoće na gumi ili gumiranoj plastici to da se događa pa počne onako da se lepi. bukvalno ako ga nađem negde daću ti ga za delove ako hoćeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 31, 2021 Report Share Posted October 31, 2021 u je koji sam "čuj mene jafu, plazmu" lik :)) ti pišeš G9 ja odgovaram G5 :)) znam ovaj, imali smo ga po kancu, to je miš koji mi najviše nije odgovarao od svih, nekako je suviše mali i nezgodan a najbrže je od svih krenula da mu se plastika pretvara u onu lepljivu plastiku, ne znam uopšte šta je to i što se to događa ali hoće na gumi ili gumiranoj plastici to da se događa pa počne onako da se lepi. bukvalno ako ga nađem negde daću ti ga za delove ako hoćeš.Da, ta gumirana plastika je bila loša, zato sam naručio bio te držače od g9x, i od tada nema problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 Ahaha umrecu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 11 hours ago, Dule_smor said: Ahaha umrecu Nije fejk 😄 https://luftika.rs/vucic-natalitet-demografija/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Pomislio sam da je njuz, ali ne razlikuje se mnogo od kurir/informer naslova:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Čak je i Vučićević bio u fazonu "jeste Vučić za našu decu, ali ne možemo javno da kažemo da je za NAŠU decu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Ahaha... To bi zapravo značilo da svaka srpkinja koja može da rodi treba da rodi zapravo tipa 6-ro dece....pošto ne ulaze u rang preko npr 45 (ili manje) i do 18 (može i koja godina niže, ako se omakne)... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 3 hours ago, Jose Jimenez said: Nije fejk 😄 https://luftika.rs/vucic-natalitet-demografija/ pa nek daje po 5000 evri što je obećao sigurno će malo da se poboljša situacija! btw koliko ima ovih portala sa vestima, to niko živ nema na svetu kao mi u srbiji 🙂 31 minutes ago, absolute said: Ahaha... To bi zapravo značilo da svaka srpkinja koja može da rodi treba da rodi zapravo tipa 6-ro dece....pošto ne ulaze u rang preko npr 45 (ili manje) i do 18 (može i koja godina niže, ako se omakne)... dovodiš u pitanje preCednikovu matematiku? ja otkad plasira te brojke carski više ne sumnjam. bdp nam je 3,4 posto ali ako se dogodi ova investicija od 10 miliona evra sa druge strane budžet smanjimo za 0,45% onda ćemo imati bdp 3,5% dok je prosek u regionu 2,5% znači 100% smo bolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 Ahaha nije Nemke, ovaj broj je generalno broj dece koji svaki par freba da ima da bi prirodni prirastaj bio pozitivan u nekoj populaciji...sve ispod 2,1 ide se u minus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts