Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

10 hours ago, Johnn1e said:

Dal svaki taksista svugde u svetu vozi 100 u ulicama gde je dozvoljeno 30, 10 metara ispred semafora krene da koci, svaki polazak sa semafora papucica do poda? Jel to ono sto zovu dinamicna voznja?

to je i moje iskustvo 😄 mada, iz nekog razloga vise se plasim ne-taksista 😄 taksisti imaju skill-a 😄

bas danas cekam da predjem ulicu na zeleno, pored mene mlada sportska milfara drzi cerku za ruku, i kako se upalilo zeleno milfara POTRCALA sa sve cerkom, a zena u autu koja treba da stane isto slogirana ne prati nista, jedva zakocila. kao da su ljudi retardirani namerno zele da naprave neku nesrecu...

11 hours ago, beba isus said:

to je i moje iskustvo 😄 mada, iz nekog razloga vise se plasim ne-taksista 😄 taksisti imaju skill-a 😄

bas danas cekam da predjem ulicu na zeleno, pored mene mlada sportska milfara drzi cerku za ruku, i kako se upalilo zeleno milfara POTRCALA sa sve cerkom, a zena u autu koja treba da stane isto slogirana ne prati nista, jedva zakocila. kao da su ljudi retardirani namerno zele da naprave neku nesrecu...

ma ljudi su generalno u #yolo fazonu posebno ti neki ludaci što misle da kao pešaci imaju sva prava (i to je ok) ali isto tako i da ovaj što vozi ih vidi/smatra isto 🙂 i onda vide da auto prolazi raskrsnicom dok se njima pali zeleno i brže bolje skoče na pešački čisto da ovaj ne može da prođe i tako blokiraju ceo saobraćaj, i drugi super scenariji.

Inače, kad sam na temi ludih ljudi, opština Vračar više nema matičara ili makar trenutno nema, ne znam, i onda ako dođeš tu možeš da ubaciš zahtev u sanduče i dobiješ izvode za 5 dana poštom.

Nigde to naravno ne piše na sajtu, ja se zaputio sve sa popunjenim papirima i trebalo mi odmah.

A pošto je sistem objedinjen, možeš da ideš u najbližu opštinu i to je Zvezdara, na šta te upute i iz obezbeđenja Vračara. Naravno to nije dogovoreno sa Zvezdarom pa su tamo posebno nadrndani što moraju da obrađuju duplo više zahteva i povrh svega toga ne prihvataju popunjen zahtev na obrascu sa Vračara nego mora sa Zvezdare iako su suštinski identični 🙂

I naravno nemaju ni one brojeve nego stojiš u redu, radi jedan šalter u celoj opštini i tu se sve živo predaje - i potvrda da je neko umro i potvrda za venčanje i za dete i za izvod, haos.

Totalno je sređena birokratija!

• Like +1 1

Невезано за Грчку и Ковид, набавих шареног бежичног Кинеза. Клацка се ко дедине кости 🙂 Срећа па сам соло у кабинету да никога не нервирам буком.

0-02-05-5bbc89b06364bc6493d0816f4161e594c954728783c13cda1088dfe6739f35ea_a37b636b9e0ae0ec.jpg

Edited by overkind
  • Haha (+1) 1
  • Upvote (+1) 1
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Искрено, не знам да ли би мени сметало да слушам туђе тастере. Мени моја бука прија.

7 hours ago, Jose Jimenez said:

To me podseti koliko su ljudi u open office pizdeli zbog mehaničkih tastatura, a meni nikad bolji osećaj.

mi "greškom" dali jednom liku mehaničku. 

Igrom slučaja, taj lik je COPYWRITER :)))

Igrom drugog slučaja, dok se nije sredio kanc nešto sedeo je sa 10 developera.

dalje ne moram ništa da pišem :))

• 2 weeks later...
8 hours ago, manson said:

haha, America fuck yeah 🙂 šta se lovi ovom puškom? 🙂

An Anzio 20mm rifle. They're legal to own in the US. : interestingasfuck (reddit.com)

I kako posle da ne budeš republikanac (ako si u USA)? 😄 

malo je nezgodan da ga nosiš okolo, ali ako ništa drugo bolje i to nego običan pištolj (za prolaznike) - kad vide ludaka da ide sa ovim odmah mogu da pobegnu, ovako ne znaš dal' nosi štoljpi ili ne!

a i otkud znaš kad će da krene star wars pa treba da obaraš neke svemirske brodove! 🙂

У наставку приче о, бескорисном, хардверу налетех на звечарку (diamondback) из 2015. Додатак колекцији ми отровница 🙂

миш.jpg

• Upvote (+1) 1

9 minutes ago, Neptune said:

e je l ima u Beogradu neki lokali gde se ne puši? Treba da dođem za vikend da se vidim s nekim prijateljima pa bih da izbegnem da mi ceo kofer smrdi posle dva dana.

Odlično pitanje! Ne znam koji tip lokala te interesuje, ali ovako na prvu:

1. Kafeterija u Koče Kapetana ceo donji nivo
  2. Cafe & Factory u Katanićevoj, takođe ceo donji nivo
  3. Kuća čaja (zaboravih ime) u Svetog Save iznad Saint 10 hotela
  4. Spiking of - većina hotela koji imaju svoje lobi kafee - tipa Crystal, Constantine, Saint 10, etc
  5. Forest u sportskom centru Šumice, pola je nepušački deo fizički odvojen od pušačkogž
  6. RTS klub u Svetogorskoj - ovo još nisam bio, ali deluje relativno kul manje-više prazno a veliko i ima kafić deo
  7. IKEA 😄
  8. Way Cup - blizu ATŠa
  9. Onda praktično svaki tržni centar koji ima neki restoran/kafić - tu moraju da razdvoje pušački deo na "terasu" znači ono Mercator, Ušće, Delta, Beo, bla bla, svugde imaš i kafić i restoran gde je zabranjeno pušenje
  10. Nasledno na ovo gore, ZIRA recimo ima onaj restoran/kafić na prvom spratu, nije loš, ako ti ne smeta da si u tržnom centru
  11. Delfi kafić unutar knjižare u SKC (mnogo je bolje nego što zvuči :))

Uz malu ogradu da je ovo mahom iz perioda pre covida, pošto u 2020 nisam baš neštoi ispitivao situaciju 🙂

Eto, ako imaš bližu odrednicu gde si možda mi padne još nešto napamet.

• Thanks (+1) 1

2 hours ago, lawl_ said:

Nije me bilo dugo, svratio samo da vidim da li je Cela i dalje aktivan ili je propao ko zeton 😄

ovde ga nema (!) što ne znači da ne žari i ne pali na drugim frontovima!

25 minutes ago, overkind said:

За сада 😁

onda mora da je neki fejk :)))

Не да није фејк, него сам пријатно изненађен у каквом је стању. Ја сам очекивао да ће звечи и да је барем једно дугме рикнуло. Кад оно. А ионако се каним да научим да лемим, тако да и ако откажу дугмићи, поправиће се 🙂