absolute Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Vidi ima Vuciceva svadba na tv-u :I Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 3 hours ago, rejven said: jel postoji drugar na forumu koji se razume/ili je nekad animirao stvari u fotoshopu (3d objekte) i pravio video od toga ? Za tako neke stvari ti je mnogo jednostavnije da koristiš After Effects u kombinaciji sa Element 3D pluginom. After suštinski i jeste "Photoshop za animaciju" a taj plug in ti omogućava da ubaciš bilo koji 3D objekat i da to izgleda baš dobro. Ima gomila tutorijala po netu ali ako ti treba nešto konkretno mogu u ponedeljak da ti dam detaljniji info (pošto ne radim ja direktno s time ali sedim s ljudima koji rade). Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 jasno, ovo mi je bilo trebalo nesto na brzaka, u zivotu nisam upalio affter effects, al mogao bih sad za vikend da naucim osnove za tako neke jednostavnije stvari. napravio sam neki novcic koji se rotira koristeci 3d u fotoshopu, i sve je bilo bajno osim sto mi nije dao da ga izrenderujem, ili numem ili mi je nesto izbagovan PS. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 i brat kili ocelavio!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 cao stankic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 gde ste drugovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 24, 2017 Report Share Posted June 24, 2017 On 6/23/2017 at 0:28 AM, manager said: kakav jebeni plus materijal :))))))))))) deda car! nho Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 21 hours ago, manager said: i brat kili ocelavio!!! realno :D genetika pocela da radi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Jebote, treba zapaliti ovaj Blic, na glavnoj strani od tipa 18 vesti, 12 je o jebenoj svadbi Teodosica...inb4, Dule poceo da pise za Blic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 mrzelo me da idem u mesara topik, krenem da kucam u guglu gde kupiti..., kad mi autocomplete kao prvu opciju da "gde kupiti rakuna". wtf ne znam koliko je i kako personalizovano, ali je svakako sjajno. eto kontenta! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Meni izlazi gde kupiti treset Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 (edited) meni gde kupiti surutku(?!?) pa bibliju pa orahovacu sveto trojstvo Edited June 25, 2017 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 isto rakun :D :D Ajoj kako je smesno :D Inace ako neko gotivi old skul horrore, veceras krece http://www.rts.rs/page/rts/ci/rtspredstavlja/Filmski+program/story/541/filmovi/2767491/mario-bava-majstor-strave--od-25-juna-na-rts-u.html Volim jako hammerove horrore, a od ovog coveka sam gledao samo jedan film (ne znam ime neki totalni trip), i bolje je za klasu. UZivancija Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 meni isto kao Igoru prva tri, omg, jel to znaci da smo isti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Ladno rakun :) i sah Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 deluje kao recept za spid Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 ukrao sam ti ss doco Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 samo udri po bustu! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Ofc, evo Paja vec sredio i tekst na B92 B92: Koje je najtraženije pitanje koje Srbi kucaju na Google pretrazi? http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&nav_id=1276071Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 meni isto kao svima vama! najviše me iznenađuje iqos koji je uspeo da se "umuva" u search iako je jedini na listi kao brend i to još relativno nepoznat. verovatno je sada u trendu, ali verujem da je isto tako u trendu i tipa "gde kupiti lepezu" ili "klima uređaj" ili "ventilator". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Iqos je uleteo sa ogromnom lovom, tako da bustuju sve što postoji. KAO JA KONTENT NA RURU Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Bustuj bustuj me, Bustuj Pajo-le Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 38 minutes ago, shw. said: Iqos je uleteo sa ogromnom lovom, tako da bustuju sve što postoji. KAO JA KONTENT NA RURU ne sumnjam, ali onda imaju dobru agenciju koja to radi, jer na primer siguran sam da i Samsung seje pare za S8 npr u ovom trenutku pa nije na listi. doduše, za to ajde znaju ljudi gde da idu, more or less, za ovo verovatno nemaju pojma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 pondeljak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 zaboravih i ovde da se pohvalim, pre par dana sam krenuo iz Vranja za Beograd i tu negde kod Nisa jednom osetim kako se auto ponasa cudno, kao da sam recimo iz prve ubacio u petu brzinu, ali posle 5-6 sekundi opet sve radi kako treba. nakon minut-dva se pali STOP lampica i odmah "gasi" servo. zaustavim se na prvoj pumpi nekih ~500m dalje, prekoputa vidim AMSS i tu sa majstorom vidimo da je pukao PK kais. stavimo novi, ali osetim da se auto isto ponasa dok sam ga isprobavao na parkingu, pa smo izvalili da je verovatno otisla i pumpa (za klimu) i da sve radi najnormalnije dok god je ugasena klima. i tako sam se dva sata krckao na 34 stepena, ali barem se ziv vratih kuci \o/ kapiram da mozda nije najbolji CSB ikada, ali je bilo barem 5 puta teze okretati volan nego na caletovom Golfu II, pa sam zbog toga malo pustio kaku u gace. sreca pa sam bio na autoputu i mogao lagano da se zaustavim sa strane, ko zna sta bi bilo da se desilo negde u Grdelickoj klisuri, tokom preticanja, ili u tunelu. i naravno, usralo me tacno pre pumpe i AMSSa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts